35tilføjet af

ingen ægte forældre

mor fik mig med donor
far er bøsse
men jeg kender ham ikke
han blev kontaktet een gang og nægtede at møde mig
(jeg var 15)
idag er jeg 21
og savner både en nor der ikke er lesbisk
og en far
jeg har en kæreste men det seksuelle fungerer slet ikke - jeg er kun til piger (hetero) men bange for
kærligheden
er der andre i min situation ?
hvad har du gjort for at få et liv ?
tilføjet af

Min historie ligner

Min historie og mit liv er identisk med dit.
Mine "forældre" (dem der skulle opdrage mig)
er 2 mænd som ikke havde begreb om børn. Det sagde min lærer og mine bedsteforældre også. NU kan jeg
se at det er korrekt.
Jeg var ofte bare mig selv.
De bollede her - der - allevegne - altid - og
jeg var pinligt berørt. Mine kammerater nåede
aldrig atblive rigtigekammerater.
Jeg er idag gift har 3 børn. Vi har min kones
forældre som bedste forældre og det er vel nok vigtigt at have bedste forældre og en masse familie men det har vi altså kun på den ene side.
Selvfølgelig gil mine mande plastic-ego-forældre
hver til sit og en ny mand kom ind i lejligheden.
Fra den dag var jeg kun i vejen i det hjem.
Mine sår vil aldrig hele - og jeg må sige at ikke
bare smitter bøsserne hinanden og dør af det - de tænker egoistisk og smadrer børns liv når de vil ha børn. DE SKAL IKKE HA BØRN !!!!!
Jan
tilføjet af

vi er 2 søskende i samme situation

- Vi er En pige og en Dreng (i 20´erne)
- Vi er ikke ægte søskende men har boet samme sted i det meste af vores liv.
- Vi har ikke de samme forældre og vi ved ikke hvem
der er far til nogen af os.
Vi har altid snakket om dette problem og ønsket at finde ud af mere men ingen har villet hjælpe og min bror vil ikke stå frem. Bange for at blive drillet.
Vi ved ikke om vi er hetero - kan ikke finde ud af det med kærlighed. Sex kan vi slet ikke finde ud af (helt koldt og bange)
Som I andre skriver så får vi aldrig et liv.
Vi får aldrig familie og aldrig børn.
Vi finder aldrig ud af hvem der er far.
Det gør stadig ondt at være anderledes. Og vi er anderledes og "vennerne" spørger ofte "hvad er det med dig" hvad er der galt.
Jeg kan kun anbefale alle bøsser og lesbiske til ikke at være egoistiske og skaffe sig børn. I vil aldrig kunne skabe "et liv" for disse børn.
Det er JERES EGEN EGOISME I TILFREDSSTILLER.
tilføjet af

Hmm

Er det bare mig, der synes, at disse 4 indlæg ligner hinanden mistænkeligt meget? Det er ikke særligt flatterede at sidde og skrive 3 indlæg, der støtter ens eget første indlæg, for at det skal ser ud som om folk er enig med én. Det er ellers et udemærket emne at debattere...
tilføjet af

FUCK mand så bland jer dog i debatten

FUCK mand, i ligger inde med de oplevelser og oplysninger som man står og mangler/glemmer i debatten om kunstig insimination/adoptering.
Jeg har altid været lidt lunken i spørgsmålet om hvorvidt bøser/lesbiske skal have lov til at adoptere/blive insimeneret. Jeg har svært ved at forestille mig om det skulle skade eller ej.
Hvorfor er der ingen der hører jeres mening!! Jeg er ikke i tvivl om at det er jer der ligger inde med det overbevisende argument: Det med at være opvokset hos homoseksuelle par fungerer bare ikke. Man vokser op med et mærkeligt forhold til sex.
Mvh Jacob
tilføjet af

