28tilføjet af

Hvor nasty har mon lov til at være...?

I dag på vej hjem fra arbejde, "møder" jeg en mand som står med slangen rullet ud og følger naturens kalden.
Han står på en offentlig sti.
Da jeg kommer gående og desværre ikke undgår synet, prøver manden ikke på at gemme sig. Næh, nej han drejer bare hovedet, så jeg jo ikke kan se ham (Right!) Stien er meget smal og jeg skulle altså forbi...
Nasty...
Hvad får mænd til at tænke at det da er i orden at rulle dyret ud og være ligeglad med om man bliver busted???
Det kan vi piger jo ikke ligefrem gøre.
Er vi ved at tisse i bukserne må vi jo finde et toilet - Hvorfor gælder samme regler ikke for mænd??
tilføjet af

Grænseoverskridende

Var det så grænseoverskridende for dig at se et lille stykke hud?
Du havde nok også tisset inden fund af toilet, hvis trangen var stor nok og blufærdigheden mindre.
tilføjet af

Blotteri !

Jeg vil tillade mig at kalde det for blotteri !
Hvis du oplever det igen, så ring til politiet .....det er sgu for klamt .... og faktisk ikke tilladt !!!
tilføjet af

Come on!

Hey, hvis jeg kunne stå op og pisse, så havde jeg sg' nok også gjort det, omend lidt mere diskret end ham du mødte.
Du skriver, at du ikke kunne undgå at se den... Hvor stor var den? Jeg mener, hvis den er så stor, at man stadig ser den, selvom man kigger op eller ned eller til en af siderne, så skal han seriøst have sig en snak med sin læge.
Det er vidst mere et spørgsmål om fokus.
tilføjet af

ja ja

eller også har det noget at gøre med at øjnene desværre altid springer på de ting vi ikke vil se - fx et splattet dyr på vejen.
Og som sagt stien var meget smal..ikke rart at gå forbi en fremmed "på den måde" - lige dér var stien så smal at han næsten fyldte det hele så jeg skulle virkelige "forbi"...
Bagefter kan jeg da godt se jeg burde have sagt "Hvad.... gider du evt pakke dyret sammen så vi andre kan færdes her..." men helt ærligt, hvor mange har ikke prøvet at komme i tanke om den rigtige ting at gøre....bagefter!?!
Det er ydermere en sti fra en børnehave - hvor ungerne færdes...
Skide hyggeligt.
Måske var han slet ikke ved at tisse....
tilføjet af

Hvorfor går...

kvinderne ind i et buskads og sætter sig på hug og tisser?
Det har jeg oplevet flere gange, når de ikke kunne nå
hen på et toilet!
tilføjet af

Når man skal....

Ja, for de kan jo også godt blive så trængende, så de er ved at tisse i bukserne, men det er nu en gang lidt mere besværligt for kvinder. Det er vist noget lettere at "bide den over" og så få slangen på plads i en fart, end det er at skulle få de stramme cowboybukser op igen, hvis man skulle blive overrasket. Men han kunne da godt have vist så meget hensyn til andre, at han stillede sig lidt mere afsides.
tilføjet af

Giver dig ret

Ja, jeg synes nu altså også det er uhumsk - ikke mindst det uhygiejniske element og stanken, men også den åbenlyse ligegyldighed med andre der færdes på stien. Vi kvinder kunne jo også bare sætte os, men det gør vi altså ikke - måske i de fleste tilfælde fordi blufærdigheden overvinder trangen. Men helt ærligt, man kan sgu da også være andet end tissetrængende, og hvor mange mennesker oplever I lige, der sætter sig og skider midt på en sti??? Nej, det sker heldigvis ikke særlig ofte vel? Men mænd der pisser op ad bygninger, lygtepæle, busskure, hække osv osv, det har jeg trods alt set en held del gange. Indrømmet - har også et par gange set en kvinde hoppe ind i et buskads når hun var trængende, men det foregår da i det mindste ikke i fuld offentlighed.
Håber han vaskede hænder da han kom hjem, og at han ikke lige skulle i Netto og gramse på al frugten først... så kan man da lære at skylle sin frugt inden man spiser den. AAAAAAADR!
tilføjet af

Sikkert ikke

han var dårligt stået af cyklen... Dvs så efterlader han det på styret og i hovedet, hvis der lige er noget der klør og til kammeraten han siger goddag til med hånden eller det lille barn han lige nusser i håret...
Muuums....
tilføjet af

Så er det NUUUUUUUUUUUU...

