35tilføjet af

Hvor længe kan Venstre holde?

Hvorlænge kan partiet Venstre holde til de mange angreb for kriminalitet?
En kikker i svømmehallen, en pædofil, en finans-mister som ikke kan huske hvor han bor men henter penge fra alle kommuner. Flere borgmester der fører dobbelt bogholderi. Ja, listen er lang og stats-ministeren er har vis heller ikke rent mel i sækken.
tilføjet af

De politiske metoder ligner dem i USA

Vi er bare 10 år bagud i Danmark.
De politiske modstander glemmer bare at
de skal gå efter bolden, og ikke manden.
De danske vælgere er ikke dumme, så det
får ingen konsekver at bruge svinske metoder.
tilføjet af

Hvad mener du....

... med at statsministeren vidst heller ikke har rent mel i sækken ?, og er vi ved at være derhenne hvor vi skal til at generalisere venstre-politikere som krimminelle allesammen ?.
tilføjet af

Undren

Hvorfor er det lige at der kører et hav af debatter om dette emne????
Hvorfor ikke deltage i en debat der er igang????
Det vil da gøre det nemmere for alle!!!
tilføjet af

Forhåbentlig ...

... ikke ret længe mere !!!
Det er da et pamperparti i den grad, fyldt med mennesker som ikke kan begå sig ordentligt i samfundet !!!
tilføjet af

Du glemmer Fogh

Da Anders Fogh var skatteminister for ca. 15 år siden, blev han fyret for at fuske med regnskaberne. – Eller lave kreativ bogføring som, det vist nok hedder. Men fyret blev han i hvert fald.
Og tænk sig en SKATTEMINSTER, der fusker med regnskaberne.
tilføjet af

Hvad er alternativet??

Tja, de sager du henviser til er gamle sager der har var oppe for snart lang tid siden. At beskylde politikere for at være uhæderlige i stedet for at forholde sig til den politik der bliver ført, er useriøst. Det vælgerne fokuserer på er om en regering har holdt sine valgløfter og det har den nuværende regering, med skattestoppet og den stramme invandringspolitik som de vigtigste elementer. Personangreb og tilsvining af Fogh & Co. er faktisk med til at bevare støtten til den nuværende regering.
Det stærke lederskab som Anders Fogh Rasmussen har vist i sin tid som statsminister har skabt stor international respekt omkring Danmark. Han er en mand der ved hvad han vil og hvor man har, det skaber troværdighed. Oppositionen derimod, er splitttet og har ikke nogen stærk, samlende leder. Lykketoft er ikke troværdig og er et gammelt slidt ansigt i dansk politik, ligesom Ritt Bjerregaard er det. Signalforvirringen er udtalt blandt venstrefløjens medlemmer, hvilken flygtninge/indvandrerpolitik vil de f.eks. føre? Hvad med skatten? Det er uklart og utroværdigt det de siger at de vil gøre. Så alternativet er altså værre, mener de fleste vælgere.
Fogh er efter min mening den dygtigste statsminister Danmark har haft i flere årtier og jeg håber at han bliver genvalgt.
tilføjet af

Du har sikkert ret

Ja du har sikkert ret, hende hedepigen er vist bare en typisk socialist, der lige har lyst til at skyde med spredhagl...vi har jo alle glemt Foghs fadæse som skatteminister i 80'erne, ikke? Ups, undskyld jeg kom til at nævne det ;-)
Nå men så kan man i det mindste som god konservativ kjærnevælger håbe på at der falder nogle borgerlige stemmer til det fornuftige parti, de har jo ikke noget på sig..vi har jo efterhånden glemt Hans Engels og Stig Møllers spritkørsler, Keld Kirks skattefusk, Kvaj Mudderkast og Hr. Østergaard med de gode og friske mælkeargumenter for Storebæltsbroen. ÅÅh nej, nu kom jeg til at nævne det IGEN! (bare lad som om I ikke har læst det ;o)
Og så viljeg lige høre resten af Robben Fords "Politician" færdig for fuld skrald og nyde min forsinkede efterårsferie :-)
tilføjet af

Prøv med en pause!

Jeg tror helt klart at i begge to kunne have godt af at komme lidt væk fra hinanden og tænke tingene godt igennen. Din kone sender lidt forvirrende signaler, syntes jeg, og det gør jo ikk lige frem situationen nemmere. At gi dig et farvel kys og tidligere har sagt hun ikk elsker dig, hænger ikk helt sammen. Hvad du end har gjort tidligere giver hende ikke ret til at lege med dine følser. Hun må finde ud af hvad hun føler. Du skal også tænke på at det nok er lidt svært for hende lige pludselig at omstille sig over for dine forandringer fordi du efter en tid finder ud af at du nok ikke har været så sød mod hende.
Prøv at gi hindanden noget tid. Det tror jeg i hvert fald ikke gøre MERE skade!
Jeg håber i finder ud af det igen og held og lykke med det.
tilføjet af

Ups!!

