16tilføjet af

Hvornår arbejder man?

Jeg mener ikke man arbejder ved/som:
1. Millitæret
2. Efterretningstjenesten
3. Som politiker
4. Som ambassadør eller medarbejder på fx danske ambassader og konsulater.
5. Mange pædagoger har kun 20 timer om ugen, og høster 24000 om måneden for denne indsats
6. Politiet kommer ofte sovende til deres fede gage
7. Mange offentlige ansatte, som gemmer sig ude i periferien. Fx ansatte ved teatre, museer, biblioteker, turistkontorer, svømmehaller mm.
tilføjet af

Det er også arbejde som skal holdes

Men hvilken stillingsbetegnelse "bestrider" du så?
tilføjet af

Ok...

Jeg ved i hvertfald hvilket parti, du stemmer på :-)
Kender du virkeligt ingen offentligt ansatte (chancen skulle dog være ret god)? F.eks bibliotekarer (for nu at tage bare én af de grupper, du sviner) arbejder skam ganske hårdt. Men jeg vil tro, at du tilhører den gammeldaws skole, hvor folk ikke arbejder, hvis de ikke får sved på panden og sorte negle.
Mht. pædagogerne med lav arbejdstid og høj løn. Hvis du kan dokumentere det, må du hjertens gerne smide en mail til klabautermanden@sol.dk, da jeg er journalist. For resten, da jeg bruger 80 % af min tid på research, skrivning o.s.v foran en computerskærm arbejder jeg vel (trods en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på +60 timer)heller ikke?
tilføjet af

plejepersonale!

Ja for pokker de mennesker burde da slet ikke få løn, men æhh kunne du ikke lige oplyse mig om hvor man får et pædagogjob på 20 timer til den løn?? Jeg vil da omgående gå i gang med den uddannelse.
Jeg vil da lige bygge lidt videre på dine antagelser om folks arbejdsinsats. Plejepersonale laver ikke en skid, ligesom pædagoger bestiller de ikke andet end at sidde og drikke kaffe dagen lang, det ved alle jo. Jeg har selv arbejdet på et plejehjem i flere år og det var da den rene svir. Desværre måtte jeg stoppe inden for det fag på grund af en ulykke hvor jeg kom til skade med min arm og skulder, så lægerne mener ikke at jeg kan klare at sidde der på et plejehjem i 8 timer og og løfte en kaffekop og drikke kaffe.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Sorte negle?

Ja, så bliver det svært angående punkt 7, - som ansat i en svømmehal, hehe. En livredder, dem er der ikke brug for? De skulle betale for at gå på arbejde, som alle andre badende gæster.
tilføjet af

Ferie

Prøv bare og sammenlign pædagoggernes ferieperiode med ferieperioden i den private sektor!
tilføjet af

længere ferier??

Jeg tror faktisk at du udtaler dig om noget som du ikke har noget som helst kendskab til, eller også er min svigerdatter mere dum end de fleste. Hun er nemlig pædagog i en vuggestue og har 5 ugers ferie plus feriefridage ligesom alle andre mennesker.
Hvis du "kun" hentyder til skolelære er du også gal på den. Der er planlægninger af næste skoleår o.s.v. Desuden står de til rådighed i tide og utide for forældre som ringer dem op privat. Der skal rettes opgaver forældremøder o.s.v.
Desuden har en skolelære ingen mulighed for at holde ferie udenfor skoleferien, surt hvis man ikke har skolesøgende børn og gerne vil rejse billigt.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Siden du kender til denne forskel..

kunne du måske hevise til, hvor du har tallene fra??
tilføjet af

Brandmænd....

ja, og brandmænd; de bør da også kun have løn når de er ude at slukke brande.. Ikke når de er hjemme på stationen.
Nej du, den må du længere ud på landet med.....
tilføjet af

Dem havde jeg glemt ...

Ja, falckansatte er nok noget af det mest lallende. De sidder hele dagen på deres flommefede flade røve, og ser video. Det eneste tidspunkt de er oppe og stå, er når de skal bevæge sig ud i køkkenet for at æde.
tilføjet af

L.I.N.K

"Politiet kommer ofte sovende til deres fede gage" - en politibetjent tjener ikke nogen penge, fed gage*G*. De fleste betjente er nødt til at tage bijobs hvis de skal have det hele til at løbe rundt.
Hvor vil du iøvrigt hen med dit platte inglæg, mener du vi skal afskaffe de nævnte stillinger eller?
7. Mange offentlige ansatte, som gemmer sig ude i periferien. Fx ansatte ved teatre, museer, biblioteker, turistkontorer, svømmehaller mm.
tilføjet af

Den holder jo ikke Allan!

Tjah, se overskriften.
Den holder jo ikke for 25 øre.
Hvornår arbejder man? Når man har et job.
Der er ikke nogen (eller i hvert fald meget, meget få), der ikke arbejder for deres løn nu om dage.
Du har en meget maskinel og gammeldags opfattelse af arbejdsmarkedet anno 2004/2005
tilføjet af

fuck hvor ringe

prøv at afskaffe alt, det du har skrevet på listen i en månede, og se hvordan landet så ser ud.
mvh charlotte
tilføjet af

Svar på tiltale...

Hej !!
Jeg har læst ovenstående debatoplæg - vedkommende der har skrevet det, har jo åbenlyst fået en akut hjerneblødning. Jeg er 30 år, og har været selvstændig erhvervsdrivende i en eksportorienteret branche - landbruget - hvor man fik sorte negle og man gik i seng om aftenen på grund af træthed efter legemeligt arbejde. Når man er i den situation, ser det nogen gange ud som om at du har ret - men hvis man stikker næsetippen ud af sin egen andedam, foregår der altså osse noget i de sektorer du kritiserer temmelig hårdt. Forskellen fra det ene til det andet er bare at der anvendes intellektuelle kapaciteter som evner at bestride de nævnte erhverv - ellers var de pågældende mennesker ikke der hvor de var.
Nu er jeg studerende på et universitet. Og jeg glæder mig hver dag over de udfordringer jeg gerne vil have. Og til at komme ud i et af de erverv du nævner som "ikke-arbejdende".
Og med hensyn til pædagogen der får 24.000 kr/mdr for 20 timer/uge - hvem er så den klogeste - dig eller pædagogen ??? (Det er da ikke dig, så vidt jeg kan se, men jeg er nok desværre nødt til at nævne det her, ellers fatter du det sikkert ikke)
tilføjet af

Hov....

Jeg glemte at nævne min e-mailadresse : ridefyr@sol.dk
tilføjet af

moren

Det var nu trist, du helt spildte dine intellektuelle evner i landbruget, - og så som selvstændig. Der er det da fuldstændigt overflødigt at besidde den slags, - eller det var måske ikke sådan, du mente det??
Jeg kan dog godt se at med de vilkår, der findes som selvstændig landmand i dag, er det fornuftigt at bruge sine intellektuelle evner til at søge over i et andet fag. Det skulle være næsten umuligt at finde noget andet, hvor økonomien i forhold til arbejdstid og renommé kan være ringere.
Selv S.U. er vel bedre??
tilføjet af

Overturistkontorsmedarbejder

... og min chef har lært mig, at jeg skal starte dagen med, at gå ind i baglokalet, og læse morgenavisen. Det ser nemlig bedre ud end, at jeg bare står og hænger op af skranken🙂Jo, vi har det da godt her i lille Danmark! Thi hi :-D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.