mere hmmmm

Jeg sidder faktisk og tænker det samme som dig og har sammenlignet indlæggene og ja de ligner meget hinanden og formuleret på nogenlunde samme måde.
Jeg synes da også at det er et godt emne at tage op, for det kan vel være problematisk, men tror da også at børn kan vokse op i et godt hjem hos homoseksuelle.
Den Med at børn der vokser op hos bøsser og lesbiske også selv bliver homoseksuel passer simpelthen ikke, at tro det er ren og skær uvidenhed. Derfor studser jeg også lidt over de enslydende indlæg.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

lol

stop piv da!
tilføjet af

I ved ikke en skid

Jeg er også vokset op med en lesbisk mor..
Vi havde et helt almindelig familieliv, indtil min mor altså fandt ud af at hun var til piger..
Og det blev jeg slæbt ind i...
Skiftende kærester og kys, kram og sex alle steder...SKRÆKKELIGT...
Det er ok at man er bøsse eller lesbisk, men det skal sgu ikke gå ud over andre..
OG jeg mener bestemt ikke at de skal ha lov til at få doner børn eller adoptere..
Der er en mening med alle ting og havde det været meningen, at de skulle ha børn, så ville de kunne få dem på naturlig vis, både mænd og kvinder....
Bare min mening
tilføjet af

uanset hvad...

...så har det vist aldrig været et faktum at homoseksuelle dyrker mere sex end heteroseksuelle
- og de fleste børn hvis forældre finder nye partnere kan føle sig forsmået
Men det er da en interessant tanke at børn der vokser op med homoseksuelle forældre skulle få et specielt underligt forhold til kærlighed. I teorien i hvert fald.
Dog kan man undre sig over at alle første fire indlæg er skrevet som om børnene ikke har nogen som helst følelsesmæssig binding til deres (pleje)forældre...det virker ærligt talt lidt utroværdigt.
tilføjet af

Det er jo

ret interessant det du her skriver, men uanset om de første fire indlæg skulle virke utroværdige, er det jo da stof til eftertanke. Jeg kunne da godt forestille mig, at børn af homoseksuelle par (født af eller adopteret af) kan komme til at føle sig splittede. "hvad er normalt for mig?" -"skal jeg være mand eller kvinde?" Og især i barneårene kan jeg sagtens forestille mig, at børnene ville kunne have det MEGET svært, da vores samfund stadig ikke opfatter homoseksuelle på lige fod med heteroseksuelle. Og jeg vil sige, at uanset at jeg ikke har det fjerneste imod folk der af samme køn dyrker hinanden, så er det ikke en god ide at der kommer børn i sådanne forhold.
Jeg siger ikke at de ikke kan være lige så gode forældre som andre "almindelige" forældre (de kan såmænd være forfærdelige nok), men grundet det jeg skrev før om at homoseksuelle ikke er på lige fod med heteroseksuelle, er det forfærdelig synd for børnene. Homoseksuelle vælger ikke selv at være homoseksuelle, sådan er det bare, men derfra og til at blande børn ind i det, der er et stykke vej, og hvis det passer hvad der er skrevet her, så har ihvertfald nogle af børnene haft det forfærdeligt og har stadig problemer.
Men mon ikke også der findes solstrålehistorier imellem.
Min holdning er, at homoseksuelle skal tænke sig meget om inden de blander børn ind i deres liv, og helst lade være uanset hvor svært det end måtte være.
tilføjet af

En kommentar

Først og fremmest er det altid trist at høre, når nogen har haft en en mindre "god" barndom. Mennesker i en sådan situation har selvfølgelig min dybeste medfølelse.
Dog må man aldrig glemme, at vi alle hver især har vores egne subjektive opfattelser af hvordan verden "ser ud". Blot fordi men selv har haft svigtende og egoistiske forældre, behøver andre forældre med samme seksualitet jo ikke at være ligesådan. Det burde sige sig selv.
Homoseksuelle er mennesker på lige fod med alle andre, hvilket vil sige, at der naturligvis også er heteroseksuelle forældre, som opfører sig egoistisk, hedonistisk osv. Jeg tror ikke på, at der er nogen forskel mht. dette i nogen familieformer.
Pas på med at dømme alle ud fra de få!
Jeg er selv homoseksuel; tror ikke, at jeg skal have børn, men går ind for andre homoseksuelles ret til dette. Dog har jeg den holdning, at det er en stor fejl, når homoseksuelle vælger at få et barn med en ukendt donor. Alle har ret til at vide, hvor de kommer fra - Og alle skal som udgangspunkt være ønskebørn (homoseksuelles børn kan jo dårligt være "smuttere") fra både moderens og faderens side.
tilføjet af

aldrig få børn...

