10tilføjet af

I aften kan Danmarks skæbne afgøres

Huttelihut! Danmark møder i aften Armenien på udebane i bestræbelserne på at sikre sig en plads til VM i Brasilien næste sommer.
Efter den mildest talt pinlige indsats mod Malta i fredags, som dog gav 3 point, skal danskerne rejse sig mod det hold der i juni blæste os ud af banen i København.
Jeg tror vi får vores hyr i Armenien i aften, men på den anden side, så plejer Danmark at rejse sig, når det virkelig spidser til. Hvad mener I? Vinder vi i aften, bevarer dermed muligheden for at ryge til VM, eller er det slut efter i dag? Og er det i givet fald fortjent? Danmark har jo ikke ligefrem spillet prangende under denne kvalifikationsrunde.
Det skal blive spændende at se hvem Morten Olsen stiller op med. Mon ikke han starter op med et par uforståelige valg som sædvanligt?
Hvad bliver kampen?
Mit tip er 2-1 til Danmark.
tilføjet af

I aften kan Danmarks skæbne afgøres

Sådan som landsholdet har spillet de seneste mange kampe så kan jeg ikke forestille mig at de kan vinde i aften. Jeg tror de taber med et par mål og dermed må se sig nødsaget til at skifte den uduelige landstræner ud. Farvel og tak for alt Morten Olsen!
tilføjet af

I aften kan Danmarks skæbne afgøres

Det er måske ikke så skidt at Morten O vælger at svinge øksen. Der er MANGE man godt kunne argumentere for burde ryge en tur på bænken!
http://sporten.tv2.dk/2013-09-10-medier-olsen-svinger-%C3%B8ksen-vrager-et-halvt-hold
tilføjet af

Den er svær :-)

Var det ikke Carsten Werge, der her til morgen sagde, at som den uforbederlige optimist han er, ville han tippe et begrænset nederlag til Danmark på 3 - 1 🙂
Nu er Movsisian ikke med, med de har stadig "Henrik" - efternavnet er svært at stave og udtale 😃
Sommerens vigtigste handler for de to hold:
Christian Eriksen er købt af Tottenham for formentlig 100 millioner kroner,
men Henrikh Mkhitaryan er købt af Dortmund for 200 millioner kroner 😕
Måske det antyder et styrkeforhold ?
Selv om mirakler stadig sker - hvis Danmark skulle klare sig igennem med "fuldt hus" (det er næsten utænkelig, men ikke umuligt), så er de stadig én af de dårligste toere, og skulle de klare at få play-off-kampe, så kan de risikere at møde Frankrig eller en anden overmagt.
Så min indstilling er:
glem alt om dette VM, det løb er kørt forlængst. Men nyd de kampe, der kommer, de kan stadig blive seværdige, bl.a. fordi "sure Morten" ikke vil indse, at han ikke har sørget for generationsskifte i tide, så der var yngre kræfter med erfaring at trække på nu.
tilføjet af

I aften kan Danmarks skæbne afgøres

Dansken ryger ud med mega nederlag.
Vestager skal være den nye træner, da der er mange somalier der er dansken overlegen.
😃
tilføjet af

I aften kan Danmarks skæbne afgøres

Det er da fuldstændigt ligegyldigt om de vinder eller taber. Vejret i morgen er det samme, skattetrykket er det samme, den sure chef er den samme, så hvorfor ikke gøre armenierne glade og lade dem få sejren.
tilføjet af

Den er svær :-)

Du har ret i, at selvom vi muligvis bliver nummer to, bliver det en hård playoff, hvis da ikke vi bliver dårligste toer, hvilket der bestemt foreligger en mulighed for.
Jeg tror dog, at hvis vi formår at vinde i dag, kan vi godt vinde de to sidste. Nuvel den ene er mod Italien, men de har allerede spillet sig til VM der, og med erfaringen in mente, plejer vi ikke at gå helt ned mod de store hold, men derimod levere slagkraftige præstationer.
Lidt optimistisk er man vel altid. Faktisk er jeg begyndt at følge landsholdet mere på det seneste idet der er kommet flere og flere unge spillere med. Vi har et par spændende generationer i støbeskeen til landsholdet, og hvis vi kan få dem ind omkring holdet snart, kan vi få et stærkt landshold om nogle år. Og så ville det jo være synd, hvis ikke befolkningen bakkede op om holdet. 🙂
tilføjet af

De skal bare gøre sådan her!

tilføjet af

Hvornår fløjtes kampen i gang?

Hvilken tid fløjtes kampen i gang? Der står ikke noget om det på TV-guide. Der står kl. 17, men det er jo optakten.
tilføjet af

Hvornår fløjtes kampen i gang?

Klokken 18 dansk tid.
tilføjet af

Odds er 1:2500

Odds er 1:2500 på at Danmark kommer til VM så det er jo komplet ligegyldigt om vi vinder aftenens kamp.
Skulle vi mod alle forventninger og odda kvalificere sig til VM kommer vi lige så hurtigt hjem igen ganske som ved EM.
Danmark er nordens dårligste hold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.