Forkert emne!!!!!!!!!
tilføjet af

Skattestoppet er en joke

Skattestoppet er joke for folk med de mindre indtægter. For de mindre indtægter er de samlede skatter, afgifter og brugerbetalingsafgifter faktisk steget.
Mens de rigeste er blevet forgyldte med skattelettelser.
tilføjet af

Så slet dog

!!!!
tilføjet af

Mere undren

Hvorfor er der i det hele taget så mange der kaster bolden op til debat, og så ikke gider deltage selv ?.
Manglende selvbekræftelse ?
tilføjet af

Det kan man...

... ikke du, og har ikke kunnet et stykke tid :-)
tilføjet af

Ups,

Ups, så kan man ikke komme og sige: "Det har jeg aldrig sagt". ;-)
tilføjet af

venstrefløjen er en joke

Det er klart at skattestoppet virker forskelligt alt efter hvilken indtægt man har; Og hvad så??
Meningen med skattestoppet har aldrig været at det skulle være lige for alle, det ville jo være ren socialisme.
Det der er pointen i denne sammenhæng er at regeringen har holdt sine valgløfter og så længe den har det står den i en meget stærk position til at blive genvalgt.
tilføjet af

Det kan du ...

... da ikke mene ???
At Fogh er den dygigste statsminister vi har haft indtil nu ???
tilføjet af

Integrationsdebat?

Det kan være manglende selvbekræftelse, der er der årsagen til, at folk ikke gider at svare på deres indlæg.
Man det kan også være, fordi at der er propaganda. Men det høre ind under integrationsdebatten.
tilføjet af

For evigt, min ven

Der er flere i kriminelle i USA end i Danmark fordi der er ca 60 gange flere amerikanere end danskere. Ligeså naturligt er det at der er flere brådne kar i et stort parti som Venstre end i øvrige.
tilføjet af

Hvad mener du?

Hvem mener du selv, der er den dygtigste statsminister Danmark har haft?
tilføjet af

Taburetkløe og levebrødspolitikere

Der var vist noget med kreativ bogføring for et par år siden, hvor han blev nødt til forlade ministertaburetten, men det ser ud til, at det har alle glemt.
tilføjet af

En utrolig gang bæ at lukke ud

det er da slet ikke det der er tale om.
Kend din socialismebegreber lidt bedre.
LÆr at læse (det hjælper dig til at forstå hvor din modstander vil hen).
tilføjet af

Hvad mener DF om denne sag?

På baggrund af den kriminale handling begået af en V folktings med-lem, forventer jeg da at DF vil kræve alle medlemmer af V inklusiv Anders Fogh udvist af DK. Uha da da.
tilføjet af

Pt hvad er alternativet,

Jeg mener ikke vores regering, har ikke opført sig særligt sobert, tænker på Irak krigen samt Peter Brixtofte og hvor borger i en kommune må betale hans gilde. Men jeg har svært ved på nuværende tidpunkt, at se de Radikale venstre og Socialdemokraterne skulle kunne ændre stemningen i dansk politik. Socialdemokraterne er for meget bundet op på den offenlige sektor, og vil ikke gå ind og beskære den offenlige sektor.
Jeg går ikke ind for skatte nedsættelse, men vi er nød til at erkende, at vi får ikke nogen produktere ud af den offenlige sektor, eller vores behanlings system. Alt for mange bliver fastholdt i en klient tilværelse, frem for tilbud om uddannelse eller arbejde. Alle de resucer/krafter penge vi bruger på
at komme med den ene efter anden ny sociallov betænkninger efter uddannelse, på grund af vi har teknokrater ansatte rundt omkring i ministerier, som skal have noget at lave.
Jeg tror næppe socialdemokraterne vil sælge dette budskab om forenkling af vores sociallov.
Hvis resurcer blev frigjort til uddannelser, og mennesker der tænkte på hvordan man skaber gode jobs til vores borger i dette land,kunne vi gå en lyser fremtid i møde.
Det helt store problem er jo flere arbejder idag stemmer på Dansk Folkeparti end socialdemokraterne, på grund af de igennem en del år har oplevet, der er blevet talt hen over hovedet på dem.
Mvh
tilføjet af

