19tilføjet af

Hvornår er man pædofil?

Hej... En af mine bedste venner blive hele tiden beskyldt for at være pædofil... Jeg synes det er noget pis at sige... Han er 15, og hans kæreste er 12 og er meget moden af sin alder... Mange af hendes veninder siger til ham at han er pædofil pga der er 3 år imellem dem... Jeg sys det er noget lort.. For mit motto er: Kærlighed har ingen alder! Så hvad siger i herinde? Er han pædofil eller forelsket?
Den Hjælpene Ven!
tilføjet af

sexlavalderen er 15

så teknisk gør han bare noget ulovligt mere er der ikke i det (hvis han ellers dusker hende).
tilføjet af

Pædofil

Det er man hvis man som voksen fortrinsvis har lyst til sex med børn og ganske unge. Her er den sexuelle lavalder en meget god ledetråd.
En forskel på 3 år i den alder i taler om her...Det kan IKKE kaldes pædofili. Det er helt normal at man bliver forelsket og også i nogle der både er lidt yngre og ældre end en selv i den alder.
Kriminelt er det når man dyrker sex med en under 15. Men der bliver alligevel set ret mildt på det, hvis det handler om et helt ungt par, der er forelskede og begge har været indforståede, og hvor aldersforskellen ikke er betragtelig.
Sagen er en helt anden, når der er voksne over de 18 til 20 år der "snupper" sig en lille steg på 12..og gentager successen nogle flere gange. Her er der ikke nogen raflen. Det er ulovligt, og på grænsen til pædofili.
Hvis vi taler om den gode voksne 40-50 årige ven af familien, der lige får lyst til at hygge sig med den lille dreng eller pige under 15. Så er grænsen klart overskredet, det er både ulovligt og en pædofil handling.
Det kan til tider være svært at sætte de grænser helt skarpt, men man må nok sige at gentagelse af de sexuelle handlinger med forskellige unge under 15 er pædofili, hvis den der udøver det er over de 18-20 år og foretrækker de helt unge.
Jeg synes i skal stoppe med at beskylde den unge mand for dette, da det er en rigtig grim beskyldning og ret uberettiget i dette tilfælde. Hvis han nu var 21 og hun var 18 - ja så var der ingen af jer der ville løfte et øjenbryn over det...
I øvrigt er der mere hjælp og information at hente på REd Barnets hjemmeside. Det er også her du/i kan anmelde det - skulle i møde nogen der reelt er pædofile.
x-woman
tilføjet af

hmm...

Altså det kommer lidt an på så meget... jeg vil ikke kalde ham pædofil, da det kun er 3 år, men det er mange år i den alder, da der er meget forskel på at være 12 og på at være 15, men du siger hun er meget moden... Et godt råd er bare at han holder sig fra hendes bukser, det er ulovligt at dyrke sex med en der er under 15, og da han selv er 15 er det seriøst... og han kan blive meldt for det... så fortæl din ven at han skal passe på

*Hazel
tilføjet af

Ikke pædofili

men stadig ulovligt og forkert.
Ulovligt, fordi sådan er loven (15 år som seksuel lavalder).
Forkert, fordi de fleste ikke kan overskue konsekvensen.
Nu har jeg godt hørt, at unge mennesker er mere modne end jeg var, da jeg var ung - og jeg VED, at det er rigtigt. Men alligevel tror jeg ikke, de er modne nok til at vurdere, hvad det indebærer at have et forhold - og dermed risikoen for at blive gravid.
Men jeg er da ikke utilbøjelig til at tro, at loven bør ændres, og at samfundet (specielt forældrene) skal indstille sig på, at verden har forandret sig. Men det kræver lige en generation mere, så de unge kan nå at få den ballast med, der skal bruges.
tilføjet af

...

Da jeg var 16, havde jeg et ret livligt sexliv med en pige på 14.
det gør eller gjorde mig da ikke til pædofil?
Jeg tænder stadig på mine jævnaldrende...
tilføjet af

....

Han er da overhovedet ikke pædofil .. !!
Kommer selv sammen med en fyr på 19 og er selv 15 ..
Det kommer overhovedet ikke an på alderen .. Hvis man er forelsket er man forelsket ..
Så længe man kan sammen betyder alderen intet !!
tilføjet af

Straffeloven

Straffelovens §222
Den som har samleje med et barn under 15 år straffes med fængsel indtil 6 år.
Ifølge loven er han pædofil, og hvis han har samlege med en person der er under 15 år er det strafbart forhold.
tilføjet af

syndes nu ikke at der er noget forkert i det!

