13tilføjet af

Hvad f..... gør man ??

Hvordan takler man at konen konstant insinuerer at man er hende utro ?
Jeg har været gift nu i 6 år, og på det sidste er konen begyndt at insinuere (og til tider påstå) at jeg er hende utro. Jeg er måske ikke den bedste til at takle disse beskyldninger og farer lidt i flindt hver gang de kommer, hvilket ifølge konen kun er et tegn på at hun har ret.
Det sårer mig gevaldigt hver gang disse påstande dukker op, og da jeg fortalte hende at det sårede mig at hun blev ved med at komme med dem farede hun i flindt og spurgte om jeg ville have en kone som ikke intereserede sig for sin mand. Oven i købet beskylder hun mig nu for at have ødelagt hendes weekend o.s.v.
Sagen er, at jeg tit er ude af landet for at arbejde, og når vi taler sammen i telefon eller chatter over internettet forteller hun lystigt om at hun var ude igår og faldt i snak med den ene gentlemand efter den anden samtidigt med at jeg får besked om ikke at hverken kigge eller snakke med andre kvinder, plus at jeg sikkert allerede er hende utro.
Min kone har et gevaldigt netværk omkring hende som hun kan snakke med (og som til tider også er veldig gode til at kaste benzin på bålet, hvorimod jeg til gengæld ikke har en eneste at læne mig imod og derfor skriver dette inlæg.
Dette får hende til at lyde som en rigtig bitch, hvilket hun ikke er, jeg elsker hende over alt på jorden, men kan ikke længre stå til mode for disse angreb.
Den Sårede
tilføjet af

hvad tror du selv???

Du skal selvfølgeligt fortælle hende at du ikke er hende utro!!!
Bevis overfor hende at det er hende du vil være sammen med og pas på med de signaler du sender til andre kvinder....
Kvinder kan mærke når manden er en utro, snakker af erfaring...
Held og lykke fremover
Knus Nanna
tilføjet af

ærlighed

Hejsa. Det lyder som om din kone trænger kraftigt til at blive bekræftet. Det at hun fortæller dig om dem hun har mødt, og snakket med, er vel for at gøre dig jaloux. Hun stoler ikke helt på dig, måske har du på et tidspunkt givet hende anledning til at være mistænksom?
Det er nok en rigtig god ting at lade være med at fare op, når hun kommer med sine beskyldninger, men ganske roligt fortælle hende at du elsker hende, og ikke er sammen med andre. Har det altid været sådan?
tilføjet af

usikker?

Det er jo altid svært at give råd og vejledning når man ikke kender de nærmere detaljer og de involverede parter (alder, har I børn el. ønsker det, tidligere forhold, hvordan reagere du når hun fortæller om de mænd hun har snakket med? etc), men jeg vil nu alligevel forsøge.
Beskyldningerne om utroskab kan skyldes at din kone i bund og grund har et lavt selvværd (hvilket mange iøvrigt lider af i varieret grad). Hun føler sig måske utilstrækkelig, og at hun ikke er god nok til dig (sådan kan kvinder faktisk føle det), og det kombineret med dit arbejde, hvor du rejser meget, har muligvis gjort hende gradvist mere usikker på, hvor hun står i forhold til dig .
Beskyldningerne om utroskab betyder at din kone kan "retfærdiggøre" og "rationalisere" sin voksende usikkerhed - og vel at mærke ikke i en ond menig.
Jeg læste engang en artikel om emnet jalousi. Der stod at jalousi opstår når den ene (eller begge) parter anser der "markedsværdi" for lav i forhold til den anden. Med markedsværdi ment som evnen til at finde nye partnere (eller score, om man vil:0). Dette betyder at den "svage" part vil være bebrejdende og mistroisk, af den simple grund: at de er bange for at miste.
Det hjælper naturligvis ikke, at din kones omgangskreds "hjælper" til med puste til gløderne, hvilket plot medføre at hun vil betvivle dig og dine motiver (og hvor hun selv står).
Det hjælper så afgjort ikke at du hidser dig op når hun kommer med disse beskyldninger, det vil blot bestyrke hende i sin mistanke, og det gør det i øvrigt også svært at føre en civiliseret samtale.
Prøv at snakke med hende stille og roligt. Vælg et tidspunkt hvor I er sammen og har det godt - og hvor du kan mærke at hun er tryk og glad . Start med at høre ind til hvordan hun har det generelt, føler, hvad hun ønsker af jeres forhold, af dig, hvad der gør hende ked af det, dit arbejde, rejser etc,etc… LAD VÆRE med straks at hoppe til ”Le grand finale”. Emnet Utroskab vil straks få hendes parader op, og så er det ikke muligt at snakke fornuft. Hun skal føle sig helt tryk ved at snakke med dig om sine tanker og følelser . Jeg tror beskyldningerne om utroskab blot er produktet af hendes usikkerhed, og det er derfor ikke ”utroskab”, men hendes tanker og følelser du skal koncentrere samtalen omkring. Gør hende det klart, hvad hun betyder for dig,.
Tja… det blev vidst et lidt langt svar med en antydning af ”lommepsykologi” men jeg håber at du kan bruge det til noget og at det løser sig for dig og din kone.
Mvh Dragen:0)
tilføjet af

snak om det

hej har aldrig prøvet dette før men jeg lever selv sammen med en mand der også er sygelig jalou
men vi har efter mange "kampe" lært at tale om det det handler i bund og grund om usikker hed så snak med hende om det
tilføjet af