De tænker på deres venner,

De tænker bare på dem selv og deres venner som de fleste andre, men det ændre ikke ved Ventres politik er forkert, og de lider af en total mangel på dyber indsigt i, at mennesket grundlæggende er et socialt væsen. Der godt kan tænke på vi lever i et samfund, og vi har et fælles ansvar for skabe de bedste mulige betingelser for hinanden.
Her i Vejle hvor jeg bor er det blevet til politisk problem fordi en Kommune gerne vil ind under Vejle, men modstanden går på vores skatte procent stiger.
Typisk en liberal at tænke på den måde i stedet for se på fordellene ved samlægningen på længer sigt.
En andet kommune prøver at undgå at komme ind under Vejle og får lavet beregninger for se om de kan undgå en samlægning, hvad politisk parti mon borgmesteren kommer fra. De kan ikke på nogen kan leve op til ansændigt servis niveu som man som borger bør kunne forlange.
Selvom Vejle ikke på nogen måde er perfekt og lider under en elmentær mangel på vindenskablig tilgang til, hvordan man løser socialle problemer.
Men det er nok grundlæggende menneskelig træk, at man ikke følger man som menneske har dyber forpliktelse, at se på sit eget ansvar for menneskelig udvirkling, fællesskabet, samfundet og verden omkring en.
Mvh
tilføjet af

Hvad fatter gør er altid rigtigt!

Har du da allerede glemt at statsministeren var nødt til at forlade sin post som skatteminister som følge af problemer med "dobbeltbogføring" og forkerte svar?
Forsøget på at fremstille sig selv som en politiker med en meget høj moral kommer altså mange år for sent.
Derudover har hans tre år som statsminister jo vist at han gerne lyver og snyder alt hvad han kan - bare det ikke bliver opdaget (og pressen gør jo ikke meget for selv at afsløre det)
eksemplerne er mange:
fjernelse af tilskud til handelsskolerne i den første finanslov, selvom han rejste rundt til alle skolerne i valgkampen og lovede flere penge var jo bare starten
hver gang det så er blevet afsløret og man krybende har måtte erkende fejlene, så bliver det spinagtigt udlagt som at han er rigtig troværdig - han retter jo sine fejl. Det svare til at man lægger varerne tilbage når man bliver afsløret som butikstyv og så næsten skal have belønning for at man i det tilfælde ikke fuldførte tyveriet.
Hvem husker ikke statsministerens ukontrollerede angreb på den tidligere regering for kammerateri m.m. - og hvordan er det gået efter han selv kom til magten. Han forstår da virkelig at forgylde sin "kammerater" det må man sige. Og at venstrefolk har særlig respekt for offentlige midler - den "sandhed" kan vi vel også undlade at høre om i lang tid for den har man da modbevist.
Naturligvis kan et helt parti ikke gøre for at der er enkelte medlemmer der kan lide at lure gennem huller (men det er dumt når man efterfølgende "forfremmer" dem fra at sidde i byråd til at komme i folketinget) eller kan lide at bruge børn til seksuel tilfredsstillelse.
Men hvem kan ikke huske venstrefolkenes reaktion den gang en socialdemokrat blev taget som butikstyv?
Så måske skulle man blot lade være at kaste med sten....?
tilføjet af

Kære ven

Anders Fogh, og alle de andre venstre-politikere, er valgt ind i folketinget på demokratisk vis. heldigvis forholder det sig sådan i lille Danmark.
Selvfølgelig er der også brådne kar politikere iblandt, og så er den ikke meget længere.
Sidst men ikke mindst. Hellere Fogh end Lykketoft, selvom han har bareberet det latterlige skæg af.
Og nej. Jeg stemmer ikke venstre.
tilføjet af

Saglig er enhver i sin tro

Det er da helt ok at du kan lide statsministeren. Og det er helt ok at du ønsker ham alt godt.
Han har også brug for det.
Men lad nu være med at lade dine "følelser/ønsker" skygge for alle former for kendsgerninger.
Dit billed af hvor stor respekt der er omkring ham i det store udland, men være fortegnet i forhold til hvem du kender i de andre lande. 98% kender formentlig slet ikke hvem han er. Men mange rundt omkring i Europa har jo svært ved at forstå hvad det er for en udvikling der er i Danmark - omkring miljøpolitik, ulandshjælp og indvandring.
Billedet af den store stærke - især viljestærke - politiker der holder alle sine valgløfter, er jo kun et billed.
Det ene øjeblik tror han at det giver stemmer at føre "hård tale" omkring folkeskolens rundkreds-pædagogik. Men når næsten hele landet griner af ham, så forklare vi da bare at det ikke var sådan det var ment, og så tager vi ud og sætter os i rundkreds i nogle skoler, så vælgerne kan se at vi har en statsminister der går ind for "bløde værdier". Nå det skete jo altsammen inden for 2 måneder, så viljestærk?
Når arbejdsløsheden stiger i dette land, så skal der absolut ikke gøres noget som helst, for vi fører den rigtige økonomiske politik. Opsvinget er på vej, og der er ingen grund til at gøre noget ved det.
Altså lige indtil at meningsmålingerne viser at vælgerne er bekymret for at arbejdsløsheden stiger og stiger. Når meningsmålingerne viser at man mister vælger, så skal der naturligvis gøres noget. Derfor giver vi en skattelettelse som viser sig at glæde rejseselskaberne - og som ikke har nogen synlig effekt på arbejdsløsheden.
Men nu kan vi starte forfra. "Vi" har jo gjort noget, arbejdsløsheden vil snart falde for konjunkturene vil snart ændre sig og så skal det nok gå.
Tænk hvad de 10 mia. kunne have løst af rigtige problemer i dette land.
Men at kalde det for en fast og sikker ledelse af landet? At kalde det for at overholde valgløfter?
Sikke dog noget sludder.
tilføjet af

