32tilføjet af

Hvornår startede

Mayaerenes tidsregning?, de regnede med et var 12- måneder og 365- dage?, hvor er dereskalender så i forhold til vores?, 1/4 del af deres år har jo 1- dag mere, er vores tid så 502,5 dage forud for deres tidsregning?.
Mayaerene har forudsagt at jorden vil gå under D:1/12-2012, men hvis vores kalender er 502,5 dage hurtigere end deres, så vil det jo sige sig at 227,5 dage inde i dette år at jorden vil gå under, altså sidst i Juli i år, eller hvad?.
PSs. hvor mange "måner" har Jupiter?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ok.

Jupiter har 63 måner?, jeg kender ikke talrækken på dem, men hold øje med Nr 10, der sker noget, hvad ved jeg ikke?, hvis det ikke er sket allerede.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

OK.

Jeg dropper min indbo forsikring.
tilføjet af

Hmm...Godt råd søges

Poul, jeg skal syne min bil senest juni måned...
Hvad foreslår du? Er det umagen værd at syne den når jeg åbenbart ikke skal bruge den mere end nogle få uger....
tilføjet af

Du kan spørge ham her

tilføjet af

Nu er jeg nok ikke hjemme,

i juli måned - rejser til Italien - så ved man jo aldrig hvad der kan ske, og, tidsregninger er da vist også temmelige uberegnlige; men har Nostradamus ikke sagt det samme, at jorden vil gå under, først i dette århundrede?
Måske skulle man stoppe med at betale sine regninger og holde en kanonfest for pengene. [l]😉[l]
tilføjet af

Poul oplyser og spørger

Der er vist ingen der ved hvornår mayaernes tidsregning begyndte, men nok om det.

Jeg har jo før kommenteret dine indlæg, dine fejl og oplysninger og endnu en gang leve du op til ry.
Hvor har du oplysningerne fra, at mayaerne har forudsagt jordens undergang d. 1.12.2012?
Jeg kan derimod oplyser/belære dig, at mayaernes kalender slutter d.21.12.2012 og derfor er der nogle som påstår jorden går under den dag. Det er vist ikke bevist, at mayaerne har sagt jorden går under d.21.12.2012. Men du har måske et link, du kan henvise til, men du skal sikkert nok gøre mig opmærksom derpå, men jeg vil se et link. Der er nogle som tror at jorden går under d. 12.12.2012, men det har intet med mayaerne at gøre.
Så har du lige den fantastiske udregning med jordens undergang sidst i juli i år. Du er da den første der er kommet frem til det. Du må da ligge inde med oplysninger som ingen andre har. Sæt nu du har ret, Poul, så får du aldrig højesterets dom på at du IKKE skal have erstatning fra TRYG. Hvad de mener med: de regnede med et var 12- måneder og 365- dage?, aner jeg ikke hvad de mener med. Men du ævler om at 1/4 af deres kalender har en ekstra dag. Så spørger jeg lige: har vores kalender ikke også en ekstra dag hver fjerde år. På nær de 100-år, der ikke kan deles med 400.(http://www.historie-online.dk/special/skuddag/hvornaar.htm)
Her er lige et link om mayaernes kalender:http://skeptica.dk/artikler/?p=1325
Når du ikke frivillig tør svarer på nogle af mine andre spørgsmål, må jeg spørge her på dette indlæg. Måske du ikke har læst mine indlæg, hvilket jeg godt nok har svært ved at tro.
Tjek lige dette link og svar mig:http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1970025
Et mere:http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=161&posting=1967789
Du kan jo bare svare på de respektive sider med indlægene, men tag nu lige at svar, Poul din TØSEDRENG
tilføjet af

