5tilføjet af

Hvad sker der hvis man spiser rå tigerrejer

Jeg er lige kommet hjem fra en vennekomsammen hvor der blev serveret en salat med tigerrejer i - de var grålige, og da jeg spurgte til opskriften, havde hun lavet en salat med spidskål og en marinade af hvidløg, olie og citron som rejerne var lagt i. Jeg spurgte til hvilke rejer der var brugt, og hun fortalte at det var frosne pillede tigerrejer. Men udfra at de var grå, vil jeg mene at de ikke var kogt.
Nu er jeg blevet helt paranoid efterfølgende for at redde mig en gang skalddyrsforgiftning. Må man overhovedet spise rå tigerrejer, eller er det bare mig der aldrig har set det før?? Har ikke kunnet se noget på nettet med opskrifter med rå tigerrejer.
Er der nogen der ved det?
tilføjet af

Den er godt nok gal

- er hun da fuldstændig køkkenmongol. Hvorfor spise du det?
tilføjet af

Du kan godt trække vejret igen....

Det er som oftest ikke for smart at servere rejer hvis man ikke er helt sikker på hvor de kommer fra, men de grålige tigerrejer får alligevel lov til at leve lidt længere. 😃 Og det gør du også.
Så slemt er det ikke, at du får al verdens forgiftning af dem. Der skal meget mere til. 🙂 Specielt som rejerne var lagt i en marinade af hvidløg og jeg ved ikke hvad. Slap du bare af. Der sker ikke så meget i aften alligevel. 😃 Det er først i morgen tidlig som du begynder at føle suiterne af det hele.......😮.
Med en hilsen om god bedring.....fra lady Adams.... 😃
tilføjet af

Ikke rå men marinerede tigerrejer

Prøv at søge efter det istedet...
At de har været frosset betyder også at evt. trikiner kan udelukkes.
Du lever nok i morgen også..
:-)
tilføjet af

Du får ikke en skalddyrsforgiftning af det

Det er en allergisk reaktion, men et maveonde er der da basis for.
Konen kan vel ikke læse en opskrift, men til oplysning i øvrigt, så skal rejer ALTID koges og "marinerede rejer". De koges først og marineres derefter.
Det giver iøvrigt også en noget mere appetitlig salat.
tilføjet af

Nu er der dømt dårlig mave...

Tak for jeres svar. Jeg har nu ligget med diarre i 1½ døgn - godt nok træls. Det er sidste gang at jeg spiser grå tigerrejer - puha. Er helt dårlig ved tanken!
Kh.
Pernille
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.