15tilføjet af

hvad skal jeg gøre,hjælp mig ???

😖[:*(] Jeg har noget jeg bare skal ud med, i forhåbning om at hører andres meninger og forhåbentlig en der kan "hjælpe" mig videre.
Prøver at gøre det så kort som muligt..
Da jeg var 16 år mødte jeg en fyr som jeg faktisk flyttede sammen med ret hurtigt. efter nogle måneder begyndte det at gå skævt, når han var fuld eller bare godt sur så brugte han mig til at rase af på med sine bare næver. i 2002 får vi en lille pige,men hans adfærd har ikke ændret sig over for mig.. Han går i byen hver weekend drikker meget og tager stoffer (tidligere dom for at sælge) han smider mig og datteren ud og vi bor hos mine forældre midlertid, Jeg ender i huset igen da han havde en magt over mig.
Det sker så det en dag 2003 at han kommer kanon fuld hjem og prøver at fortælle han har fundet en ny, jeg vælger at pakke lidt tøj til mig og min datter og vil kører med min mor hjem . Men da vi kommer ud til bilen, smider han mig op på kølerhjelmen af bilen hvor han ellers begynder at slå løs på mig og tager kvælertage. Min mor har min datter inde i bilen, der kommer naboer til som prøver at stoppe ham med at banke mig,men han truer dem. Da han får mig ned river han min datter ud af hånden på min mor og stikker af med hende sammen med hans kammerat.
Jeg ringede til politi men de kunne intet gøre pga fælles forældremyndighed [:*(]
Jeg så ikke min datter knap 6 mdr for jeg ikke måtte se hende,først da vi fik det fast sat i amtet. Siden er der sket det at jeg har kæmpet lige siden for min datter .
I dag er min datter 8 år og bor stadig ved sin far men intet har ændret sig.Han sidder på kro hver dag og hver eftermiddag med min datter og han tager stoffer og er voldelig over for de damer han har boet med siden og over for min datter.
Hun viser tegn på psykiske problemer bla altid tynd mave og slemme op og ned ture med afslutning på slemme græde ture. Jeg har gjort alt for at råbe systemet op for at hjælpe min datter.
Men der er desværre sådan at de kun kan se negativ ting i mig fordi de mener jeg er jaloux over hun ik bor ved mig. Jeg bliver slæbt i amtet mindst 2 gange om året fordi han søger om ophævelse af samvær fordi han mener JEG er til fare for min datter.
Igen nu er jeg blevet indkaldt fordi han mener her er farligt for hende, og jeg er så meget kørt ud af den her sagt nu at jeg føler jeg ik kommer videre,har en hel mappe fuld med papir som viser hvor meget jeg har kæmpet og prøvet på at bevise og hans ex kone efter mig har endda også prøvet og hendes psykolog men intet sker.
Jeg har overvejet at tage et skridt mere og gå i tv med det hele for at alle kan se og hører min side af historien.
Jeg ved ikke mere hvad vej jeg skal gå. HJÆLP MIG!!!!! [:*(][:*(][:*(]
tilføjet af

Har den fordrukne taber

overhovedet et arbejde? Tilbringer han al sin tid på en bodega?
Jeg synes du skulle fortælle din historie til rockerne. Gå gerne i TV og tag endelig et foto med af ham.
tilføjet af

underret kommunen omgående!!!!

Hvis manden drikker, mishandler sin lille pige, og ikke ynder at passe hende på forsvarlig måde, så har du vel forhåbentlig forlængst lavet en underretning til kommunen ?
Skole og sfo har en skærpet underretningspligt, DESVÆRRE er skolerne og sfo, ofte konfliktskye, eller også har de så lidt kontakt med det enkelte barn at de ofte overser problemerene!
Men skriv omgående en underretning til social forvaltningen, så har de pligt til at undersøge din datters trivsel. Der vil blive ihverksat en §50 undersøgelse, hvilket er en udredning på din pige, samt en evt børnesagkyndig undersøgelse.
Kæmp for din pige, og held og lykke, giv endelig ikke op!
Er kommunen heller ikke til at råbe op, så kontakter du ekstrabladet, så skal du se løjer, så får de fingeren ud og kommer i sving 😉
tilføjet af

Kan ikk forstå

At du ikke så din datter i et halvt år..
når i havde fælles forældremøndighed, så er der fogden der skal træde til,
når du ikke må se din datter..
Forstår ikke hvordan en mand, af den støbning kan have en datter boende..
Sorry, men der er noget i mig, der undrer mig enormt meget, over din blog..
Hvorfor endte i ikke i retten, når han bankede dig,....og din mor så på..
tilføjet af

forfærdeligt!

