17tilføjet af

Hvordan får jeg nemmest et arbejde?

Nu har jeg sendt så mange ansøgninger ud at jeg er løbet tør for papir og printerblæk.
tilføjet af

Ved at fortsætte, men maile ansøgningerne ud

i stedet for.
tilføjet af

bliv

bliv ved og ved og ved eller meld dig onde ved der hvor man også søger kontant hjælp
tilføjet af

vikarbureau

jeg skulle bare udfylde nogle papirer aflevere skattekort m.m. og så havde jeg arbejde
skrev ikke engang en ansøgning ;-)
tilføjet af

?????

tror ikke jeg forstår dit danske
tilføjet af

kontakt

vikarbureauer - der er flere af dem.
Rend Arbejdsformidlingen på døren - til de bliver trætte af dig.
Send kun ansøgninger til jobs DU ER kvalificerede til.
Opsøg virksomheder, hvor det kunne tænkes, at de mangler folk
Held og lykke
tilføjet af

Søg hjælp

Du skal overveje hvad der står i din ansøgning.
Jeg fik positiv respons på alle mine ansøgninger for et halv år siden, fordi jeg har øvet mig i at skrive mange forskellige ansøgninger.
Jeg har fået råd og vejledning af mange forskellige mennesker, og fundet min egen måde at skrive ansøgninger på.
For første gang i mit liv har jeg ansat en person, og tro mig, allerede ved ansøgningerne havde jeg besluttet mig for hvem jeg ønskede.
Nogle havde skrevet personlige ting, som kun tydeliggjorde personerne bag ansøgningerne ikke var kvalificerede til jobbet.
Gem dine personlige skavanker og dårlige oplevelser og forudsætninger til samtalen, hvis du søger job hos mig. Skavankerne skal du nemlig også kunne lægge til side på arbejdet.
Skriv hvad du er god til, giv eksempler derpå, og vær parat til at kunne uddybe det ved en samtale.
Vær ikke kræsen, lav noget frivilligt i din fritid, som du både kan skrive på dit cv og opnå nye kompetencer ved.
Det er for nogle pisse irriterende med stavefejl, andre er ligeglade, men gør dit ypperste, det værdsætter alle.
Held og lykke
Ja vikar bureauer er også et hit.
tilføjet af

Hvad vil du gerne lave ?

Kontor, landbrug, søfart eller hvad ?
tilføjet af

Jeg mangler folk....

Med god fysik, gå-på-mod og som kan yde en god indsats... I københavnsområdet.
Jobbet er inden for erhvervsrengøring og ejendomsservice...

;o)
A - anders_engberg@sol.dk
tilføjet af

Det lyder kedeligt

Har du ikk noget mere interessant som feks ølprøvesmagning??
tilføjet af

Hehe....

Det er ikke verdens mest interesante job nej, men det er et job - og der er en ok timeløn i det!
Men angående ølsmagning - så stoppede jeg jo desværre med at arbejde med specialøl for 3 uger siden... men har da lidt i kælderen til en privat smagning :p eller 3...
;o)
A
tilføjet af

Ønskejobbet...

http://www.jobindex.dk/annoncer/21175.shtml
Hårdt men spændende... Hik!
tilføjet af

Snakkede med en indvandrer i dag på nettet.

hun foreslog thoms chokoladefabrik, hvor hun selv arbejdede. 134 om dagen, 184 om aftenen. De mangler åbenbart folk. Egentlig latterligt hende og hendes to søstre arbejder derude. 2 ingenører og en tandlæge og så bruger det danske samfund dem til at lave slik, fordi vi ikke anerkender udenlandske uddannelser som ligeværdige. Hvis man er uddannet i moskva så kan man i al fald regne, det har de sgu altid været gode til.
tilføjet af

det er jo himmelråbende frustrerende!

mange ansætter desværre ikke pga. sprogbarrierer ift. det danske sprog, hvilket er paradoksalt da koncernsproget i flere og flere danske virksomheder alligevel er internationalt!
Og JA, baltiske og russiske ingeniører er særdeles gode til at regne, de skal måske bare skoles lidt mere til at arbejde i projektorienterede modeller, men det kan vel også læres!
Desværre er der kommet en "livsstil-trend" på stort set alle danske arbejdspladser - forholdet mellem dine rent faglige og dine personlige kompetencer og hvad du ellers kan er kommet til at stå som sideordnede kompetencer....hvilket er PLIMFORKERT! Det står i skærende kontrast til det voksende behov for specialviden, som de danske ingeniørskoler og universiteter sakker mere og mere bagefter i forhold til udlandet. Og så stor der en dygtig baltisk ingeniør og vil have arbejde til 20.000kr.....men han får det ikke...fordi han ikke kan dansk!! Jamen det er da VANVITTIGT!!!
tilføjet af

egentligt ikke

Det kan vel kaldes hjælp til selvhjælp, at en arbejdsløs tandlæge fremstiller slik !!!
tilføjet af