Poul oplyser

Hvis du ikke kender talrækken, hvordan ved du så hvilken der nr. 10.
Du ved åbenbart der sker noget med måne nr. 10. HVAD er det der sker?
Har "googled" jupiters måner og den tiende er enten Leda, Himalia eller Lysithea. Her regner vi med at rækkefølgen er efter stigende afstand til Jupiter.
Er det en af dem du hentyder til?
( Lysithea har romertallet X, så måske er det den du mener) Men hvis du uddybede dine spørgsmål lidt mere, var det en hel del nemmere at svare dig.
Her er et par link om Jupiter og dens måner:
http://www.solarviews.com/eng/himalia.htm
http://da.wikipedia.org/wiki/Jupiters_m%C3%A5ner
tilføjet af

For Ca 4.500år siden

Byggede mayaerene en pyramide, "Kalender-pyramiden", den har 365 trin til toppen, delt op med 12dele, hvilket vil sige at de flere tudsene år før "vores" kalendertids regning var begyndt med 12 måneder og 365 dage på 1år.
Problemet er "skud"året, vores kalender giver på 4 år ialt 1459 dage, men hvis de kørte med 365 dage hvert år, så vil de ende på 1460 dage på 4år, hvilket så vil give deres kalender 502,5 dage mede siden "vores" år 0 og til Dd.
Hvilket så igen vil sige, hvis mayaerene forudsagde jordens undergang D:21/12-2012, en forudsigelse de kom med Ca 4.500år før vores tidsregning, men med en udregning efter vores tidsregning, altså i år 21/12-2012, hvis de så har brugt deres kalender`s tidsregning, så skal der trækkes 502,5 dage fra, hvis deres udregninger er baseret på jordens syklus i universet, da det er det der ligger til grund for vores udregning af kalenderåret, og det må også være det der ligger til grund for deres kalender regning (de 365 dage), men efter deres kalender udregnings metode så kommer de 1 år længre frem i tiden efter 4 gange 365år, altså efter 1460år efter deres kalender, giver 1461 af vores år, det er da nemt at se, ikke?.
Lige hvad Jupiter`s 10`de måne har med det at gøre, det kan jeg ikke forklare her, men jeg har også selv tænkt om det kan være Nr 10 fra selve Jupiter, eller Nr 10 længst væk fra Jupiter, Nr 10 størst eller mindst, jeg ved bare det har noget med Nr10 måne at gøre.
Årsagen til jeg skrev indlæget her var, "astrologi" har vel noget at gøre med nogen der kikker på stjernerene og planeter?, og de må vel kunne se om der sker noget med Nr 10 måne ved Jupiter?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

I Verdensbogen

En kæmpe stor sten bog som mayaerene lavede med 12 sider, er det omtalt at de tilbad Jupiter`s 7`ne måne, men det skulle være en måne som ikke kan ses fra jorden?, hvordan de så lige vidste at den var der, det undre mig lidt, men inden jeg skrev selve indlæget vidste jeg ikke hvor mange måner Jupiter havde, at den så har mindst 63, det undrede mig.
"HVAD er det der sker?", det ved jeg ikke/kan jeg ikke forklare, men det har noget at gøre med "måne Nr 10" ved Jupiter.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jeg ville nok lige

Slå koldt vand i blodet og trække det syn lidt ud!, nej det ved jeg ikke, jeg tror ikke det er en dommedags forudsigelses, dem er der vist nok af, jeg tror gennem de sidste 50år har "jehova" nok kommet med Ca 30 stk af den slags, og det er de jo ikke slupet særligt heldigt fra🙂.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Nu er det ikke lige

Der jeg vil hen?, jeg ved ikke hvad der sker, men det har bare noget at gøre med Jupiter`s måne Nr 10 at gøre, ved ikke hvilken måne der er Nr 10 af Jupiter`s måner.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Kun 62 måner

Hej Poul, Jupiter har ikke en hel hærskare af måner, kun 62 af slagsen.
Egentlig er der kun 4 og så en flok "satellitter", men det er en større diskussion.
Jordens måne hedder "måne", altså ikke noget navn, mere en typepebtegnelse.
Jupiters fire største måner hedder
Europa, Io, Callisto, og Ganymede.
"IO" eller "Io" er altså navnet på månen, ikke "tallet" 😉
Det er bogstaverne I som i India og O som i Oktober.
tilføjet af

Tak for dine oplysninger,

nu forstår jeg meget bedre, at jeg ikke fatter en brik af hvad der sker ude i rummet. Ikke engang Einstein var helt sikker på, om universet nu også var/er uendeligt...
[s]
tilføjet af

Er "IO" stor?.

