5tilføjet af

Hvad gør I nøddeallergikere i dag?

Jeg ved ikke om der er andre end mig der har bemærket, at der skal nødder i snart al mad i dag?
De fleste synes jo det er meget lækkert med alle de her nødder. Det syntes jeg også selv det var engang, men har dog aldrig været den helt store nøddeentusiast :-) I løbet af de sidste år, synes jeg at have bemærket en tendens til at der skal puttes nødder i ALT. Jeg personligt er møgtræt af nødder nu, men jeg tænker mere på de stakkels nøddeallergikere. Hvad gør I? Jo mere populært det er at bruge nødder i al mad, jo sværere er det vel for jer at spise ude og sådan?
tilføjet af

Jeg kan ikke fordrage nødder

og er selv træt af, at der skal være nødder i alting. Ville ønske jeg kunne give en nøddeallergiker mit "hade" forhold til nødder, så det måske kunne gøre det lidt nemmere for dem ikke at at spide nødder, hvis de alligevel ikke kan lide dem :-)
Bortset fra det ønkser jeg ikke allergi for nogen.

Er glad for at se at jeg ikke er den eneste der har gjort mig den tanke, at der i dag er nødder i praktisk taget alt.
tilføjet af

Jeg undrer mig også

NU kan jeg selv meget godt lide nødder, men har godt lagt mærke til at der er nødder i alt, så føler da med dem der er allegiske overfor nødder. Det må være pænt svært at finde noget at spise.
Har dog aldrig selv forstået den nøddefetish, selvom jeg godt kan lide nødder. Jeg synes man begynder at presse citronen nu. Variationer ville være dejligt :-)
tilføjet af

Vi hopper i havnen

og bliver der til folk er kommet sig over deres vanvittige nøddetrip, da nødder ganske rigtigt bliver puttet i ALT :-( :-( :-(
tilføjet af

Jeg

har krydsallergi bla. overfor nødder og hvis jeg er ude og spise spørger jeg altid om der er nogle af de ting jeg er allergisk overfor i maden.
Det er efterhånden lidt svært at få mad med mindre jeg selv laver det, da jeg hele tiden bliver mere og mere allergisk overfor fødevare.
Det er ærgeligt, men der er jo ikke så meget at gøre ved det.
tilføjet af

Madallergi er meget svært at håndtere

Uanset om det så er tomater eller nødder eller mælk man er allergisk overfor, så er man nødt til at spørge sig for, når man ikke selv har fremstillet maden.
Derudover: Jeg kan faktisk godt lide nødder. Jeg putter dem dog ikke i alt, men spiser dem med velbehag når lejligheden byder sig. En af årsagerne til at nødder bliver brugt så meget som de gør for tiden, handler nok om, at der er temmelig sunde. De indeholde fedtstoffer som er særdeles gavnlige for os, og afhjælper desuden de problemer som den knap så gavnlige (=direkte skadelige) animalske fedtstoffer kan give os.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.