3tilføjet af

Hvordan gør i piger?

Hej Piger!
Jeg er en fyr der nydder at klæde mig ud som pige. (Går ikke udenfor)
Og jeg er helt vild med lange negle, så har købt nogle kunstige negle online, de går ca. 1cm udover fingeren. Men er i gale hvor er de ivejen. Så mit spørgsmål er, hvordan klare i hverdagen med lange negle?
tilføjet af

Tjaaa........

Altså, jeg har "lange" negle, (mine egne) men de går, eller får lov til, og højest være lidt over en halv centimeter, udover fingerne. Lyder måske ik af meget, men bliver de længere, kan jeg ikke klare en hverdag. Eller jo det ka jeg godt, men så er det uf og pas på pas på, og det ikk lige mig og være "så fin" igen. Men ellers, er det jo bare noget man vender sig til.
*S*
SomeGirl!
tilføjet af

man vænner sig til det

Hejsa
Man skal nok ikke lige være bilmekaniker hvis man vil beholde sine lange negle, men ellers drejer det sig om at bruge knoerne. Fx. havde jeg en 2CV på et tidspunkt, og at starte den var ikke med en nøgle, men en knap man skulle trykke på. Dette skete ved hjælp af en bøjet finger,så min negl ikke knækkede. Ellers kan man bruge en blyant eller kuglepen hvis man fx skal ringe eller taste noget på computeren....lad dem sidde i et godt stykke tid, og så finder du ud af hvordan du klarer tingene....hvis du kun har dem på i kort tid af gangen vænner du dig aldrig til dem...
Håber det hjælper
tilføjet af

Det er ikke en kunst

Når man har lange negle..og det er ens egne negle og ikke kunstige...
Så bliver man jo vant til dem..efterhånden som de vokser ud...
Hvis jeg tager kunstige negle på...og de er længere end mine egne...så har jeg også lidt startvanskeligheder..
Så..det er virkelig ikke en kunst..
knus tøsen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.