I forhold til "vores" måne?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Nej

IO er mellem 3661 km. og 3660 km. i diameter. Vores måne eller jordens måne er 3660 km. i diameter
tilføjet af

Lidt større

IO er en smule større end jordens måne.
Månen: 7,2 * 10^22 kg
IO: 8,9 * 10^22 kg
men forskellen er nu adskillige lastbil-fulde 😃
I min tidlige ungdom var jeg interesseret i science-fiction med en forkærlighed for Arthur C Clarke og Ray Bradbury, men jeg husker ikke så meget af det mere, naturligvis undtaget Fahrenheit 451.
tilføjet af

Lidt mening

Har lige læst Sætternissens indlæg. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at du mente "IO" når du skrev nr. 10
Det er synd for dig at du ikke magter eller kan læse, skrive, forstå og gøre dine indlæg forståelig, når du så gerne vil debattere her på SOL.dk. Din sygdom efter dine uheld er jo værre end jeg troede. Dette er ikke skrevet i en ond mening.
tilføjet af

Jeg laver fejl

Retter lige mig selv
IO er mellem 3631 km. og 3660 km. i diameter
Jordens måne er 3474 km. i diameter. UNDSKYLD
tilføjet af

Send IKKE indlægget

Gode råd POUL, læs dine indlæg og forstå dem ellers LAD VÆR MED AT SENDE INDLÆGGET
Vi skal atter engang til at sætter spørgsmål ved dine tal. I det 2. afsnit skriver du "Problemet er "skud"året, vores kalender giver på 4 år ialt 1459 dage".
MENER DU 1461 dage
Hvad er der for øvrigt blevet af mayaernes skudår
I 3. afsnit skriver du "men efter deres kalender udregnings metode så kommer de 1 år længre frem i tiden efter 4 gange 365år, altså efter 1460år efter deres kalender, giver 1461 af vores år, det er da nemt at se, ikke?."
Hvad er det der er så nemt. Du modsiger dig selv og kommer med forkerte tal. Du må blande eller tage fejl af dine egne tal. Hvis mayaernes år lige pludselig kun er 365 dage og på 4 år er 1460 dage og vores år er 1459 dage på 4 år (HVILKET ER FORKERT. DET ER 1461 DAGE PÅ 4 ÅR) så giver det mening at deres kalender kommer foran, men det er lige omvendt. Vores år er i gennemsnit på 4 år 1 dag længere. (1461 dage)
Så er der bare lige at du skriver at mayaerne har en ekstra dag hvert 4. år lige som vores kalender har (minus 100 års reglen) og så er vores og deres tidsregning ens (bortset fra 100 års reglen)
DET ER DA NEMT AT SE, IKKE
HVAD MED DATOEN 1.12.2012. DEN ER I AL UBEMÆRKETHED BLEVET TIL 21.12.2012
HVILKEN DATO VÆLGER DU, POUL
DET ER DA IKKE SÅ SVÆRT, VEL
tilføjet af