Hvad mener du?

Alle i folketinget er vel valgt demokratisk - så hvad mener du med det?
Det var de forrige vel også?
Og at du gør politik op i forhold til personer - og deres udseende - er da virkelig kvalificeret. Tillykke med det.
tilføjet af

Eeeeehmmm....

.. Nu var det jo lige dig selv der gjorde opmærksom på hvor kriminelle politikerne er, såååååååå.........
tilføjet af

vrøvl

vil du ikke lige forklare hvor jeg har skrevet at politikerne er kriminelle?
Jeg omtalte at Fjoget var nødt til at gå som skatteminister fordi han snød med bevilligerne og gav forkerte oplysninger i folketinget. Men har kom da ikke i fængsel eller blev tiltalt.
Jeg beskrev nogle at hans mange brudte løfter. Men det er han da heller ikke blevet kriminel af.
Han har bare en dårlig moral i forhold til det billed han gerne vil give af sig selv.
tilføjet af

Og han er.....

.. valgt ind i folketinget på demokratisk vis... Du er for sent ude... Du skulle ha' råbt op da der var valg
tilføjet af

Sparetider hos Fogh

Tak for debatten til de 18 deltager.

Holder Venstre sine løfter? Nej det kan man vist ikke sige. Nok har man stoppet for vise skatter, men i stedet har man har hævet egen betalingerne ved benyttelse af de offentlige service tilbud. Og man har heller ikke villet betale til kommunernes udgif-terne således at disse er blevet nød til at have beløbene. Var det ikke bedre at dem der havde råd også kom til at betale via skattebilletten. Vi må se at få en ændring på tilskud på flere sociale bidrag. Det må være således i fremtiden at man så bort fra hvad der stod på bankbogen, men hellere så hvormeget der var tjænt i løbet af en x-periode (5-10 år).
Indvandringen er men er det ikke regeringens bidrag for at holde på Fremskridtsparti/Dansk Folkeparti inde i varmen og få deres støtte.
Man ved hvad Fogh vil, ja han vil forbedre forholde-ne for de store og stærke og give dem en udenlands-rejse til 10 mila, det var bedre om dette beløb havde været afsat til at nedbringe arbejdsløsheden og sørge for bedre uddannelsesforhold til de unge, så kunne vi måske se lysere på fremtiden. For ikke at tale om oplysningsforbundenes uddannelser.

Fogh regeringen har nedsat u-lands betalingen for at føre krig i Irak. Forhåbentlig har vi fået en miljø-minister der kan sætte gang i forbedringer af miljø-et både det naturlige og arbejdsmiljøet.
I dagens Folketinget så vi tydlig ved spørgetimen, hvor regeringen har deres ønsker, flere ministre talte mod bedre vidende. Og så er længe siden vi havde den bedste statsminister, ja der er vel ikke mange der husker de tider.
hedepigen
tilføjet af

halvhjerne

Kig du engang på listen over MF'ere der har fået ophævet immunitet pga. lovovertrædelser.
De repræsenterer stort set alle partierne.
Nu er det ikke sådan, at partiet har gjort noget ulovligt, men folk der har gjort det personligt.
Fordi 10 kassedamer tages i snyd er det vel heller ikke ensbetydende med at alle kassedamer er kriminelle?
Men det er måske fordi du er af holdningen "Tyv tror hver mand stjæler"?
Tåbe! Prøv at skil æbler og pærer ad!
tilføjet af

Vrøvl II

Du fortsætter med at vrøvl.
Inden valget var vi skam også mange der forsøgte at fortælle det. Og derudover er der jo snart valg igen
Men hvad det så har med sagen at gøre.
tilføjet af

Stadig en jumbo-socialist

hedetøs? Fogh er en af de bedste statsministre
nogensinde. Den tidligere regering hævede skat og
afgifter ganske betydeligt. Det har vi så sandelig
ikke brug for i en globaliseret verden.
Det 21. århundrede skal være et liberalt århundrede
for Danmark.
For initiativ og innovation!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.