12tilføjet af

Indlærings vanskeligheder,indavl

Indavl må være en væsentlig del at de 2 sprogets dårlig indlærings vanskelighed,for der er 80% som har det problem,og takket være deres forældre,som ikke fatter,at fætre/kusine/avl giver mindre begavede børn,men måske er de ved at vågne op,disse forældre,nogle af dem,for stadig flere og flere vil have deres børn gift med fætteren/kusinen/.Det er nu synd for de børn der bliver ud af det ægteskab.
Kommende ægtefæller burde orinteres om denne fare,men det hjælper nok ikke,for det er jo allerede bestemt hvem der skal giftes med hvem.
Noget andet er,at de unge piger bærer tørklæde,men render rundt med bar mave,så der passer ingen ting sammen.
Jeg havde en famile fra Libanon som naboer,og deres børn var sinker,hele bundet.De skulle i hjælpe klasse,så en efter en gik den vej.Det er jo direkte svineri at føde alle disse evnesvage børn,og disse forældre,var netop fætre/kusiner,så beviserne er klare nok.Jeg tror,at hvis DK kunne forbyde den slags ægteskaber,villle det blive gjort.
tilføjet af

intressant....

desværre så efter 2en verdenskrig blev det politisk ukorrekt at forske i racer og blanding af disse.
men det er en intressant tanke.
men...
verden er blevet for blandet til at man idag kan gøre noget særligt ved det.
der er flere bastarder ved stemmebokserne end der er racerene.
så en anden vej må der til for at gøre verden til et bedre sted både for barstarder og racerene.
tilføjet af

Fy for f....

hvor er I klamme at høre på!
tilføjet af

ærlighed?

ja...fy for fanden hvor er vi ærlige.
tilføjet af

Lugter lidt af Johni

Får sku lidt en kvalm fornemmelse af at læse om "bastarder" og "race rene" det lugter for mig langt væk af små nynazistiske tendenser og holdninger, og er der noget jeg ikke kan klare er det ekstremister og det af enhver art. Er helt enig i at indavl har en stor del af skylden for manglende intellekt hos eks. visse invandrer/flygtninge grupper, men derfra og til raceadskillelse og lign. er et væsentligt skridt syntes jeg.
tilføjet af

Hvem snakkede om raceadskillelse

Du må have misforstået noget.
Som du kan læse i slutningen af mit indlæg vil du se jeg ikke snakker om raceadskillelse, men satser på en anden mulighed for at denne verden kan blive god for både dem med indavl=barstarder og dem uden=racerene.
At du ikke kan tåle en spade bliver kaldt for en spade hæmmer ofte løsningsmodeller der brugbare men fastholder et system der tydeligvis er mere skadeligt end en egentlig løsning ville være det.
tilføjet af

kultur

lidt har du ret
men
hvad er raserent
skal noget værer det?
hvem skal bestemme hvad der er det?
nazi tyskland forsøgte men den gik ikke!
i vores oplyste samfund er det ikke god etik, at gifte sig sammen med, nærer slægtninge!
hvem skal bruge resurser på at oplyse og overbevise hele verdens befolkning om at det er det rigtige?
skal sandheden frem, så er vi ikke bedrer stillet i danmark og har aldrig været det!
hold da fast ---- sandheden er
18 til 20% af danmarks befolkning er så ordblinde at de dårligt kan skrive deres eget navn
ca 30% af danskerne kan ikke læse et brev men skal have det læst op - de kan heller ikke skrive et selv!
kensgærningen er at over 700.000 "ægte" danskerer har det lille problem som hedder ordblindhed (staver heller ikke for godt selv)
men hvad er problemet?
hvem giver andre ret til at korekse andre?
er det de ca 6% som er super dygtige som skal have den ret?
jeg kender da adskellige folkeskolelærer, som er lettere ordblinde! skal de fyres?
hvor finder vi så nogen til at udfylde deres plads?
det hjælper ikke engang med en DNA test, så vi kan få "udryddet" de uheldige
" de sorte får" dukker op i alle samfundslag, skal de aflives lige efter fødslen?
hvad er god etik - bomt alt tilbage til stenalderen?
luk samfundskassen i, lad leve som kan uden hjælp!
får vi et bedrer samfund i danmark af den grund?
hvem skal bestemme hvad er ETISK korekt?
tilføjet af