Prøv at læse hvad du har skrevet

Jeg nævnte med vilge ikke det manglene "2" tal i 1/12-2012, jeg gik ud fra at selv du kunne se/regne det ud, altså at der manglede et "2" tal i 1/12-2012=21/12-2012?.
Men intet sted i hvad jeg har kunne finde Vedr mayaerene`s kalender, står der noget om at de har regnet med et "skudår", det er derfor jeg går ud fra at deres tidsregning flytter året frem med 1/4 dag hvert år, altså at efter 4 gange 365 år, så er de 1 år længre fremme.
Altså 4 gange 365 = 1460-år i mayaerene`s kalender, vi har 3 gange 365 dage, og 1 gang 364 dage, i samme periode, altså 1459-år, du skal ikke se det i forhold til den tid der er gået, men i den tid der kommer, man kan ikke regne baglæns, med deres kalender i forhold til vores kalender, for så ender man 2 forskællige steder i tidsregningen.
Forestil dig 2 metermål (tommestokke) den ene er 365-Cm lang, den anden er kun 364,3/4 dele Cm lang, det betyder intet i det lange løb, den ene kommer bare længre frem, efter 4 gange er den ene kommet 1460- Cm frem, den anden kun 1459-Cm frem, det betyder noget når man ser frem, fra udgange punket, men fra slutningen?, der skubber man bare starten tilbage, for man er samme sted.
Mayaerene`s 4 gange 365 dage bliver til 1459 dage efter vores tidsregning, Pga vores "skudår", men i deres fremtids kalender, er det 1460 dage, men kun hvis man starter samme sted, (du fatter ikke en skid af det, vel?), men det går ud på at man starter samme sted, og ender samme sted, mayaerene siger i følge deres kalender at der vil ske noget D:21/12-2012, man Pga deres ekstra dag hvert 4år, som i slutningen betyder 502.5 dage, så vil det punkt være D: 1/7-2011, men punket er det samme i univertets tid.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Det kan en hver regne ud !!!!!!!!!

Åh nej Poul, hvor gør det ondt, at se dig lave så mange mystiske svar, forklaringer og fejl. Jeg gider ikke tage hensyn til dine "billeder" og at du ikke altid kan få dine meninger ned på skrift, mere
Der lige en ting jeg må svare på. NEJ, JEG FATTER IKKE EN SKID. Og det er der vist mange der ikke gør.
Er det her en gætteleg eller hvad? NÅR DU SKRIVER 1/12 er det simpel logik at gå ud fra at du mener 1/12, men efter at have "diskuteret" med dig flere gange, burde jeg vel vide, at INTET VED DIG ER LOGISK. Og slet ikke efter dit sidste svar til mig.
Angående andet afsnit om "skudår". Du går ud fra, at de automatisk flytter året 1/4 dag frem om året, når det ingen steder er nævnt. Ja, det giver da mening. Når det INGEN steder er nævnt, er det da LOGISK, at DU BARE LIGE SIGER, AT NU LÆGGER VI LIGE 1/4 DAG TIL, HVERT ÅR. (svarende til EN HEL DAG hvert FJERDE ÅR=VORES SKUDÅR) De havde altså deres egen kalendersystem, som slet ikke er bygget op som vores, og så er det da logisk at de også har et "skudår". GIVER DET MENING, POUL? Det synes jeg ikke.
Du skriver selv i tråd-starten (1. indlæg i denne debat):
Mayaerenes tidsregning?, de regnede med et var 12- måneder og 365- dage?, hvor er dereskalender så i forhold til vores?, 1/4 DEL AF DERES ÅR HAR JO 1- DAG MERE, er vores tid så 502,5 dage forud for deres tidsregning?.
Altså det må du undskylde, Poul. Det kom jeg altså til at kalde et "SKUDÅR", fordi man ifølge vores kalender, (gregorianske) kalder det år som har en EKSTRA dag, for et skudår. Det er altså logik for mig, men jeg kan godt forstå du er forvirret.
Og ved du hvorfor du er forvirret. FORDI DU TROR AT HVER FJERDE ÅR IFØLGE VORES KALENDER KUN HAR 364 DAGE (skudår) OG DET ER EN KÆMPE STOR FEJL . Ja man må nærmest betragte dig som en KÆMPEIDIOT. Og du skal ikke undskylde igen med, at det kan en hver da se, var en skrivefejl, for da giver dine udregninger slet ingen mening. DEN GÅR IKKE POUL, DU HAR KVAJET DIG. Vores kalender har 3 år af 365 dage (februar er på 28 dage) og 1 ÅR AF 366 DAGE (februar har 29 dage). Jeg gider ikke en gang komme med et link til det. Som nogenlunde intelligent, er det almen viden. Så FAT DET DOG POUL, når du lave SÅ STORE FEJL i dine udregninger, så skal man ikke offentliggøre dem. På en periode af 4 år har vores kalender 1461 dage. Hvis dine udregninger er baseret på at på 4 år består vores kalender af 1459 dage, kan jeg følge dig, MEN DET ER EN MEGA FEJL OG NÆSTEN UTILGIVELIG
Og så i sidste afsnit slutter du med at skrive:
så vil det punkt være D: 1/7-2011, men punket er det samme i univertets tid.
Datoen d.1/7-2011 og datoen "sidst i Juli i år" som du selv skriver i trådstarten, er det den samme dato?, eller er det endnu en gang mig der ikke FATTER EN SKID og en hver burde da kunne se det er en lille tastefejl?
Til sidst vil jeg håber, at du kan læse, forstå og meningen med det jeg har skrevet, og vær så lige så megen mand og indrømme, at denne gang har du virkelig kvajet dig. Og indtil jeg har fået en eller anden tilkendegivelse fra dig, hvor du indrømmer dine fejl, vil jeg gøre dig opmærksom på denne tråd. Hvis du syntes jeg har skrevet noget forkert i de FOREGÅENDE INDLÆG, så er det fordi DU har forvirret mig MED FORKERTE OPLYSNINGER. Og skal vi så ikke slutte denne tråd, bortset fra en indrømmelse fra dig
tilføjet af