Min mening om, om homoseksuelle er lidt splittet.. Nogle home-par burde aldrig få børn, men det gælder også hetero-par.. Jeg synes lidt at vi mangler historier fra folk som er vokset op med homoseksuelle forældre og hvor de har et godt forhold til sig selv og deres forældre??
Jeg er selv biseksuel og noget der er svært for mig er tanken om aldrig at få børn.. Det hjælper heller ikke ligefrem at det første ens forældre siger til en når man springer ud er at "hvad så med børnebørn".. Ja måske er de kede af ikke at få børn, med hvad med mine følelser..
Det kan lyde egoistisk, men har jeg ikke lov til at bringe et barn til verden som jeg kan give al min kærlighed til..
Hvis jeg en dag får et barn og det er en mand jeg lever med, vil jeg selvfølgelig sørge for at barnet har et forhold til sin mor. Et barn skal have både mænd og kvinder i sit liv.. men det kan det også godt få selv om det er homoseksuelle forældre.
tilføjet af

Det var vist

også det jeg beskrev, håber jeg da :-), at heteroseksuelle forældre bestemt ikke behøver være gode forældre heller, og jeg skrev netop også, at jeg synes det er helt iorden at være til ens egen køn, altså homoseksuel. Og jeg skrev vist også, at mange homoseksuelle sikkert er fine og gode forældre, men jeg siger bare, at homoseksuelle, af hensyn til børnene, bør tænke sig om inden de får/adopterer børn, for det er altså børnene der må betale prisen for drillerierne, og følelsen af at leve i et anderledes familiemønster. Det kan selvfølgelig også komme an på forældrenes måde at tackle disse ting på, men generelt mener jeg ikke børn bør komme ind i homoseksuelle forhold, som holdningen er til homoseksuelle i dagens Danmark, hvor frie vi ellers bryster os af at være!!!
tilføjet af

ingen forskel

alle skal tænke sig om inden de blander børn ind i deres liv!
tilføjet af

Tingene blandes sammen.

Spørgsmålet om homoseksuelles ret til at adoptere børn er efter min mening ved at køre af sporet. Lad mig gøre én ting helt klart - at være homoseksuel er IKKE det samme som at være pædofil. Homoseksualitet har absolut ikke mere med pædofili at gøre end heteroseksualitet!
At bruge den slags manipulerende argumenter i forhold til en debat om homoseksuelles ret til forældreskab er som at skyde med spredehagl ind i flokken blot for at ramme den ene mand eller kvinde, der har "gemt" sig derinde - uden i øvrigt at høre til! Eller sagt på en anden måde: For at få den ene, så skyd dem alle.
Jeg vil på ingen måde som homoseksuel sættes i forbindelse med pædofili (som jeg tager skarpt afstand fra), jeg vil for den sags skyld slet ikke kategoriseres ud fra seksuelle aktiviteter.
Jer, som argumenterer mod homoseksuelles ret til at få børn, kan I ikke se, hvad det er i gør? Der er i debatten blevet argumenteret for, at børn med homoseksuelle forældre vil blive udsat for samfundets intolerance. Og jo, vi kan hurtigt blive enige om, at det kan være skadeligt, med mindre man har helt fantastiske forældre, som evner at give et barn et så solidt bagland, at det kan takle sådanne situationer bedst muligt.
Hvad, der er "rigtigt" og hvad, der er "forkert" i et samfund er kulturelt bestemt. Og når man kommer med den slags sandhedsdomme, er man med til at skabe "virkeligheden" - Dvs. det "rigtige" og det "forkerte". Man er med andre ord med til at skabe intolerance.
Så skulle vi ikke prøve at skabe lidt tolerance!
Hvad er det, der så forkert ved at være homoseksuel? Jeg stiller dette spørgsmål, fordi jeg fornemmer, at det i virkeligheden er det, som er til debat.
tilføjet af

