7tilføjet af

Hvad gør vi ved arbejdsmarkedet?

De flytter bare arbejdspladserne til andre lande , de vil have billig arbejdskraft. De arbejder så i mange timer , til en meget lille løn. I Danmark er der nogen som der skal gå ned i løn , ellers så lukker firmaet. Mange af dem der er på arbejdsmarkedet presses på flere måder. Seniorerne har problemer på grund af deres alder , de har en masse erhvervs erfaring. Vi har rigtig mange arbejdsfrie personer , så snakker de sørme om manglende arbejdskraft. Vi skal arbejde så længe vi vil og kan siger politikerne. De arbejdsfrie presses på et eller andet projekt , nogen til en meget lille indtægt. En ansættelse - kontanthjælp + 11,-kr. ekstra pr. time. LA. Landsorganisationen af arbejdsledige ( www.ladk.dk) har tabt en sag , de kan gøre hvad der passer dem. Der er en masse mennesker som har et fleks job eller et skåne job . De handicappede tvinger de ud på arbejdsmarkedet. Mange fra andre lande vil til Danmark , det må give et yderligere pres på det hele. Virksomhederne beslutter , at nu er det udlændinge der skal have det arbejde der er ( bl.a eksport chaufførerne). Nye EU. lande , man har ret til at flytte til Danmark. Så ser man på www.jobindex.dk 7000 ledige stillinger , arbejdsministeren mener , at så kan der jo ikke være de helt store problemer med arbejdsløsheden. Man skal * stå til råddighed *for arbejdsmarkedet . Arbejdsmarkedet *SKAL stå til råddighed for de arbejdsfrie* - det er så nytænkning. Når man arbejder , er det en rimelig indtægt og frynsegoder. Prøv engang at have en rimelig indtægt efter en overenskomst , man mister sit arbejde - det kan give rigtig mange problemer. Kan man ikke betale sine ting har vi hele musikken - advokat regninger , fogedretten, RKI. incasso regninger , det er en gang svineri det hele. Man kan også erklærer et hus på tvangsauktion , tvangs sælge det til det halve af hvad der er givet for huset. Man kan ødelægge et firma , sælge aktiverne til en lille slat penge. Man vil meget gerne have iværksættere , det eneste der mangler er financieringen ..... DET kunne give nye arbejdspladser. Et helt andet arbejdsmarked , nytænkning.En god jul , med et håb om ændringer på arbejdsmarkedet.
tilføjet af

Ingen fremgang i den mand

Det samme det samme med den mand fra aaabenraa.
Du har så travlt med dine indlæg om det samme,har du ikke tænkt på at du evt kunne forny dig i dine debatter,du er sku streng med dine indlæg.
tilføjet af

Des er ved at ændre sig

Som ny iværksætter kan jeg mærke at tingene er ved at vende.
Her mener jeg at der er flere og flere der står i kø for at komme ind i det kontormiljø jeg sidder i og de små firmaer udvider alle sammen ret meget for tiden.
Hvis det er den generelle tendens, så skal der nu nok komme arbejdspladser, MEN..
Det er arbejde til folk med en uddannelse. Der er stigende efterspørgsel på folk i service og viden/specialist området og den slags opgaver kan man jo ikke så let sende til Polen.
Vi har et problem med de ufaglærte, og det kan vi nok ikke omme udenom.
tilføjet af

Meget bliver meget ændret...

Tingene vil forandre sig meget i de kommende år - det er kun lige startet.
Og én ting er sikkert: Folk med stive holdninger til løn og overenskomster, og folk som tror, at et arbejdsmarked er et marked, der "lukker ved grænsen" får problemer. Med tiden bliver hele verden et åbent marked - til glæde for dem, som forstår det.
F
tilføjet af

Du er en løgnhals.

Du provokerer , det er så nemt når man sidder der bag skærmen. Tag og opfører dig ordentligt. Det er jo løgn det du provokerende kommer med. Deltag i debatten , og ikke svine folk til som du gør.
tilføjet af

Iværksætterne.

Jeg har været medlem af Dansk iværksætter forening , for mange år siden. Havde lyst til at starte noget , havde mange ideer. Det jeg ville starte , kunne jeg ikke få financieret. Mange andre iværksætter job kunne financieres. Man kunne dengang få ca. 63.000kr. pr. år i ca. 3 år , det kunne jeg hellerikke få efter reglerne. Det er nok financieringen man skal kikke lidt mere på . En god jul.
tilføjet af

Meget bliver ændret.

Det tror jeg også på , men der skal arbejdes meget mere med iværksætter opgaverne. Man kan have lyst til at starte noget , det kan måske give andre et arbejde - men financieringen er et problem.
tilføjet af

Nej....

de største problemer er fagforeningstvang, stive regler og et meget højt personskattetryk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.