HJÆLP?

Skal du virkeligt havde det ind med skeèr?, OK jeg prøver så selv en børnehave elev kan fatte det.
Jeg har 2 WV syncroèr de er næsten ens, men de har 2 forskællige Km Tæller i, ?, den ene har en et WHO på 1460, den anden har et WHO på 1459, fatter du den?, (hvis ikke!, så læs noget andet end dette indslag,"Feks A.And").
Men de 2 Syncroer kører ved siden af hinanden!, (er du stadigt med), de kører også med samme fart,(er du stadigt med?), den ene viser bare efter en time at den har kørt længre?, men det har den jo ikke,vel!, de er stadigt ved siden af hinanden.
Men (nu skal du holde fast), for!, kommer den ene foran den anden?, hvis Km tæller/ afstand fra starten, er det så der tæller,?, ( nu er du faldet af "vognen" ikke?), den der kører, "vores tid" eller den der er foran, (nu er DU faldet af IKKE?.).
Ved GUD hvor DU elsker det ikke, jeg stiller wspørgsmålene og kommer med svarene, " du stiller svarene og kommer med endnu flere svar og spørgsmål".
Poul.
tilføjet af

DU behøves da ikke undskylde

tilføjet af

For en i Helvedet

Jeg er næsten sikker på der er tale om "måne" Nr 10,,,, jeg håber ikke der er tale om "IO"?, en klippe på godt/Ca 3.600-Km i Dia, og som er en vulkan planet/måne, håber at "Nr 10" er mindre.
Poul
tilføjet af

Ja, du skal hjælpes

ET simpel spørgsmål, kun et og svar så på det og jeg (hr.jansen) skal ikke kommentere dine indlæg mere, det lover jeg.
HVORNÅR HAR ET (1) ÅR KUN VÆRET PÅ 364 DAGE ?
Du skriver selv:
"vi har 3 gange 365 dage, og 1 gang 364 dage"
OG JEG GODKENDER KUN ET SVAR. (Svaret er det samme, som når du får dine ca. 7.500.000 kr. fra TRYG og deres direktør får en årsløn på 250.000.000 kr.)
Dit sidste afsnit giver rigtig mening eller hele dit indlæg giver mening--NOT
tilføjet af