ja hmmm og hmm

Jo alle indlæggene lyder mistænkeligt ens. Talemåden og grammatikken minder mistænkeligt meget om hinanden.
Og så er de første tre indlæg skreve indenfor to timer...
Jeg synes også der er noget lusket ved det her...
Men stadig godt emne. Det vil være ærgerligt hvis diskussionen virkelig er baseret på tre falske indlæg...
tilføjet af

A hva?

Du påstår- Jeg vil på ingen måde som homoseksuel sættes i forbindelse med pædofili (som jeg tager skarpt afstand fra), jeg vil for den sags skyld slet ikke kategoriseres ud fra seksuelle aktiviteter.
Svar- Hvilken pædofil vil overhovedet som samfundet er idag indrømme han er pædofil????????????????
Så din påstand er ligegyldig.
Jeg ser mere på fakts som www.danskantiparti.dk fremviser så tydeligt, og takker dem for det.
tilføjet af

Hvorfor snakke om ret?

Hvis de havde evnen til at få børn ad naturlig vej, så
var der sikkert en mening med det. Men to af samme
køn er desværre ikke født hermafroditter, og dermed
ikke biologisk egnet til at få børn.
Desuden skabes børn af kærlighed til hinanden, og
ikke fordi en kold donor har lyst til at forære sin sæd.
Så jeg kan udemærket forstå de børns følelsesmæssige
problemer, når de opdager at deres far er en kold skid.
Som bare spreder sin sæd på må og få, fordi andre
har et urealistisk ønske.
tilføjet af

Uoplyst intolerance

At en homoseksuelforening i en meget nær fortid har taget de pædofile under sine vinger er ud fra min personlig mening kun at forkaste. Derfor har jeg heller ikke været medlem af foreningen.
Men forklaringen skal måske findes et andet sted. For mig at se vidner det mere om, hvilket pres de homoseksuelle har været udsat for fra samfundets side, når de vælger at alliere sig med en anden (-og jeg understreger en helt anden) seksuel minoritet. For mig at se er det et desperat forsøg på at skabe større modvægt og fælleskab mod et omgivende ikke accepterende samfund - ud fra den simple device: jo flere vi er - jo stærkere er vi sammen.
Igen vil jeg understrege, at jeg på ALLE måder tager afstand fra dette. Ikke desto mindre er det tankevækkende at personer kan gå til så ekstreme yderligheder for at overleve som minoritet mod en til tider (som også denne debat viser) brutalt dominerende majoritet.
Og lad os tage den igen... Selv om jeg skriver, at jeg på ingen måde som homoseksuel vil sættes i forbindelse med pædofili - Ja, så bliver jeg det åbenbart alligevel.
Og som én eller klag mand eller kvinde engang har sagt: "Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves".
Det er i uoplysthedens og tåbelighedens navn, at intolerancen ureflekteret skabes!
tilføjet af

Ja, for børnenes skyld!

Mine holdninger er bestemt også for børnenes skyld - Det må der ikke være nogen tvivil om.
Men det glemmes i denne debat, at også børn i heteroskesuelle familier desværre udsættes for seksuelle overgreb, incest og andre forfærdeligheder. Om disse børn er kommet til verden ad "naturens vej" har for mig at se intet med sagen at gøre.
Jeg kan også godt forstå dine holdninger, nu hvor jeg får at vide, hvor de kommer fra. Du har al mulig grund og ret til at tage afstand fra den person, som forulempede dig! Men er det ikke forkert at udlede, at blot fordi at denne mand var både homoseksuel og pædofil, så er (alle andre - eller) mange af de homoseksuelle også pædofile? Had forblænder...
Sluttelig vil jeg lige sige, at jeg beundrer, at du påtager dig at beskytte de svage (børnene). Jeg mener bare, at du burde være lidt mere nuanceret.
Dine synspunkter - som du har udlagt dem her i debatten kan desværre føre til forfølgelse og misrøgt af en befolkningsgruppe. Det er faktisk bare det, som er min pointe.
tilføjet af

Hvor er det dog sørgeligt...

