6tilføjet af

hva ville du gøre...

Hejsa!
Jeg er en frisk pige på 21 år. Jeg er stadig jomfru. For det meste har jeg det fint med det, men nogle gange ville jeg ønske at det var overstået. For jeg er lidt genert, og hvis jeg møder en tilfældig fyr i byen, tager jeg ham ikke bare med hjem. Vil helst have at første-gangen bliver med en jeg kan stole på.
Men her er et spørgsmål til fyrene ;
Hvad ville I gøre hvis I kom hjem med en pige og fandt ud af at hun var jomfru? Ville I bakke væk og tænke "Åh nej, sådan en!" eller ville i syntes det var lækkert nok.
Jeg er bange for at skræmme folk væk når de finder ud af at jeg er jomfru. Det er måske lidt akavet!
Mvh pigen
tilføjet af

Ville være lækkert

Det ville da være lækkert. Troede faktisk, at alle var enige om det. Synes i øvrigt ikke, det er en selvfølge, at man skal have samleje, selvom pigen kommer med hjem. Jeg har netop tit følt, at andre mente, det var en selvfølge, at man har samleje, når hun går med manden hjem. Hos mig skulle hun være velkommen til at afvise samleje.
tilføjet af

ikke noget galt i

Det er der da ikke noget galt i at være jomfru. Havde selv min debut for et par uger siden og jeg bliver snart 20. Pigen vidste ikke at jeg var jomfru.
tilføjet af

Ville give hende en kanon oplevelse

For den første gang skal være en rigtig god oplevelse, for
den vil du nemlig huske resten af dit liv.
Desuden er det rigtig dejligt at sove i ske med en kvinde, så
jeg forventer ikke sex med en hende. Bare fordi jeg bliver
inviteret hjem og sove!
tilføjet af

...

Hej! Første gang jeg havde sex var også et engangs.. havde været i byen og fyren gik med hjem.
Da vi kom hjem sagde jeg det til ham, men det var slet ikke noget problem for ham!
Det eneste problem jeg har med et nu er, at jeg måske et eller andet sted fortryder det lidt. Jeg havde det også sådan at det bare skulle overståes.
I dag ville jeg da ønske det var min kæreste der havde været der først, en sådan er det nu engang ikke.
Men min pointe er, at jeg tror ikke der er så mange fyre der har et problem med det - uden at gøre mig alt for klog på det!
Men ellers vent! -du når det jo nok!!
tilføjet af

-->

tak for svarene!
Jeg har bare mødt mange fyre som syntes det var åndssvagt at gå og vente. De syntes bare jeg skulle få det overstået så hurtigt som muligt. De gav nemlig udtryk for at det var ret nedern at komme hjem med en pige og finde ud af at hun ikke havde prøvet det før..
Og det gør mig bare endnu mere ængstelig.
tilføjet af

tag det roligt

Jeg tror generalt at fyrene synes det er kanon. Det er ikke ofte de møder en jomfru, da mange piger har en tidlig sexdebut idag. jeg var selv lidt sent ude, og følte også d var lidt afkavet og havde også bare lyst til at få d overstået. Men jeg ventede og havde min første gang med min nuværende kæreste. Og det er jeg glad for, for det er rart at være tryg første gang, og d er man ikke m hvem som helst.. Jeg synes bare du skal være stolt af stadig at være jomfru, din tur skal nok komme!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.