Nu får vi se Hr (tryg) jansen

For tryg lover og lover, men de holder det heller ikke?.
Nu har jeg brugt lidt tid på at finde svaret, jeg har TALT dagene i nogle "år" og, prøv selv at tælle efter, det er rigtigt, DE HAR ALLE 364 DAGE, lige med en eneste undtagelse, det var da man indførte "skudåret", for der var man nød til at lave et korter kalender år, det var noget med Ca 100 dage at det år blev korter.
Farvel Hr. Jansen
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs. hvorfor skal du altid prøve at ændre selve ideèn i emnet, du gør det hver gang.
tilføjet af

Du skal vist have mere hjælp

Vi starter lige med dit PSs. Ja, hvad var ideen egenlig? Det var vel, at du ville vide, om jorden gik under sidst i juli i år. Senere retter du det til d.1/7-2011. Det tror jeg i hvert fald du mener, for sandt at sige, så fatte jeg en gang i mellem ikke særlig meget af det vrøvl, som du skriver. Dine beregninger baserer du på nogle forskelle i mayanernes kalender og vores kalender (gregorianske kalender), men dine antal af dage i vores kalender er FORKERTE og derfor bliver alle dine udregninger forkerte. I bund og grund er det bare det jeg gør dig opmærksom på. Og hvis du mener, at når jeg påpeger dine fejludregninger, er det at ændre selve emnet, ja så ændre jeg det.
Men en ting har jeg fattet. Du påstår et år kan have 364 dage. Jeg tror det er vores skudår du mener og på en periode på 4 år for du det til 1459 (365+365+365+364) og DET PASSER IKKE. DET ER FAKTA. Åbenbart trækker du en dag fra, hvorfor aner jeg ikke. Derimod SKAL der lægges en dag til hvert 4. år, minus 100-års reglen. (365+365+365+366) I samme periode bliver det for mayaernes kalender til 1460 dage og så tror du, ud fra dine forkerte tal, at mayaerne har en ekstra dag hver fjerde år. Men det passer ikke.

I mit indlæg "Poul oplyser og fortæller" ved jeg endnu ikke at dine beregninger er bygget på mayaernes 1460 dage og vores 1459 dage. Jeg tror logisk nok at dine udregninger er baseret på mayaernes 1460 og vores 1461 og derfor giver det mening, at spørge om, hvad der er blevet af vores skudår. Først senere efter at have læst dit indlæg "Prøv at læse hvad du har skrevet" går det op for mig at du regner med, at vores kalender på en 4-årig periode har 1459 dage. Dernæst prøver jeg åbenbart forgæves at gøre dig opmærksom på dine åbenlyse fejl. Du vil så ikke indrømme din fejl men ævler videre. Dernæst mit spørgsmål om et år på 364 dage. Stadig ingen indrømmelse fra dig, men derimod et indlæg mere fra dig, hvor du skriver du har brugt tid på at tælle dage i nogle "år". Du har spildt din tid, kan jeg fortælle dig. Jeg vil virkelig gerne vide, hvilke år du har talt. Jeg har ledt og talt dage og har endnu ikke fundet nogle "år" med 364 dage. Da "skudåret" blev indført af Julius Cæsar (julianske kalender) i året 46 f.Kr. er der ikke nævnt noget om 100 dage.Jeg kan oplyser dig at når det er skudår, har februar 29 dage og i de andre år, har februar 28 dage OG DET ER DE RIGTIGE TAL og de kan ikke diskuteres. Jeg ved ikke, om du tror februar kun har 27 dage, når det er skudår.
Her er et link hvorfra jeg har fået oplysninger fra: http://da.wikipedia.org/wiki/Gregorianske_kalender
Det eneste jeg kan finde om et år på 364 dage, er dette link og her bliver der ikke nævnt noget om skudår, så det er vist ikke her du har fået dine oplysninger:
http://books.google.dk/books?id=2v4oKLT3ziIC&pg=PA23&lpg=PA23&dq=hvorn%C3%A5r,+%C3%A5r,+364+dage&source=bl&ots=fVMwJfwmiM&sig=4J9YvgySNlqk6L8Y1qmNGuTts0Q&hl=da&ei=xb2fS8qGN4Ps-Abara20DA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=9&ved=0CCoQ6AEwCA#v=onepage&q=&f=false
Jeg er NÆSTEN villig til at give dig ret i dine hidtil andre indlæg her på SOL.dk. Jeg nævne tilfældig, TRYG, partikelfilter, 8 procent, 250.000.000 kr., telefon fra Brian, de 8 regnemaskiner, MEN DENNE VANVITTIGE PÅSTAND FRA DIG, DEN FÅR DU FANDME IKKE RET I.
Som skrevet før, jeg vil have en form for indrømmelse, førend jeg stopper med at "jagte" dig med denne fejl. Du har selv indrømmet du begår fejl (Selv Albert E. lavede fejl)
tilføjet af