Hvor er det dog sørgeligt at se disse indlæg..
SELVFØLGELIG skal lesbiske have lov til at få donorbørn, på lige fod med alle andre kvinder?
Hvorfor dog ikke!?
Det er meget muligt at der er nogle der har haft dårlige homoseksuelle forældre? Men er det fordi de var/er homoseksuelle.. eller var de blot dårlige forældre generelt?
Der findes da også hetero-par, som er dårlige forældre ! ! !
Alle mennesker er forskellige..
ikke alle indvandrere er kriminelle
ikke alle tyskere var nazister under 2. Verdenskrig
og IKKE ALLE homoseksuelle er dårlige forældre!
FØJ! Vi danskere er så 'gode' til at generelisere!!!
Én af mine allerbedste veninder er vokset op med en lesbisk mor.. hun har ingen problemer med kærlighed ej heller er hun selv homoseksuel!
Så gem jeres pladder..
hvem er I, for at kunne afgøre om andre mennesker skal have ret til at få børn?
I burde skamme jer - jeg skammer mig ihvertfald over at leve blandt SÅ snævertsynede mennesker!
tilføjet af

Ja..

Det er rigtigt at homoseksuelle biologisk ikke kan få børn. Dog bør i alle gøres opmærksomme på at verden ændrer sig. Og det er derfor forskelligt hvad der kan anses som ret eller uret. Før i tiden kunne man f.eks ikke helbrede lungebetændelse, derfor sagde folk at det "ikke var meningen". Ligesom med AIDS i dag. Men teknologien udvikler sig og flere og flere ting bliver mulige. Og naturlige. Jeg er sikker på, om vi vil det eller ej, at om ikke lang tid så er det helt okay for homoseksuelle at få børn. Det er vigtigt at se på fortid og evt.l fremtid hvis i skal til at "lege" med de etiske spørgsmål.
Der ud over finde jeg det en anelse morsomt at jeg, som gymnasie-elev på første år kan sidde og halv-grine over de udtryk den voksne verden kan vælge at tage i brug.. hvis i vil tages seriøst så skriv ordentligt.. og lad vær' med at svine andres meninger til (meget kliché, men rigtigt)..
tilføjet af

Helt klar børnene + spm

Det er klar børnene, der skla tænkes på. Personligt mener jeg at det er sundest for et barn at vokse op med både en mor og en far, da det er forskellige input og kvaliter de giver børnene.
der er ofter forskellige ting et bar taler med sin mor eller far om, henholdsvis laver forskellige ting med. F.eks. er der få børn der bager en kage med deres far eller leger med modeltog med deres mor, tror jeg i hver fald, men måske er det mig der er gammeldags.
m.v.h.
H
ps: er der nogen der ved hvem de to piger på billedet til dette emne er. Jeg mener det esriøst, for de ser temmligt søde ud.
tilføjet af

Ja utroværdigt

"Forældrene" eller plejeforældrene i de tre indlæg virker meget kunstige. Det virker som om den samme person har skrevet alle tre indlæg, ...
Kunne godt tænke mig at vide om det er et ægte eller et opdigtet donorbarn?
Hvis det er et opdigtet donorbarn er formålet jo nok at påvirke den politiske debat i en bestemt retning...
Uanset hvad ens standpunkt er, synes jeg det er en lusket måde at føre debat på.
tilføjet af

Ole12år

Nu er de fleste pædofile jo mænd, så det er nok en del af forklaringen. Hvis du er "mette12år" får du nok ingen henvendelser fra homosexuelle pædofile
tilføjet af

Ja...

