4tilføjet af

hunde bliver stjålet...

Har lige set i nyhederne, at ved Lokal Brugsen på jernaldervej i Århus skal man passe på med at tage sin hund med hen. Der er en del hunde der er blevet stjålet der - så nu har butikkene i nabolaget hængt sedler op.
Hvad pokker vil folk med andre folks hunde?? Jeg synes virkelig det er modbydeligt at de kan finde på det. Man er jo glad for sin hund - og bliver ked af det når man mister den. Jeg håber de får fanget hundetyvene!
tilføjet af

Hundetyverier

Ja det er forfærdeligt. Men hvad tror du selv der sker med folks hunde? Jeg har en mistanke, og hvis den er korrekt, så kunne jeg skyde sådanne hundetyve en kugle for panden!
tilføjet af

Sodomi

Jeg har hørt om forskellige steder, hvor hunde bortføres, og pludselig er tilbage hvor de blev taget... Med ødelagt endetarm. Frygteligt dyreplageri og simpelthen så ulækkert!
tilføjet af

Flere muligheder

Vi har sikkert alle hørt om bestemte nationaliter der har hunde på spisekortet, og de findes jo stadig, også her i landet.
Ellers så er Pittbull kommet på mode, og de der dyrker dem som deciderede kamphunde de skal bruge andre hunde som der kan "trænes" på.
Så er der også hundefabrikkerne som bare producerer hvalpe til hundemødrene er slidt op, og da mange søger billige racehunde går de ikke op i hundens papirer, så her kan en del også forsvinde hen.
Vælg selv hvilken du tror mest på, men selv tror jeg meget på min mulighed nr. 2
Det gør jeg fordi det ikke er mange som her i landet spiser hunde, og fordi at hundefabrik-ejerne har nemt ved at skaffe sig billige avlshunde ved simpelthen at købe dem billigt hos dem som ikke længere selv kan have hunden, og ved at stikke dem en løgn om hvilket liv hunden vil få hos køberen(denne påstand har jeg eksempler på).
Men jeg fatter heller ikke at nogle kan få sig selv til at stjæle en hund, en families ven og manges "barn".
tilføjet af

svineri..

tør heller ikke sætte min hund nogen steder mere, vil ikke miste hende..hvad er det for noget man ikke bare kan lade andres "ting" være??
hvis de vil have trænet deres lorte hunde kan de fanme selv hop ind til dem og blive flået.
de hunde burde aflives og det samme burde deres ejer!! tydeligvis skudt i låget når man gør sådan noget pis. og ødelægger den stakkels hunds liv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.