3tilføjet af

Imam og lærer i Århus udtaler...

Ifølge Jyllands-Posten d.22.maj. "Piger uden tørklæde har kun godt af , at blive sparket og generet". ** Kan du forstå det som dansker , jeg kan ihvertilfælde ikke. De kan ikke begå sig i Danmark , jeg kender mange mennesker som efterhånden erklærer sig som racister. Vold m.m. er strafbart.
tilføjet af

Enig

Det jeg ikke forstår er, at der stadigvæk er forvirrede Danskere der accepterer dette synspunkt i Danmark og stadigvæk tror blindt på alle løgnene om at islam er tolerant, fredelig osv. osv.
At være kritisk overfor islam og dens hadske ideologi er ikke rascisme. At tage afstand fra og bekæmpe dens intolerante og onde holdninger er ikke rascisme. Det er blot sund fornuft som enhver person der er i stand til at tænke selvstændigt burde gøre.
Mht. de udtalelser der bliver nævnt hér, så er min klare holdning af pågældende øjeblikkeligt burde smides ud af landet for bestandig. Disse udtalelser skaber for store problemer i forhold til vores allerede for stor og allerde for problematisk uønsket og ikke-integrede muslimske mindretal.
tilføjet af

Nej det kan jeg ikke.

Men vi har et behandlings system til at tage sig af den slags mennesker, da det hvis denne udtalelse er rigtig, lever han i det forkerte samfund, og der er ingen grund til dialog med en sådan person.
Men han må være psykisk syg, og ikke have nogen forståelse af det samfund han lever i, og bør nok modtage en eller anden form for behandling.
Men godt se at du kun to indlæg med i dag.
Mvh Sund fornuft
tilføjet af

Kuren!

Man kan ikke behandle sig ud af alt!
Med den indstilling kan han rejse hjem til middelalderen og praktisere sine voldlige tendenser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.