Jeg griner endnu mere, for du er ikke ret begavet. Men du er
jo lovlig undskyldt med dine ca. 16år på bagen. :-)
Desuden har Gymnasierne udviklet sig til rene feministiske
institutioner, hvor dygtige unge drenge ikke længere trives.
Det har nemlig intet med at svine til, for det er nemlig sandt.
Mange donor børn oplever nemlig ved kontakt med donor,
at han rent faktisk er en kold skid. Det er jo også meget
forståeligt, for han har nemlig ikke valgt at få barnet...
Selvfølgelig har han valgt at få barnet, og har desuden
et ansvar. For han har jo givet sæden væk, og må forvente
at afkommet en dag kontakter ham!
tilføjet af

Bliver nødt til at sige....

Til argumentet om at børn skabes af kærlighed vil jeg tillade mig at argumentere for min tvivl, om at dette altid er tilfældet.
A)For mange drinks på en bar og en engangsdynekamp - kan resultere i et barn - er det kærlighed??
B)En voldtægt kan resultere i et barn - er det kærlighed??
Et andet argument i denne debat har været at det er egoistisk af homosexuelle par at vælge at få børn.
Til det må jeg sige at ALLE (og jeg mener ALLE)der vælger at få børn tænker egoistisk.
Nu har jeg selv to af slagsen, (produceret på gammeldaws manér) og så vidt jeg husker er der ingen af mine to vidundere, der bad om at blive født. Jeg ønskede børn/eller valgt børn om man vil og har heldigvis formået at bevare troen på at jeg kan give mine børn noget, så de hvis de en dag bliver spurgt vælger at svare: Ja, jeg er glad for at have fået livet (men selfølgelig har jeg ingen garanti - kan kun håbe)
To andre synspunkter :)
tilføjet af

hvor har du ret

Det er rart at høre om en pige som har haft en god opvækst med en homoseksuel forældre..
Denne debat har været for ensidig og synes jeg er mere kommet til at handle om pædofili..
Det handler om evnen til at være forældre(hvad pædofile ikke har.. gud, allah eller who ever forbyde at de får børn). Det handler om at vise omsorg, forståelse og kærlighed til sit barn. At omgivelserne er mod barnet er synd, men bliver et overvægtigt barn ikke osse mobbet, skal folk med tendens til arvelig fedme så ikke have børn.. Selvfølgelig skal de det.. Danmark vågn op.. Vi trænger til at tænke os bedre om.. Vise respeckt for vores medmennesker, uanset sexualitet, race eller andet..
Ps. Derfor burde vi stemme dansk folkeparti ud!! (men det er et andet emne)
tilføjet af

Helt ærligt...

Helt ærligt mennesker..
Det er jo forkasteligt at lade homoseksuelle par få børn, ikke fordi at der måske er nogle individer som udnytter dem, ikke fordi at de er dårlige forældre.
Men fordi at det er skide syndt for børnene..
Jeg er selv en 18 årig fyr som går i 3.g, og hele min barndom blev jeg drillet med at jeg var tyk, en ting som stadig hjemsøger mig nu, hvor jeg har tabt mig.. Jeg kender på kroppen hvordan unge mennesker kan blive ved med at forfølge og mobbe i flere år omkring et emne.. Hvis fedme er en ting at drille med, så prøv at tænke på hvordan børnene får det når kammeraterne får at vide at forældrene er homoseksuelle?!?!? I disse tider ser man oftere og oftere at unge mennesker prøver at begå selvmord med blandt andet håndkøbsmedicin osv.. Mange unge ser det som den eneste løsning i modgang at begå selvmord, og at man bliver hetzet på sin skole fordi at ens forældre har været så egoistiske at få børn når de er homoseksuelle er dybt forkasteligt.. Tænk på børnene, det er dem der skal leve med at i er nogle egoister! Det er dem der skal mærke på deres krop at I har været egoistiske! Det er dem som skal leve med det...
Og by the way, jeg har ikke nogen problemer med homoseksualitet, men når det gælder dette emne så er det simpelthen for langt ude overhovedet at diskutere det.. For de børn får en svær og hård barndom.
tilføjet af