Arbejdsløs tandlæge

Det er bestemt ikke umuligt for arbejdsløse udenlandsk uddannede tandlæger at få beskæftigelse indenfor deres fag herjemme. Men det kræver selvfølgelig, at man gør sig den ulejlighed at få sin uddannelse anerkendt og eventuelt ført ajour på tandlægeskolen. Rimelige dansk- og engelskkundskaber er også nødvendige. Det er besværligt, men bestemt ikke umuligt. Vi mangler faktisk tandlæger rundt omkring.
tilføjet af

Tro på det.

Hej
Som leder, bla. med ansvar for ansættelser, kan jeg give dig følgende råd.
Sæt dig ned, tænk igennem hvad du virkelig vil, find ud af hvilke firmaer som kunne tænkes at indeholde de jobs du har lyst til at beskæftige dig med, så sætter du dig ned og målretter ansøgningen direkte til det specifikke firma, men husk, SEND ALDRIG ANSØGNINGEN, gør du det, bliver du blot en af mange, tag istedet ud til firmaet, gå ind og spørg efter den personaleansvarlige, og spørg ham pænt om du må lægge en ansøgning, det er meget få der siger nej, husk at skrive i ansøgningen, at de gerne må gemme den til senere brug, husk så: OPFØLGNING. Har du intet hørt efter 2-3 uger, så tag ud til firmaet igen, og spørg efter den personaleansvarlige, sig til ham, på en pæn måde, at du afleverde en ansøgning for ca. 2-3 uger siden, men du har intet hørt, det er ikke sikkert at de har et job til dig, men når de har, vil de huske dig.
Ca. 80 % af de medarbejdere jeg ansætter, kommer alle fra uopfordrede ansøgninger og fordi de har været vedholdende og har husket opfølgningen.
Skulle det umulige ske, at du ikke lige får jobbet med det samme, så find et eller andet skodjob, og start der, og hvorfor det, fordi det er langt nemmere at få et drømmejob, når man er i arbejde, end hvis man er arbejdsløs.
Husk at se muligheder istedet for begrænsninger, husk at tænke grundigt over hvad du vil sige ved en samtale, husk at finde dine stærke og dine svage sider, og husk at slå på dine stærke sider, i din ansøgning vil ord som forandringsvillig, stabil, loyal, selvstændig være ord, som man kigger på, men lad være med at skrive nogetsomhelst, som du ikke kan stå inde for.
TRO PÅ DET, INTET ER UMULIGT.
Held og lykke.
tilføjet af

tænk over hvordan du søger

Hej "Out of juice",
at sende ansøgninger "over hals og hoved" er faktisk spild af tid. Det lyder lidt hårdt at jeg udtrykker mig på den måde - men jeg kan lige så godt være direkte.
Du må finde ud af hvor der er realistisk at du vil kunne få et job. De nærmeste til at vide hvor du vil komme komme i betragtning til et job er dem der ansætter. Jeg kender ikke dine kvalifikationer og kan derfor ikke give dig nogle konkrete ideer at gå videre med. Men de gør de mennesker du har søgt hos.
Jeg har arbejdet som virksomhedskonsulent og vejleder i over 12 år og det slå sjældent fejl at der hvor du vil være relevant som medarbejder - der "genkender" de dig straks når de møder dig. Du vil selv opleve det som at de er nemme og behagelige at tale med.
Skriv kun ansøgninger når du ved at der er en mulighed får at du får noget ud af det. Du slider på dig selv ved at skrive ansøgninger du får afslag på.(Dit navn, Out of Juice, får mig til at spekulerer på om du har slidt for meget på dig selv)
Du kan læse flere forskellige bøger om jobsøgning: Michael Mortensen, Harry Motor, Max Messmer og mange flere forfattere har skrevet om det. Bøgerne kan alle lånes på biblioteket.Du kan også søge støtte og hjælp hos en coach, men det koster jo lidt penge og det jo normalt ikke dem man har flest af når man er uden job. Du er velkommen til at maile mig for nogle konkrete råd eller jobkontakter - men jeg koster også noget som virksomhedskonsulent. Det er jo mit job.
matzen@operamail.com
Med venlig hilsen, Claus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.