4tilføjet af

hvad skal jeg gører

hej jeg hedder Cecilie og er 15 år.jeg har et problem.Min veninde er begyndt at blive lidt for kærlig ved mig hvad skal jeg gører jeg vil helst ikke midste hende
hilsen Cecilie
tilføjet af

snak om det

Hey Cecilie..
Jeg tror at det eneste du kan gøre er at snakke med hende om det.. Det kan være hun ikke tænker over hvad hun gør.. Det gjorde jeg ikke, før min veninde snakkede med mig om det.. Det er vidst det eneste råd jeg kan give dig..
Held og lykke..
Knuz Mette18
tilføjet af

giv hende spark

jeg vil mene du skal sige til hende at du ikke
er til piger
tilføjet af

Vær ærlig.

Hej Cecilie!
Det eneste rigtige at gøre ved din venindes kærlige opførsel overfor dig, er at fortælle hende hvordan du har det med det. Det er den eneste måde hvorpå du hjælper jer begge. Hvis du lader hende gøre det, giver du hende falske forhåbninger om at der evt. kunne være noget imellem jer. Jeg tror næppe du vil miste hende ved at sige fra. Du kan jo ikke gøre ved at du ikke gengælder hendes følelser. Jeg tror derimod det vil gavne jeres venskab i en positiv retning, og din veninde vil vide hvor hun står mht. jer to.
Hilsen 3.g pigen!
tilføjet af

Ved hun du er til fyre...?

Hvis hun ved du er til fyre, så gør det forståelig for hende at du ikke vil have noget med hende at gøre på det sexuelle område.
Men selvfølgelig gerne vil beholde hende som veninde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.