8tilføjet af

hva ka jeg gøre!?

Hej allesammen, håber I lige kan hjælpe mig lidt, en af mine bedste venner har ikke været sig selv på det sidste. Pludselig aflyste han sin fest med den grund at ingen ville komme, er så løgn halvdelen af klassen havde allerede sagt ja til at komme. Han har ikke været i skole de sidste dage og ingen af os kan komme i kontakt med ham, ikke engang hans bedste ven. Nogen snakkede om at det muligvis var p.g.a hans kæresre, men hende snakkede jeg med den anden dag og der var der intet, da havde hun lige købt en gave til ham, fødselsdagsgave.
Jeg begynder at blive meget urolig for ham, han er trods aæt en rigtig god ven.
Nogen idé om hvad jeg kan gøre!?
på forhånd tak
V.H Mig
tilføjet af

hva ka jeg gøre!?

skide og lade det tørre
tilføjet af

sjit

syntes du at det er et forslag at sætte ind, du burde skamme dig
tilføjet af

Forældre

Hvad med at prøve at snakke med hans forældre, det kan jo være at de har en idé om hvad der er i vejen? Eller måske ved kæresten noget, selvom det ikke lige umiddelbart virker sådan.
Men hvis det er, som du siger, en rigtig god ven, så snak med ham om det først, prøv at finde ud af hvad det er der foregår!
Held og lykke
tilføjet af

re.

nu er det sådan at han kun har sin mor, hans fasr døde for et par år siden....men snakker jo ikke med hans mor. Jeg kan jo heller ikke snakke med ham! Han svarer ikke! Ingen kan komme i kontakt med ham
tilføjet af

Du har jo fanget signalet

Jeg synes ikke du behøver at være så usikker, for du har jo fanget signalet han har sendt ud i verden.
Hvis jeg var dig, ville jeg gøre ALT for at finde ham. ALT. Eller finde ud af, hvad der er galt med ham. Hvis der sker ham noget rigtig grimt, ville du altid tænke på alt det du ikke gjorde, som du burde have gjort. Og hvis det ikke er sket endnu, kan du msåke forhindre det.
Og det er slet ingen skade til at gøre alt for at finde ham, og opdage at det måske er temmelig harmløst.
For din ven vil opdage, at du er en rigtig ven, at du har de rigtige tanker og at du vil gøre det for ham, som han tilsyneladende ikke tror nogen vil gøre. (hans argument for at aflyse festen)
Og så ville du have vished....
tilføjet af

'anonym'

.

Hej! Kedeligt men hvis jeg var dig, så ville jeg gå hjem i hans opgang og spørge naboerne om de har set ham, og har de det, så ville jeg stille mig op af hans dørklokke, råbe ind af brevsprækken og fortælle ham, at nu var det sku nok med at holde sig låst inde.
Og med at holde dig vågen om natten på grund af, at du ikke har kunnet få kontakt med ham i flere dage.
Hvis de ikke har set ham, så ville jeg spørge alle de steder hvor han normalt kommer - har de heller ikke set ham. så ville jeg ringe efter politiet!

.
tilføjet af

RING på hans dør

Ikke al den sms'n eller ringen på mobilen. Måske er han sunket i et mentalt hul og har ikke overskud til at forklare sig. Måske skal der ringes på, flere dage i træk før han lukker op, men så ved han i det mindste at I bekymrer jer.
Jeg har selv været der (i det dybe hul), blev hevet op af 3 gode veninder der var vedholdende. Den 2. dag de kom forbi (jeg havde ikke åbnet døren den 1.) begyndte de at dumpe hjemmebagte kanelsnegle gennem brevsprækken, det kunne jeg slet ikke stå for...
Hvis du har mistanke om, at han er forsvundet, må du gå mere drastisk til værks, så må du kontakte viceværten, forældrene, politiet eller en anden som har nøgle til hans lejlighed...
tilføjet af

forresten

vil du ikke nok skrive og fortælle hvad der videre sker? Ja, jeg kan jo egentligt være ligeglad, for jeg kender ham ikke, men alligevel...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.