6tilføjet af

hvor mange kalorier skal jeg have på en dag?

jeg er 15. Hvordan finder jeg ud af hvor mange Kcal jeg skal have på én dag? 🙂
tilføjet af

Nye nordiske

Nye nordiske, prøv at google det !
tilføjet af

Gå mere op i politik og mindre i mad

- det er en god vægtregulator. 🙂
tilføjet af

Kære Dulkis

Jeg går ud fra at du her tænker politisk i forhold til kommende arbejdsløse med over 2,6 barn 😉
tilføjet af

Ikke specielt i det her tilfælde

- jeg tænkte egentlig mere at hvis nogle af de tøsebørn interesserede sig en smule for noget andet, end deres rådne udseende, så kunne der måske være noget ræson i de havde stemmeret som 18-årige, men når man oplever hvor fokus er, bliver man direkte skrækslagen.
- Der er sgu aldrig nogen, der spørger om kostråd til klar tænkeevne, er der?
tilføjet af

Desværre

Har du fuldstændig ret [:*(]
tilføjet af

???

Hvis du vil debattere noget helt andet end det emnet handlede om, og du ikke engang gider, eller kan finde ud af at svare, hvorfor fanden opretter du så ikke selv et emne om det evindelige pladder du vil snakke om!? Det var faktisk ikke det indlægget handlede om, og du skal sguda ikke bestemme om andre skal gå op i kost og stille spørgsmål om det. Du tror du er så klog og interessant hele tiden, men gæt hvad, det er faktisk ikke os alle der synes det! Fremover så lad dog for fanden være at poste sådan en gang sludder, i et emne der handler om noget helt andet, du drejer det jo selv over i en helt anden retning!
Og så gå du bare ud og spise dine boller med sukker og din skinke proppet godt op med nitrit, så du kan falde død om af kræft om tre år. Det kan jo godt være vi andre måske går lidt op i sundhed bare fordi det ikke lige interesserer dig!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.