8tilføjet af

Hvorfor er det så mange kebab steder i Danmark?

I hver eneste by så er det jo masser av kebab-steder, ofte flere rett ved siden av hverandre, og det virker som det er alt for mange i forhold til befolkning.
Spiser danskere virkelig så meget kebab eller hvordan overlever så mange steder ellers? Kan noen forklare dette for meg?
tilføjet af

Vel det samme

som med grønthandlere og kiosker.
De har billig eller gratis arbejdskraft da familien og venner hjælper, ellers kunne det ikke hænge sammen.
En god dansk pølsemand overlever sjældent selv om han har flere kunder, dem der er tilbage er enten pensionister eller nogle der må betegnes som flexjobbere da de har en fysisk skavank.
tilføjet af

Har du samme forklaring på

- at hele midtbyens lejemål er optagede af banker, eller hvad?
- Pølser forbehold invalidepensionister blev afskaffet i 70´erne - trænger vi til en år 2000 opgradering?
tilføjet af

Bankerne

Det er jo storkapitalen der er ligeglade med ejendomsprisen, bare det er en flot adresse 😃
tilføjet af

jeg ved ikke meget om kebak,

men jeg ved at der er lukket mindst 7 pizzabarer her i Randers inden for det sidste år.
det har jeg konstateret når jeg gik tur med hunden.
pizza er i bund og grund også noget svindel, pizzaerne har forskellige navne, men fyldet er næsten det samme på dem alle, og så har de en fidus med, at hvis man vil have ekstra ost eller andet, så må man betale ekstra, men der er ingen vægt på det man betaler ekstra.
jeg har aldrig købt noget af ovenstående, men en aften kom jeg til at købe ½ kylling med pom frites på mariagervej, og jeg var syg i flere dage.
tidligere har pizzabarerne overlevet på billig arbejdskraft, personer som får bistandsydelser, og så får de sikkert et par pizzaer så de ikke skal købe mad.
det koster næsten ingenting at fremstille pizzadej, og fyldet er noget de henter i de supermarkerder der smider affaldet ud, butikkerne kan jo afskrive tab på varer som de ikke får solgt, og derefter sælge det til pizzabarerne.
der burde være oplysninger om hvormeget der er af det forskellige fyld på pizzaer, altså vægtangivelse.
tomat saucen i bunden er blot et pulver de rører op med vand, og det har garanteret aldrig set en tomat.
revisorne påpeger jo at de bruger 5 gange så mange pizzabakker, som de sælger pizzaer.
tilføjet af

Så længe......

Der er nogen, der spiser deres svinske produkter - så længe eksisterer kebab-stederne.
Velbekom - jeg betakker mig.
tilføjet af

hvorfor

Er deer så mange pizzariaer i alle norske byer?
Jeg er meget i Norge, ca. halvdeln af hver måned og har altid undret mig over alæ det usunde pizza som sættes til livs deroppe, det er jo nærmest Norges nationalret.
tilføjet af

ups

Jeg tror at det bunder i dårlig madopdragelse. Jeg har aldrig lært af mine forældre at lave mad. Og madlavning var noget der skulle overståes så der kunne spises og børn smides i seng.
Det mønster kender jeg så fra mange af mine venner. Flere undrsøgelser viser at danskere bruger færre penge på råvare i forholdet til andre lande. Plus det er faldende.
Så mange af os har simpelthen ikke lært at lave med og lært at kunne lide at lave mad. Det ernoget der skal overståes så familien kan komme videre med hvert sit gøremål.
Dette kan selvf ikke trækkes ned over hoved på alle. Men det er noget jeg genkender fra en del jeg kender.
Mad skal overståes, ikke nydes, derfor den udbredte fastfood.
tilføjet af

kebabspiserne findes heriblandt

Som hovedstad er København en velbesøgt turistby. Turisterne ankommer bl.a. via Københavns Lufthavn og Københavns Havn. Knap 8,8 mio. passagerer ankommer årligt til Københavns Lufthavn, og via Københavns Havn ankommer hvert år omkring knap 270.000 turister med krydstogtskibe. Herudover kommer selvfølgelig de mange – primært svenske – turister, der ankommer fortrinsvis via den fast forbindelse over Øresund.
Der findes ikke noget sikkert tal for antallet af turister, der besøger København, men der er registreret mere end 3,1 mio. overnatninger på Københavnske hoteller, vandrehjem mv.
Oplandet og bøhlandet besøger også København jævnligt, og de fleste oplands- og Bøhlandsbønder, der besøger København for en enkelt dag - eller bor hos familie eller venner en uges tid har så travlt med at rende rundt på gader, stræder, paker og museer, at de sjældent giver sig tid (eller råd) til et ordentligt måltid på restaurant.
Så de sultne turister fortærer en del kebab.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.