Hurra for ensidighed og jantelov

Helt ærligt...! Måske det er synd for jer der har haft disse "traumatiske" opvækstforhold bag jer ! Jeg ved ikke rigtig..? Det lugter lidt for meget af narcisistiske tendenser, hvor der ikke findes plads for forskellighed og at man kan være anderledes. Selvfølgelig er der uheldige personer og oplevelser blandt alle minoriteter, det si´r vist sig selv. Pas på at denne selvgode og indeklemte "hr. og fru Danmark" med klaphat ikke får overhånd ! Jeg har altså også kendkab til MANGE andre børn som har haft ganske alm. og gode opvækstforhold hos forældre af samme køn. Selvfølgelig skal samkønnede par ha´ mulighed for at opdrage børn, alt andet er noget selvmodsigende sludder..!
tilføjet af

A + B kan ske

Men så skal kvinden sætte sig ned, og overveje om
barnet kan få et ordentligt liv.
Hvis hun vælger at leve sammen med en anden mand, så
er chancerne gode. For børn har nemlig brug for, at leve
sammen med både en mand og en kvinde.
tilføjet af

Holdninger som dine.

Nu må I vågne op!
Hvis børn af homoseksuelle vil få det svært, er det jo netop pga holdninger som dine.
Når du en dag får børn, hvis du ikke allerde har dem, så videregiver du som forældre dine holdninger til dine børn, som måske kommer til at gå i skole med et barn fra en homoseksuel familie. Ja, så er vejen ikke lang til mobning mv.
Det burde du kunne sige dig selv...
tilføjet af

Hmm..

Hmm.. For det første vil jeg vove at påstå at jeg er begavet. Og kan ingen steder finde grunden til hvorfor jeg ikke skulle være det.
Derudover kan jeg slet ikke se hvorfor gymnasierne skal blandes ind i diskusionen. Jeg er meget sikker på at de drenge der har valgt at gå i gymnasiet trives der. Og hvis ikke, så har det da ingen ting med feminisme at gøre. Det er da højst sansynligt dårlige klassekammerater, for mange lektier, eller bare "her hører jeg ikke til".
Og til resten. Selvfølgelig er det syndt for donor-barnet hvis deres donor er en kold nar. Men det betyder ikke at homoseksuelle ikke må få børn. Stortset resten af diskusionen går ud på at de homoseksuelle vil være dårlige forbilleder for deres børn. Og børnene vil have problemer med egen seksualitet osv osv. Men lige dit eksempel har ikke noget med det problem at gøre. Her er det donoeren der er en nar. Og det kan der jo gøres noget ved. Om ikke andet så den smule der hedder at sørge for at manden er klar over eventuel kontakt fra barnet osv.
tilføjet af

Det vil jeg også gerne vide

Jeg ved dette er uden for emnet men seiøst kunne jeg også godt tænkre mig at vide hvem de to "gudinde-smukke" piger de var brugt som Ikon til dette emne er, og hvad de hedder.
Lad os få dem tilbage istedet for de nuværende Jelved og Kjærsgaard.
tilføjet af

Det vil jeg også gerne vide

Jeg ved dete er uden for emnet men seiøst kunne jeg også godt tænkre mig at vide hvem de to "gudinde-smukke" piger de var brugt som Ikon til dette emne er, og hvad de hedder.
Lad os få dem tilbage istedet for de nuværende Jelved og Kjærsgaard.
tilføjet af

~Dan

Ville man videregive sine holdninger til sine børn? Vil man fortælle dem alle de ting som man ikke bryder sig om? Nej vel.. Det burde DU kunne sige dig selv.. Selvfølgelig opdrager man ikke børnene ved at fortælle dem at man f.eks. var racist! Hvis de (homoseksuelle)ikke fik børnene så vil de ihvertifald have fjernet 1 ting som de kan blive mobbet med..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.