Jeg er helt enig med dig.
Han kunne i det mindste have fundet sig et sted, der var lidt mere diskret.
Her er en selvoplevet munter historie, for kvinder kan altså også blive så trængende, at det bare skal være nu.
På en ferietur i Grækenland i egen bil var vi meget langt ude på landet, og havde ikke mødt en bil længe. Min kone som er ret sippet med fremmede toiletter og den slags, måtte til sidst erklære, at NU måtte vi altså finde et sted, lige meget hvor. Vi holdt i vejsiden, hvor der var resterne af en kirkegårdsmur el.l. der var tilpas høj til at hun kunne hoppe over på den anden side og sidde skjult, hvis der skulle komme nogen forbi. I præcis "det rigtige øjeblik" triller der en høj turistbus op bag vores bil, og samtlige buspassagerer fik frit udsyn til seancen. Der var selvfølgelig intet andet at gøre end at blive færdig og prøve på ikke at lade sig påvirke af situationen. Hun var ret tavs et stykke tid, men naturligvis var det en de oplevelser, der mange gange siden har fremkaldt latter over et glas med vores fælles venner.
Så ja, det er altså ikke kun mænd, der ikke kan holde sig i evigheder.
tilføjet af

du er misundelig

piger gør det kun når de er fulde
tilføjet af

DET ER SÅ SKØNT

Så var det super
tilføjet af

han spillede

han legede bare med sig selv
tilføjet af

læs dog teksten

Pigen skriver jo hun ikke kunne undgå det - typisk mænd.
tilføjet af

TROR I

Virkelig at man står og tisser sig selv over fingrene, når man som mand står op og tisser????? Jeg tror faktisk at renheden omkring uhyret er mange gange renere and de beskidte hænder man bruger til at åbne lynlåsen og så lade "den" falde ud...og gerne uden at røre ved den overhovedet...... så slap i bare lidt i jeres KVINDE panik...med at man forurener frugten i Netto....eller rører lille lotte i håret bagefter...
tilføjet af

pinocchio

Han burde have klemt pinocchio et andet sted.
Sporer jeg en smule jalouxi blandt nogle kvinder fordi drenge/mænd kan tisse i det fri uden at gøre det ned af benene :)
"Pigen skriver jo hun ikke kunne undgå det - typisk mænd".
Og så bliver i sure når vi hellere vil kigge på jeres bryster end jeres øjne. Vi gør det af samme grund: "Vi kan ikke undgå det"
tilføjet af

dumt dumt dumt

dumt svar... :-)
Du så måske ikke det andet jeg skrev?
Ja som en skriver, kunne jeg ikke undgå det...jeg ønskede IKKE at se det - det gør I tilgengæld med brysterne..
Prøv lige at læse de andre ting jeg skriver..
tilføjet af

...

Jeg læste det andet du skrev :)
Angående brysterne så bare fordi man er mand betyder det ikke at man altid "ønsker at se brysterne". Jeg har været i situationer hvor jeg sagde til mig selv "du ser ikke, du ser ikke" og så så jeg🙁Jeg kunne ikke lade være. Så en form for omvendt ambivalens kan man vel godt kalde det.
tilføjet af

men :

det syn du snakker om skabte vel ikke ubehag hos dig, vel....
tilføjet af

når en mand skal

så skal han, os MÆND plejer at pisse uden genenere for små LAV intelligente SØER, du er heldig for du kan lave en falsk orgasme, det kan vi MÆND ikke, når han kommer så kommer han
tilføjet af

Nææ du...

Holde et stykke hud....nææ du, den skal sgu være blodfyldt, ler.
tilføjet af

er det nu man skal sige ja?

Jo det frembragte ubehag :)
Bare en anden form for ubehag.
tilføjet af

Stinker tillige!

For ikke at snakke om stanken, ikke mindst når solen varmer stedet op.
Når en mand ska, så ska han....det ska en kvinde også. Og heldigvis er de fleste mænd så flove over deres slappe lem, at de drejer siden til, eller på anden måde dækker over den, smiler.
Men manden her har måske haft en dybere mening med at tisse nettop der. Gissebasse!
tilføjet af

Helt ærligt!?

Seriøst....
Det er bare for langt ude. Det kan da godt være at i (mænd) hellere vil kigge på damer´s bryster end deres øjne, men det er simpelthen for langt ude at "i ikke kan lade være..."
Det handler om selv-diciplin!!!
Tag dig sammen og kig os i øjenene!
Cecilie
tilføjet af

En Stor hvid Kvinde Røv

Mænd er ikke de eneste.Jeg har personligt oplevet at se en fuld kvinde sidde og blotte sin store fede hvide røv i Kompanistrædet,hvor hun sad og sked på gade føj for et syn
tilføjet af

nørrebrogade

Jeg så en gang en stiladsarbejder der stod med slangen ud af bukserne mod nørrebrogade i kæbenhavn. Jeg fik forbi manden og så at han virkede ret ligeglad med folk. Hvor jeg dog håber der var nogle udlændinge der havde set ham, og udovet halalslagteri på hans slange. Ha.

Det er sgu for ulækkert.
tilføjet af

Ulovligt!

Det gælder også for mænd - det er ulovligt at 'rulle slangen ud' og urinere i offentlighed. Desværre er det bare så'n at det ikke betyder så skide meget for de kære mænd, så vi må tilsyneladende leve med at få det - til tider temli' ucharmerende syn - stukket lige i hovedet hvorsomhelst nårsomhelst!!! Hvis du virkelig er træt af det bør du måske næste gang du ser en der er i gang stille dig ved siden af, knappe op og tisse stående...
tilføjet af

Tag skyklapper på

for mænd er naturen et stort toilet.
tilføjet af

Nasty,,,

damn han er nasty!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.