11tilføjet af

Hussalg på gør-det-selv manér!

Nu må jeg høre nogle meninger om dét selv at sælge sin bolig...
er det bare jubel-lykke at spare mægleren væk - er der slet ingen, der har dårlige erfaringer med selv at sælge deres bolig? Ansvarplaceringen er jo en anden når man selv står for det hele!
Hvordan ville I selv have det som købere, velvidende at handlen ikke foretages af en professionel? Og hvordan er det som køber at gå rundt til en fremvisning, hvor sælger træder dig i hælene?
Mvh. Spekulanten
tilføjet af

Foretrækker mægler

Det er måske lidt dyrt med mægler men så har man også et sted at placere ansvaret hvis det går galt. Iøvrigt kan man så bare sørge for huset er pænt og rent når der kommer besøgende og ellers overlade salgsteknikken og talen til mægleren.
tilføjet af

Prøv Robinhus.dk

Vi har også fundet mæglerens honorar alt - alt for højt og derfro valgte vi Robinhus.dk - du får proff. mægler og sikkerhed.
Pøj -pøj!
tilføjet af

Nah...

På grund af mit job gør det tingene lidt besværligt at sælge selv. Iøvrigt har jeg lavet en ganske udemærket deal med mægleren, men har lovet at holde tæt om de nærmere detaljer :D
Ellers tak for rådet ;-)
tilføjet af

Ingen problem at sælge selv!

Der findes en del advokater, som har specialiseret sig i at ordne papirarbejdet. De papirer er lige så gode, som hvis en ejendomsmægler stod for det.
Flere af mine venner har solgt deres hus/lejlighed selv + advokat. De har sparet betydelige beløb. Vil også gøre det selv når det bliver aktuelt.
100.000 kr er ikke unormalt at spare... (kommer selvfølgelig an på prisen af boligen)
tilføjet af

Først et rap over fingrene

til ham længere nede som underskriver sig "hussælger". Det er sgu da forbudt at reklamere på disse sider. Og du giver indtryk af, at du har brugt den pågældende mægler. Sandheden er jo vist mere, at du er mægler der fisker lidt for en forretning, mon ikke????
Nå, men jeg har som privatperson ved 3 tilfælde selv solgt dels ejerlejlighed og 2 huse.
der er absolut ingen problemer i det. Køberne er endog meget mere glade for, at det er sælgeren der selv står i døren. Hvem ved mest om huset?? Sælgeren eller mægleren?? Hvem ved hvor hvad er i huset?? Sælgeren eller mægleren?? Og sådan kan jeg blive ved. Sælgeren kan fortælle om huset, naboerne, det lokale samfund og så videre. Og den med, at mægleren yder køberen en større sikkerhed??? Glem det, mægleren giver INGEN garantier og må i princippet lyve som en hest render. De har ingen ansvar. Langt de fleste handler berigtiges iøvrigt af en advokat, og det er ham, der har det endelige ansvar for, at teksten i skødet er den rigtige. Men, også her kan man selv spare en masse skillinger hvis man sætter sig lidt ind i sagerne. Omkring finanseringen ligger det jo således, at den klarer banken eller den kreditforening som du har besluttet fig for at du vil forære en masse penge.
Sluttelig vil jeg sige, at hele ejendombranchen er plummer rådden og har kun et formål, nemlig at skrabe dine surt opsparede penge ned i lommen. Langt de fleste kan sagtens klare alle de med handlen forbundne papirligheder selv. Så bare klø på med at spare langt over 100.000 kr. ved ganske få timers arbejde...
Glem ikke, at langt de fleste papirer har du jo i hånden i forvejen. Og et kreditinstitut eller banken yder dig alle papirer i forbindelse med omlægning af lånene samt angiver præcise ydelser. nema problema...
tilføjet af

et rap over fingrene?

er det også en ejendomsmægler her : http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=26&conference=265&posting=634923 ?
det er da dejligt at kunne skrive ejendomsmægler i sit cv når man er uddannet metalarbejder godt at vide der er andre der ved bedre om min uddannelse og mit levebrød end jeg gør.
hvad er du så? måske en selvstændig skødeskriver eller lignende? du må ikke reklamere her skriver du jo!
tilføjet af

uddannelser

Hvis man følger din daglige gang her på debatten så fremgår det tydeligt at du også er violinbygger og hagesmækfabrikant. Hvor længe tager disse uddannelser egentligt ?
Kloge Åge
tilføjet af

Hvis du lige lægger mærke til det

så er jeg her anonymt. Jeg henviser sgu ikke til en bestemt ejendomsmæglers hjemmeside eller henviser til et telefonnummer.. Hvis du vil bruge min viden om at handle ejendomme vil det nok være en smule svært at hitte mig, tror du ikke?? Er det så at reklamere??
tilføjet af

hvis DU lige lægger mærke til

så henviste jeg til en enkelt bolig hvilket vel ikke er mere reklame end den her : http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=26&conference=265&posting=634923
tilføjet af

Og hvis DU lige lægger

mærke til det, så siger jeg SORRY til dig..... ;o)
Troede et øjeblik at det var et telefonnummer....
tilføjet af

retur til dig

en sorry er vel også på sin plads herfra til dig, mit blodtryk overtog vist min pli.
Sorry ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.