Altså, jeg syndes at det er okai fordi, at jeg kom selv sammen med en der var 3 år ældre en mig da jeg var 12 presis den samme situation og jeg havde det helt fint med det men til gængæl gjorde jeg ikke noget sexuelt med ham okai vi kyssede og alt det der men vi havde ikke sex,finger eller blow sodan noget gjorde vi ikk, men det gør jo ikke noget hvis man elsker den person som man er sammen med og at man har det godt med det, altså man kan jo ikke lave om på hvordan man føler for en person og på hvad man har lyst til at gøre med den preson, man kan jo ikke bare sige "okia du r 12.....han er 15 i må ikke have sex...det står der i loven", man kan ikke bare lave en lov om at hvis man elsker en person og godt selv vil det som man nu godt vil. jeg kan godt see at der er 3 år i mellem men jeh mener at hvis de er glade for henanden så er det da fint nok men hvis det nu er at han kan blive mældt for det så syndes jeg at de nok skulle vænte et par år enu men ja det er bare alt det jeg har at sige:)
tilføjet af

Ikke enig

Den ældre er i stand til at manipulere den yngre, så denne tror at forelskelsen er gensidig. Derved får den ældste sex, måske bliver den yngre også lokket til andre ting "gruppesex" nedværdigelser usikker sex o.lign, når den yngre er blevet lidt ældre og indser dette, bliver hun/han meget ked af det.
Efterfølgende kan hun/han have svært ved at finde en rigtig kæreste.
Hvis en meget ældre person virkelig elsker en ung mand/pige, så holder denne igen på de seksuelle udskejelser.
tilføjet af

Hmm ?

Alstå han er ikke pædofil hvis han rigtig har følelser for hende men !!
han er det hvis han kun vill samlej med hende eller ligene ?
så jeg ville nok svare både ja og neej ?
men udover det så vil jeg give dig ret i at kærlighed er kærlighed ! :)
tilføjet af

omgang med mindrårig.

din ven ligger lige under grænsen. da han kun er 15 år og hun 13. så kan han blive straffet for at have sex med hende. ikke pædofil. men sex med mindreårig. loven siger at det er ulovligt når de er under 15 år.
tilføjet af

naaaaaaaa

han er ju pædofil din naaaaaaaa hvis han ska lav nogen amer ska de vær 17 år din naaaaaa manden er ju pædofiil din naaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaa hva så riii ri ri ri
tilføjet af

pædofili i folkekirken

Hvordan kan man i et samfund som dagens Danmark bidrage til at mørklægge sager om pædofili indenfor folkekirken.
Jeg har selv en sag hvor jeg har beviser for at der er noget der ik stemmer overens og har prøvet at få kommunen på banen,men det er ligesom at tale til en dør ,kommunen prøver at feje en af,ja osse politiet virker til at tage parti for modparten.
Selv ens advokat føler man at man ik kan stole på,han ved flere ting som han umuligt kan ha kendskab til, det føles som om han er blevet fodret med oplysninger fra modpartens side og ja jeg vil gå så langt at sige at jeg har hyret ham men han arbejder for modparten det samme gør sig gældende for kommunens side jeg er anmelder og kommunen hjælper modparten.
Så når tingene har relation til folkekirken så støtter systemet op og anmelderen bliver sorte per i det spil.
Er der nogen som arbejder mod at få tingene frem i lyset og har noget mere viden om dette håber jeg at der kommer noget respons fordi jeg står med en sag har en del beviser men kommunen har hidtil ikke været interreseret i at se fakta på bordet.
Jeg synes det er hovedrystende.
tilføjet af

Ikke pædofil.

Han er ikke pædofil. Pædofil er hvis man er voksen og tænder på små piger! Min kæreste er 7 år ældre end mig? Jeg er 16 han er 23? Han er ikke pædofil! Jeg giver dig ret hjælpene ven, kærlighed har ingen alder.
tilføjet af

nej?!!

det jo SÅ latterligt. man kan sku da ikke være pædofil når der kun er tre år imellem dem. pædofile går efter små piger der ikke er kommet i puberteten. og man kan altså kun være pædofil når man er voksen. det jo så barnligt at sige at nogen er pædofile. grow up!
tilføjet af

han er da selvf. bare forelsket!

er ehlt enig. han er bare forelsket (: 3 år er ikke noget at råbe op om.
tilføjet af

-.-

Hvis du helt seriøst syntes at kærlighed ikke har nogen alder må du da være den største spade på hele planeten, du ville være okay med en 5årig og en 40 årig er sammen i princippet 😮
tilføjet af

Børn

De er jo begge to små børn så det er bare baby kærlighed med dem
tilføjet af

Hvornår er man pædofil?

i mine øjne er man pædofil når man tænder på mindre årig... der efter kommer predetor som er voksne der prøver at komme i bukserne på unge piger... og tilsidst kommer de håreste ramte childelabbuser....
men din ven❓nej han er bare forelsket i en ung
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.