Hvis det er rigtigt, det du fortæller må jeg da godt nok sige at alt er gået fuldstændig grotesk galt! Det der.. - det skal du ud og vise Danmark på en eller anden måde! Hvis du har facebook, så opret en gruppe, kontakt TV2 osv.... Det var da dog det mest svinagtige jeg længe har hørt! Pigens liv bliver jo ødelagt af sin far.. 🙁 Er selv vokset op med en alkoholiseret far, men har haft en mor, som har passet på mig og trøstet, men har stadig psykiske mén over det.. Pigen har ingen at støtte sig op af og det er frygteligt! Kan du ikke kidnappe hende tilbage!? 😮 En drastig beslutning skal gøres NU! Hvis du har brug for hjælp kan du sende din mail, så kan vi skrive.. jamen dog, jamen dog...
tilføjet af

jeg fatter ikke 5 potter sagogryn fra din palme.

det lyder fuldstændig vildt at en pige på 16 år flytter sammen med en fyr der både er voldelig og kriminel, hvor er dine forældre i det spil, lod de dig bare flytte sammen med fyren.
jeg har en historie, bare omvendt din, hvor moderen gik på druk og slæbte fyre med hjem, medens jeg var på arbejde på en base langt hjemmefra.
det endte med at kommunen fjernede min datter da hun var 5 måneder, og jeg vidste ikke hvor hun var i 8 år.
da jeg endelig fandt hende fik jeg en advokat til at skrive et brev, og på amtet fik jeg forældremyndigheden over min datter, men en uge senere trak kommunen tilladelsen tilbage.
den historie kostede mig dels 750.000 kr. som jeg sendte hjem på telegram, fordi moderen betalte en fyrs hustrubidrag.
moderen nåede at få 3 børn mere med forskellige fyre, som også blev fjernet.
jeg kunne fortælle dig hvilken horibel historie det var, men rent følelsesmæssigt vil jeg ikke genleve alle de frygtelige oplevelser lige nu, men du må gerne skrive til icefarmer2001 yahoo dk
tilføjet af

Din historie lyder meget usandsynlig

- men hvis jeg tager fejl, så kan det da ikke gå hurtigt nok med at komme til pressen, så er den jo rive gal.
- Hvad laver du selv? Arbejdsmæssigt? Har du andre børn end hende?
tilføjet af

hmmm

han er uddannet murer ..Men går hjemme.
Han tilbringer MEGET tid på forskellige bodega ja..
Tror ik det hjælper med Rockerne for det gavner ik mig selv... Vil ik lave ballade på de grove måder men blot råbe systemet op for at hjælpe min datter
tilføjet af

er længe gjordt

Jeg har underettet kommunen mange gange og´amtet og fået lavet §50 undersøgelsen det tog dem som mænd fra okt 2008 og indtil nu med den og intet er sket . Jeg Gør alt hvad jeg kan og sfo har før kommet med bemærkninger da min datter startede i skole i aug 2008 og der skete heller ingen ting ..kan blive ved .Det jeg skrev omhele forløbet er kunenbrøkdel af virkeligheden 😖
tilføjet af

hmmm...

da han bankede mig endte sagen i retten og han blev dømt og skulle betale erstatning
Min Mor gjorde alt for at hjælpe mig.
tilføjet af

meget gerne

du må meget gerne få min email... kunne virkelig godt bruge flere øjne på sagen
tilføjet af

hm.......

Ja den er rivende gal.... og det er så sandt som amen i kirken .... Jeg er ved at skaffe forbindelse til pressen
tilføjet af

Jeg har svært ved......

at tro din historie må jeg indrømme 😖
Vi har selv været ude i noget der ligner din situation, dog ikke så grælt, og jeg har nu fuld forældremyndighed og min datter vil slet ikke have noget med farmand at gøre 😮
Har du haft en advokat indover?
Løvemor
tilføjet af

forstår jeg godt

ja det forstår jeg godt, men du må tro mig når jeg siger det er sandt .
Har haft flere forskellige advokater inde i sagen.. :-(
tilføjet af

her er min mail

mor_27@sol.dk
tilføjet af

tror ikke du fortæller alt

jeg tror du unggår at fortælle hvordan du selv er som mor.
Undskyld mig, du skriver du har prøvet alt, men der må da være noget, som gør
at kommunen og amtet ser faderen som en bedre forældre end dig.
Din historie lyder utrolig, så jeg tror ikke du er helt ærlig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.