Kaos

Jeg kan se det fra din kones synspunkt. Jeg er der selv. Det der puster til bålet er ikke kun venner og bekendte, men også det faktum, at manden efter en rejse eller en lang arbejdsdag kun taler om hende sekretæren der ingen BH har på, eller kun taler om sine egne oplevelser. Jeg forstår godt at der er et vist behov for at "læsse" af efter en rejse, men huser manden at spørge til konen hvordan hendes dag er gået? Nåh nej... det ved man jo fra chatten, sms'er o.l., så der er ikke rigtig noget at tale om, når man så endelig er sammen. Det er jo oplagt at der så er en anden manden har interesse for, for han har det da ikke for konen?!
Det ender let i kaos, men problemet er nok at i starten af forholdet var det kun hende der var i centrum, og havde mandens udelte opmærksomhed. Efterhånden er meget blevet rutine og hverdag, selv om man stadig elsker hinanden. Opmærksomheden er ikke den samme, som i starten - og hvorfor ikke?? Et eller andet sted er det et spørgsmål om kommunikation, der løber af sporet.
Vær tålmodig og bliv ikke sur. Hun elsker dig trods alt.
tilføjet af

hmm..

...jeg ser det sådan, hvis hun er alligevel tror det kan du ligeså godt være det!
tilføjet af

Fjols

Sikke dog et umodent svar!! "Hvis hun tror det, kan du ligeså godt være det" det er det dårligste råd jeg længe har hørt!! Hvad med at spørge hende om hvor hendes mistro stammer fra?
tilføjet af

der er mange muligheder.......

Hej,
Har du overvejet at din kone måske er dig, utro ?
Det behøver ikke være fysisk, kan også være mentalt.
Det kunne være en årsag til at hun tror du er det, og nej kvinder kan ikke føle at en mand er utro, det har nærmere ofte noget med den måde parforholdet køre på at gøre (og signaler). Hvis man ikke føler særligt højt selvværd, eller parforholdet ikke er optimalt, kan man også føle at den anden er utro. Men udfra hvad du siger om hendes store vennekreds så tro jeg ikke hun lider af lavt selvværd, måske hun i nogen tid ikke har følt sig elsket, da du ikke var hjemme, og derfor søgte kærlighed et andet sted ?!?
Den eneste måde du kan finde ud af dette på er ved at snakke med hende om det, og her mener jeg snakke ikke skændes eller andet, og så se efter de signaler hun sender.
JKJ
tilføjet af

jeg tror....

faktisk at din kone selv er utro og derfor farer på dig hele tiden.
Du ved tyv tror hver mand stjæler, så jeg ville da helt klart undersøge, hvad hun laver, når du ikke er hjemme.
Hun føler sig garanteret alene og uden din opmærksomhed, når du rejser en masse.
Held og lykke.
tilføjet af

Ultimatum

Jeg syntes at du skal give hende et ultimatum. Jeg har selv en kærste gennem 4 år som et par gange har troet at jeg var ham utro, det er ikke sjovt. Du skal sige til hende at, du har ikke lyst til at det skal være på den her måde, men at du ikke ser andre muligheder. Hun bliver simpel hen nød til at tro på dig for ellers lever i ikke i et godt forhold og det kan ødelægge jer begge to og det er der jo nok ikke nogen af jer der vil have.
Håber at du får held med hvad end du gør og siger.
tilføjet af

Måske hun er ?

Hejsa.
Jeg da selv oplevet at være min eks kæreste utro, og hvad gjore jeg❓Begyndte at beskylde ham for at være det !
Har efter det snakket med flere veninder om det og sjovt nok så har de oplevet det samme...
Sååååå prøv lige at smid den i hovedet på hende...
Rie
tilføjet af

Usikkerhed

Utro og det at være jaloux :grunder jo i at det menneske føler sig på usikker grund.
Rummelighed ville være det rette ord for mig!For hvem kender det ikke , at føle man bliver tilside sat og at de anden bare er så meget mere værd end en selv.
Kærligheden kan være så stor til det andet menneske at man forsøger at sætte den i et andet og dårligere lys bare for at man kan få verden og sin udkårne for sig..
(latterligt men det forekommer)
Det er da menneskeligt at fejle. Det er også menneskeligt at forstå og forsøge at vende situationen rundt sommetider.
Du skriver: Jeg elsker hende jo..ja det gør du sikkert ,men jalousi er noget der skal afhjælpes før det vokser til et problem som nu.
En snak og masser af forståelse for den enkelte
...my point :O)& held og lykke med det.
T.S
tilføjet af

åååååå

ja det er jo godt og for dem med kærligsproblemer er det ikke godt men hvis der
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.