Gangsta P

Hvis det var dig der skrev indlæget "interessant" syntes jeg ikke der var meget at misforstå, det at du bruger betegnelser som: "bastarder" og "racerene" stinker langt væk af racisme. Er helt enig i at vi har et kæmpe problem med invandrere/flygtninge og især 2g'ere og er af den klare holdning at hvis de ikke kan tilpasse sig samfundet så må de ud, hvis de ikke har dansk statsborgerskab (og det er der mange af dem der ikke har selv om de er født og opvokset i Danmark) så er de ikke Danskere og så er det bare en enkelt billet hjem til det land de har statsborgerskab i. Og nej jeg er ikke bange for at kalde en spade for en spade men racister og nazister og deres slags er bare for latterlige, fair nok man bliver harm når feks. 2g'erne på blågaardsplads begår grov kriminalitet men man kan sku ikke stemple et helt folkefærd eller alle med en mørkere hudfarve end europæerer på den baggrund, det er trods alt kun en brøkdel af de invandrere/flygtninge der er i landet der laver ballade men vi hører sjovt nok aldrig om dem der er velintegrerede i samfundet, det er der ikke gode overskrifter i. just my 5 cents
tilføjet af

ja, herregud

Der er ikke noget galt med bastarder, især hvis det er arbejdsomme og ærlige bastarder, sociale og retskafne bastarder, det gør kun verden dejligere og mere farverig.
Men er det ynkelige bastarder, der bare sidder med hånden rakt frem for at få, bastarder der ikke vil yde, bastarder der viderefører de asociale og gridske syge, ja så skrid! Så ´lige en irakisk flygtning i Lorry, der med gråd i stemmen, fortalte at han tid tider var nødt til at samle flasker for at overleve!!! - Men en unge havde de sgu da fået lavet, det skulle der være råd til.
tilføjet af

nægter at tro på det.

Jeg nægter at tro på at indavl er skyld i indvandrenes manglende læse og skrive evner, for det vil betyde at ca. halvdelen (eller lidt mindre) jo lider af en eller anden form for arvelig, mental-begrænsende sygdom eller tilstand og jeg mener at dette tal ville være helt forkert.
At der forekommer en øget frekvens af indavl blandt indvandrekredse er korrekt, og der er blandt andet mange artikler i sågar Saudi Arabien der advarer mod fætter-kusine tvangsægteskaber da man har i det kongerige konstateret en meget høj (og stigende) frekvens af indavls-relaterede problemer.
tilføjet af

Forklaring udbedes...

Forklar venligst hvad i så mener med "bastard" for hvis det er alt der ikke er 100% af arisk afstamning er der vist ikke mange af os der ikke er bastarder for den ariske race der var de gamle nordboer (danmark/norge/sverige) betgenedes som høje, lyshårede og med blå øjne. dvs. alle der afviger fra disse normer har andet end arisk blod i årene, selv Johni fra Greve kan ikke prale af at være 100% arisk så mere end 80% af Danmarks befolkning er bastarder eller hvad???
tilføjet af

tvivler på dine tal

Jeg kan godt se du har problemer med stavning.
Desuden vil jeg da gerne vide hvor du har dine tal fra! 30% der har problem med at læse eller skrive et brev, stop nu engang du...
men igen, fortæl hvor du har tallene fra. I hvert fald ikke Danmarks Statestik
tilføjet af

næææææ

forståeligt
den slaks laver man ski ikke statestik over - men gå du på sid og kad s hjemmesider så finder du sikkert hvad du søger - hold nu fast - ca 70% af deres medlemmer har det problem, nå nej det hedder jo 3f idag - men tro mig jeg har været medlem der i over 40 år samt siddet i bestyrelsen i mange år. Så jo desværrer er det sandt og jeg har fået det bekræftiget i min afdeling.
du ser det ikke hverdagen, for de ordblinde er gode til at skjule det, selv over for deres børn!
det grælleste jeg har hørt er fra en mor som måtte skilles fra sin mand, fordi hans søn - som er 10 år - ikke måtte værer bedrer end ham.
ordblinhed er ikke en sygdom men et folke eje!
hjalp man dem seriøst kunne mange af dem også nå langt, men for de flestes vedkommende er de først klar til at lærer efter de er fyldt 15 år og det kan "systemet" ikke aksepterer.
jeg kender faktisk en som var gået igang med dyrlægestudiet - vedkommende kan ikke læse en tekst og forstå den, men kom på et specieltkursus hvor de første 3 år er bestået - nu er den mulighed sparet væk - smart at sætte en på 30 år på bistandshjælp uden mulighed for hjælp!
det var lige 2 grælle eksempler!
jeg kunne komme med masser af eksempler, men jeg ved at mine % holder.
hvem tænker på at ordblinde kan værer over 7 måneder om at lærer at skrive deres eget navn på en pc - når det lykkes er de mer end lykkelige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.