16tilføjet af

Hvilken bil skal jeg købe??

jeg skal købe en bil og jeg har ikke forstand på biler.... jeg bor i byen, har ingen børn eller kærste. Jeg har behov for at køre ca 20.000 km om året og jeg har en opsparing på ca 100.000kr til bil hvilken en skal jeg købe og hvorfor
tilføjet af

en lille

Køb en lille en fx en masda 323
tilføjet af

Et godt bud

Hej
Jeg vil foreslå dig at købe en Kia Picanto. Den har fået en masse ros og så koster den kun omkring 120.000
tilføjet af

Brugt

Køb en brugt, - fx vw polo, årg 96 og frem..
tilføjet af

Det giver flere spørgsmål end svar, hehe.

Der er en del spørgsmål du skal stille dig selv, hvad er dine behov og ønsker.
Er det A-B den skal transportere dig, er det så nødvendigt at bruge 100 kilo, men istedet bruge 40 - 60 tusinde på en fornuftig nyere bil.
En lille fræk racer?
Benzin økonomi?
Komfort?
Plads, - selvom du nu ikke har børn eller kæreste, bla. skal den være nem at komme til altså 3 - eller 5 døre?
Udseende?
Sågar et bestemt mærke du foretrækker? Dernæst kunne du forhøre dig på de forskellige mærke-forumer, om hvad de kunne anbefale.
Årgang?
Udstyr?
Ikke mindst hvor lang tid har du haft kørekort?
Hvis du har nogle svar på et par eller flere af punkterne, kan man man måske pejle sig lidt mere ind på et kvalificeret forslag.
men en "typisk pigebil" i disse tider må være en Peugeot 206.
tilføjet af

køb

en lille bil så ny som mulig. evt fiat punto 2-3 år gammel. Fordel gennemprøvet model, billige i reservedele de taber mere i værdi end de fleste andre kendte mærker, billig i grøn ejerafgift. En daewoo kalos hvis du tør købe en mindre kendt bil og skal have den i mange år. Fordel du skal ikke smide meget oven i for at købe den fra ny.
tilføjet af

nej nej

du skal købe en bil der er bilig i drift freks wv.polo-fordt fiestaeller en golf da det er biler der er genem prøvet og bilig i drift samt bilig i reservdele.husk hold dig fra biler du ikke kan få uorginale reservedele til.
tilføjet af

godt og gennemprøvet

Hej med dig, alt efter hvad du syntes om biler, vittigheder mm, så er der stadig kun en bil der slår dem alle. Skoda, ja rigtigt, en skoda er den eneste bil der bliver ved med at vinde rallyèr, pristest, og der er ikke for sjov at WV har købt fabrikkerne og overtage´t produktionen, af en gammelkendt bil, (den har været produceret i mange år, over 50.
SÅ, hvis du vil have en prisbevidst og driftsikker bil, ja så kommer du ikke uden om Skoda

Prøv at se efter Skoda Classic 1,2 eller
Skoda Comfort 1.4
De fås brugt fra 109.000-125.000 og det er en rigtig god lille bil.
Har selv haft flere Biler og de bedst, billigste både i drift og indkøb, har været Skoda.
God arbejdslyst
tilføjet af

Godt og gennemprøvet, fortsat

Her er en hjemmeside link, der er flere modeller.
http://www.skoda-hilleroed.dk/brugtebiler/?iMaerkeId=5&menu=brugt
Marker med musen; kopier ; og sæt ind på adresselinien; tryk så Enter, og vips, mange biler og modeller.
Mekanikeren
tilføjet af

rødt er godt

glem alt om gamle tyske biler, de er gode men prisen er sat derefter og skulle prisen være underordnet så ville jeg mene en ferari skulle være passende gerne i rød de ruster ikke så ofte som de gule her er lige et link hvor du kan købe en www.ferari.com
tilføjet af

Suzuki Alto

Jeg har en Suzuki Alto. Den koster kun 105.000 fra ny, og kører langt på literen (20,4 km/l i gennemsnit). Det er en lille bil, men da du ikke har børn er det nok ikke noget problem at der kun er plads til to på bagsædet. Der er heller ikke ret meget bagagerum: der er plads til ca. 3 kasser øl :)
Bilmagasinet lavede en gang en test af minibiler til ca. 100.000, og her vandt Suzuki Alto over Kia Picanto, Fiat Panda og Citroen C2.
Men tag ud og snak med nogle forhandlere og få nogle prøveture - så kan du selv afgøre hvad du kan lide.
tilføjet af

Mekanikeren.....

.....ved hvad han taler om. Selvom jeg personligt fortrækker større og kraftigere (meget kraftigere) biler, har han helt ret i det han siger.
tilføjet af

Ny bil?

Gå ind på denne side www.bilguiden.dk
tilføjet af

???

Det ved jeg ikke ...
tilføjet af

En mekanikers mening

Subaru er PT de biler der pt er bedst skruet sammen. Jeg har ikke haft en eneste af af de nyere paa mit vaerkstaed med andet end kollisionskader og bossen koerer ogsaa Subaru. Undgaa WRX modellerne.
tilføjet af

Ikke hvad men hvor

... pas på med visse brugtbilforhandlere. Her finder du nemlig nogle af de største svindlere.
Under alle omstændigheder, så skal du gå en stor bue udenom Steen's MC og biler i Tarp ved Esbjerg. Han er meget meget farlig, og snyder alle.
tilføjet af

100.000

Nu ved jeg ikke om du har købt en bil ....❓
Havde jeg 100.000 kroner til en bil - og dit behov - så tror jeg faktisk jeg ville købe mig en helt ny !!!!!
Dels er finasieringen af en ny bil bedre end end en brugt - udgifterne til reperationer naturligvis mindre - og sidst men ikke mindst - så kan du få dig en lille økonomisk bil, der går langt på literen ...
Her er mit forslag : Kig på en KIA PICANTO ... 3 års garanti uanset hvor mange kilometer du kører - lille, men dog med 5 døre - moderne design ( fronten skal man nok vænne sig til ) ....
Jeg er ikke ansat hos KIA ....
FIAT har haft lidt problemer på det danske marked - hvilket nogle agressive priser skal gøre noget ved . iøjeblikket kan du få en Panda Ciao til 109.000 kroner - stadig 5 dørs - og med en lille 1,1 liters motor. Puntoen har også været på tilbud - 3 dørs Ciao sælges til omkring 120.000 hos din Fiat forhandler ....
En ny bil kan du få finasieret over typisk 8 år - mens det er svært at få en brugt over mere end 6 år . Fordelen er jo at når den er færdigbetalt - hvis du vælger at beholde den så længe har en 8 år gammel bil, som stadig har en eller anden værdi? Vælger du at købe en brugt 4-5 år gammel bil - så er den alligevel 10 -11 år gammel - inden den er færdigbetalt og det er lige deromkring at bilernes værdi for alvor falder - for mange er lidt "bange" for så gammel en bil ....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.