9tilføjet af

Hvornår stopper vanviddet ??

Nu har DONG formøblet mellem 1½ og 2 milliader kroner på et vanvittigt fibernet-eventyr.
Hvornår mon politikerne griber ind og gør diverse ledere personligt ansvarlige for deres storhedsvanvid.
Så en af de såkaldte ledere på TV og beskeden var, at forbrugerene må betale for det vanvittige forsøg på at udkonkurrere TDC, det magter de morsdrenge ikke, men de spiller hasard med forbrugernes penge.
Rejser du dig snart til modstand mod den slags misbrug af andres penge ??
Er du også træt af at betale for andres storhedsvanvid ??
tilføjet af

Ernst altså

- Din timming!!!! Vi ser da valg og glor bare lidt her ind i mellem fordi det er lidt kedeligt. Det er ikke aftenen for store emner.
tilføjet af

Derfor.....

...er vi fra i dag af, ikke længere abonnenter på TDC.....
tilføjet af

Konsekvens :-)

DONG har klokket i det, så TDC mister abonnenter 😃
Nåja, danskens veje ere uransagelige, ikke ?
Nu er Earnest ikke lige det menneske i det danske, jeg er allermest enig med, så på trods af min åbningsreplik vil jeg da skyndsomst ro baglæns i fuld fart 😃😃
Fibernet ER fremtiden, og uanset diverse fejlskud og manglende kendskab til materien og mangel på kvalificeret support er der for mit indre øre ingen tvivl om, at det er den vej, vinden blæser, så ligegyldigt hvad diverse koldingensere har af kvalificeret indkast er det det, der skal til, DONG eller TDC eller andre ukvalificerede spillere på banen til trods.
tilføjet af

Mærkeligt

Man hører aldrig om sukses.
Men gammeldags janteloven basker sig i andermans fiaskoer
Sikker som du samler flokken
🙁
tilføjet af

Hvaffor en dansk.....?

Jeg er sgu ligeglad med om fibernet er fremtidens fremtid i det danske danmark. Der rager mig en papskid. Jeg har meldt mig ud at det ganske danske fupbolag TDC grundet mange års slavekontrakt.
tilføjet af

Hellere to unge tyskere

end en gammel dansk 😃
Jeg er godt klar over din etnicitet, det var ment som en spøg, men som så ofte før faldt den lige i Øresund 😉
Din konsekvens med at melde dig ud af TDC, fordi DONG har klokket i det - adddr, den kan jeg vist ikke redde hjem 😃
Bolaget har haft sin tid i det danske, og de har gjort det OK. Men der er tid til nye horisonter og nye metoder, og her er fibernettet altså lige i øjet - æhhh lige det, der skal til 😉
tilføjet af

Vanviddet stopper den dag voksne mennesker

driver DONG, og ikke barnerøve.
tilføjet af

sherlock holm

der er ingen der forlanger du skal være enig med mig.
Jeg er heller ikke imponeret af TDC, men de tjener dog penge på at drive deres forretning, hvad DONG ikke har evnet i dette tilfælde.
Fibernettet er ganske rigtig fremtiden og jeg er ligeglad med hvem der driver det, men jeg er ikke ligeglad med at en flok mennesker højt og flot overbeskider de forbrugere som er tvunget til at aftage energi fra DONG.
Her i Kolding har vi Profiber, et fibernet som TreFor har oprettet og driver, det fungere godt og har en passende pris så det er ikke fordi jeg er imod fremtiden.
Vi har jo lige set hvad der er sket med folks pensionsopsparinger i forbindelse med finanskrisen, en flok smarte mors drenge har formøblet en alt for stor del af folks opsparing, fordi disse smarte fyre ikke skal stå til ansvar når de satser på det forkerte, det samme er jo tilfældet med den satsning DONG har gjort, forbrugerne må betale for den fejlinvestering der er foretaget, det finder jeg højest urimeligt, et er at noget kan gå galt, men at en ledende medarbejder i DONG med et smil tilstår at regningen sendes videre til forbrugerne, det finder jeg usmageligt.
tilføjet af

.................

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.