3tilføjet af

Hvorfor er det så svært?

Hey..
jeg sidder her .. jeg ved ikk om jeg er ved at opgive at få en dejlig kæreste igen... men der har været så mange problemer her på det sidste..
Jeg har lige lavet navnene om.. hehe..
Først var der Jens: vi var samn og bagefter betød jeg intet for ham.. nu her ville han have mig tilbage.. Jeg har sagt til ham at jeg ikk stoler på ham, og ville derfor ikk være samn med ham igen.. og så spurgte han hvordan han skulle bevise det.. og to dage efter at han havde fyret det der af med at han ville være samn med mig igen, og var blevet forelsket i mig, fik han kæreste på.. (det er ca halvanden til to uger siden)
så var der Rasmus: vi var samn, og jeg blev ret vild med ham.. vi var samn et par gange.. men lige pludselig fra den ene dag til den anden fik han kæreste på.. en der hedder katrine.. rigtig styg! han slog op efter en uge ller sådan, og nu vil han have mig tilbage...
Så var der Søren: Ham jeg stadig er forelsket i.. vi kunne ikk være samn pga hans bedste ven der var forelsket i mig.. Men så var vi samn, det så hans bedste ven, og blev selvfølgelig helt vildt sur på os begge.. dagen efter tog jeg ud til ham, og vi var samn osv osv osv... og jeg troede seriøst at der skulle blive noget mellem os.. men efter halvanden uge blev de gode venner igen, og søren kunne ikk være samn med mig jo.. Så sankt hans aften var søren og jeg samn i skjul, og han sagde at han havde savnet mig rigtig meget og var totalt vild med mig stadig! Men vi kommer aldrig til at kunne være samn... Og nu her i går skrev han at han savnede mig og om jeg ikk kom ud til ham.. jeg kunne ikk.. for det var midt om natten.. og så sagde han at det også bare var iorden, for han havde også gang i en anden.. jeg blev rigtig ked af det..
Så var der Christian: vi kom mere eller midre samn.. vi blev op fattet som kærester, men vi sagde aldrig "ej nu kommer vi sgu samn" Så her på det sidste har vi bare ikk talt samn.. eller set hinanden...
og nu skal jeg se om det kan blive til noget med mig og martin.. det håber jeg sgu... vi skal være samn i morge ntror jeg ...
Men nu sys jeg ligesom i har fået et par eksempler.. der er mange flere.. og det ville tage en evighed at skrive den eller ind med deres historie..
Hva fanden er der galt?.. hvis der er andre piger på min alder (16) så skriv! jeg har brug for at høre noget!..
Håber i skriver!
tilføjet af

hej lille lise

hej lille lise
tjaa jeg er godt nok ikk 16 meeen....
det er da synd for dig det med drengene
men de fleste drenge er sådan...(rigtig åndsvage i låget) eller man skal jo os ha tid til at finde den rette. så tag dig god tid med ham martin eller andre fyre når du skal finde dig en kæreste.
jeg er da os blevet svigtet en gang.
men vi piger skal ikk finde os i det.
jeg er godt nok kanon drengeglad men jeg har ikk en kæreste ligenu.
men jeg tror godt at drengene (nok nogen piger os)kan lide at gøre ens kæreste eller næsten kæreste misundelig.
knuzzer fra fanny
Held Og LyKkE
tilføjet af

............

Hejsa Lise,
De fleste drenge i den alder vil gerne have sex, men ikke et forpligtende forhold, derfor er du helt perfekt, da det ikke virker som om du kræver noget af dem til gengæld. Hvis du var tilfreds med situationen, sådan som den er nu ville det være fint, men det er du jo ikke, derfor tror jeg du skal tænke dig om inden du er sammen med en dreng, for at finde ud af, om det nu virkelig også er det du vil. Og hvis det er en du gerne vil have som kæreste, så vent lidt med at være sammen med ham, til I har lært hinanden bedre at kende.
Held og lykke
tilføjet af

hmm....

Halløjza!
Jeg indrømmer fra starten af at jeg er en dreng og håber ikke at du vil have noget imod at jeg skriver noget selvom at dit spørgsmål går til andre piger...
men jeg har læst hele din og de andre tekster igennem og vil gerne understrege at det IKKE er alle drenge omkring din alder som kun går efter hvad pigerne har i bukserne selvom jeg godt kender typen som gør!!!
der er drenge omkring din alder som går efter lige stik det modsatte! et forhold og IKKE tænker så meget på sex... lysten er der jo selvfølgelig altid da det kun er naturligt men nogen har også overdrevne lyster så de ikke tænker på andet!

Personligt ordsprog: nogle drenge/mænd er så dårlig til at dele blodet både til det øverste hovede og det nederste hovede som gør at de kun tænker på ÉN ting ad gangen... nemlig sex eller at sørge for at sin kæreste er glad og lykkelig!!! MEN så er der samtidig dem som kan gøre begge dele på samme tid og tænker sig om før de handler!!!!!

Det er min personlige mening og kan tillade mig at sige at jeg ved hvad jeg snakker om da jeg kun er 17 år selv og følger gode ordsprog når jeg hører ét..! så det er muligt at finde drenge som gerne vil have et godt og fast forhold i den alder...
jeg vil ikke modsige at der er mange drenge som rigtig nok kun går efter engangsknald og så videre til den næste... det er ondt gjort efter min mening og ingen fortjener at blive udsat for sådan noget... det mindste man kunne gøre er at oplyse personen om at man kun er efter noget "hygge" så man ER oplyst at det ikke er noget seriøst forhold...
selvfølgelig kan det også såre én at få sådan noget af vide fra én man kan lide men idet mindste slap man fra at blive røv rendt fuldstændigt..!
Held & Lukke fremover!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.