d.22/12 2012 minus 350.000 år siden

såden ca som solen er om at udføre et glaxisk år, så d.22/12 2012 starter et nyt sol-galaxe kalender år og stjenretegne vil også blive "nulstillet" og gentage gamle positioner 🙂
tilføjet af

Har du noget

Som underbygger det?.
På en eller anden måde er du nok ikke så langt fra sandheden, men og dog "solen", den dør!, så på et eller andet tidspunkt er der ingen "ny start", men OK, så er der E=MC2.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Selvfølgelig har han det

For som der fleste mennesker "opfinder" vi ikke påstande som passe ind i vores lille verden, lige som dig. Har selv læst noget ligende som wattzoo skriver (et nyt sol-galaxe kalender år) men gider ikke finde linket. Det kan du selv prøve at finde. I et af mine indlæg (Poul oplyser og spørger) her på tråden har jeg også et link hvor det bliver omtalt at mayernes kalender stopper d.21.12-2012. Dette link har du selvfølgelig læst, ikke?. Måske har du ikke, måske har du, men ikke forstået det, eller læst det, men ignoreret det, da det ikke passede ind i din verden af løgne og påstande.
Men vi er da kommet et stykke vej. Du accepterer jo næsten , at det som wattzoo skriver, er rigtig. Mærkeligt du ikke gjorde det, da jeg skrev om deres kalender,-men jeg skulle bare ikke have ret, for det kunne dit image ikke tåle.
Du vælger nok at ignorere dette indlæg og undgår at svare på det, men hvad tror du, at andre som læser mine indlæg her på tråden, tænker om dig. TAG DOG OG DEBATTER SOM EN NORMAL TÆNKENDE OG VOKSEN MAND, I STEDET FOR SOM ET LILLE BARN DER ER BLEVET SAT PÅ PLADS.
LIGE FOR AT VI IKKE GLEMMER DET. POUL SIGER HÅRDNAKKET, AT ET ÅR KAN BESTÅ AF KUN 364 DAGE. HAN HAR TALT FLERE "ÅR" OG ALLE HAR KUN 364 DAGE. DET SKULLE SÅ LIGGE TIL GRUND FOR HANS BEREGNINGER OM JORDENS UNDERGANG SKULLE FINDE STED ALLEREDE "SIDST I JULI I ÅR, ELLER D.1/7-2011.
Selvfølge vil du ikke fortæller hvor du har dine oplysninger fra om dine "364 dage". Og jeg forstår godt hvorfor. DE FINDES IKKE, KUN I DIT HOVED!!!!KOM NU MED DEN INDRØMMELSE.
For øvrigt, dette er uden for emne. Hvad var det for et barnligt indslag du lavede på en anden tråd, om at jeg skulle vågne op. Der er da andre der kan gennemskue dine mange andre fejl og som påtaler dem. Jeg er nok bare den mest stædige. JAGTEN FORTSÆTTER.
tilføjet af

Okay, så var resten bare fyld?

Jamen så er svaret Lysithea.
tilføjet af

Jupiter har dusinvis af måner

De mindste er først blevet opdaget med satelitter i de senere år.
Men det mest interessante er næsten månernes baner.
De svæver i 4 vidt forskellige og vidt udstrakte banesystemer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.