13tilføjet af

krøller :)

put hårskum/mousse i før du begynder at krølle❓
//Michella ' <3
tilføjet af

Hvordan laver du krøller?

Vil gerne have krøllet mit hår imorgen aften. Har et krøllejern jeg har brugt et par gange før. Det handler om at have tålmodighed...men det må jeg jo så bare sørge for at have, selvom de tager pokkers lang tid at lave.
Vil så spørge efter hvordan du/I får krøllerne til at holde hele aftenen? Synes ikke hårspray virker optimalt... Håret ugler og bliver enten helt stift og træls...eller klistret.
Nogen gode råd?;o)
tilføjet af

Jeg har hestehale

Ville gerne hjælpe, men sender dig i stedet en hilsen om et godt nytår!
*FB*
tilføjet af

Hehe

Jamen tak da og i lige måde;o)
tilføjet af

krøller eller ej...

"krøller eller ej...." jeg fik lige den sang i hovedet da jeg læste dit indlæg
har du nogle store curler og noget hårlak.. så kan det vist holde godt hvis du sætter curler i håret og føntørre det så tager det ikke så lang tid..
godt nytår og god nytårsaften med krøller eller ej..
tilføjet af

Nej

Det har jeg desværre ikke:-(
tilføjet af

forretninger har åben i morgen

Du kan da nå at købe dem i Føtex/Kvikly eller andet sted der er åbent..
håber du finder et sted du kan nå at købe dem.
godt nytår
tilføjet af

Hmm

Ved ikke hvordan man bruger dem, så det er nok lidt risikabelt at gå i gang med at eksperimentere på sådan en aften...
tilføjet af

En holdbar frisure

Hvis du vil have krøller og være sikker på de holder hele aftenen, kan det ikke hjælpe noget du ikke har tålmodighed til at gøre det ordentligt. Jo større anstrængelser - jo bedre resultat.
Du vasker dit hår grundigt, men lad være med at give det balsam eller lign "efterskyl"
Tør håret HELT. Sørg for dit krøljern er tilstrækkeligt varmt og giv så hel håret EN ANELSE lak. Endelig ikke for meget, for måske er du nødt til at give de yderliger under processen og det skal jo ikke ende i ren klister.
Så går du eller igang fra en ende af. Hold jernet på hver tot min 30 sek - helst lidt mere. Såfremt en tot ikke krøller tilstrækkeligt giver du den en anelse lak - lader den tørre og krøller igen.
Når du har været igennem hele håret og OVERHOVEDET IKKE REDT I DET UNDERVEJS, lader du det køle helt af. Har du muligheden går du lige udenfor i frostvejret et par min. eller tre.
Hvis du derefter børster håret let med hovedet nedad - så det børstes fra nakken og ud, slår et stor slag med hovedet, så håret falder "på plads" har du den flotteste hollywood-frits du kan drømme om. Nu giver du det hele en gang lak og krammmer krøllerne en smule.
Det er selvfølgelig vigtigt du bruger en hårlak der "kan noget" evt Poly Swing - som fås i Føtex, Bilka, Netto, Matas - eller en dyrere Paul Mitchell - (super, clean, extra) den sidste er en frisørartikel og vel tre gange så dyr.
Sådan!! - god fest
tilføjet af

Luksusproblem

jeg ville gerne have hår der ikke kan tages af
tilføjet af

Mange

tak for den gode beskrivelse.
Skulle faktisk til at skrive at jeg har Poly Swing og om den ikke er for "stærk", men det er den åbenbart ikke så. Men det er dælme noget der holder.
Glæder mig til at prøve det på den måde du har beskrevet. Endnu engang mange tak.
Godt nytår;o)
tilføjet af

Forresten...

Du skriver at jeg skal tørre håret HELT og så komme en ANELSE lak i. Er det kun på det yderste af håret eller skal jeg løfte lidt op i det og spraye indenunder også?
tilføjet af

Tæm krøllerne

Prøv at brug en gele til at samle krøllerne... goldwell har en super god en "crystal turn" når du har lavet krøllerne så kommer du en lille klat i håndfladen og krammer det i krøllerne... bagefter kommer du lak på og krøllerne ugler ikke!!
tilføjet af

opskriften på gode krøller

Hej jeg ved hvordan ens hår kan se strålende godt ud, altså med slange krøller ;D
Du har bare et ganske almindeligt krøllejern, og så tar du en tåt , og putter gelé på det, jeg har købt noget fra min fisør, det er super godt og virker i en uge. du kan købe det hos din frisør. når du så har klistret det på tåtten, så krøller du det, og helst i ca. et minut. så det bliver rigtig flot. men det er svært hvis man selv gør det hele ! altså jeg gør det selv, . men omme i nakken er det svært at få alt med..
mit hår er sort og meget tykt, og det skinner vildt meget når jeg tager det gele på.
Jeg får altid et godt resultat (:
Prøv det, det er et godt råd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.