31tilføjet af

Hun skal være min.

Hej. Jeg er en fyr på 18, der gennem 3 måneder har udviklet stærke følelser for en af mine veninder. Jeg har kendt hende i et halvt år, og nu må der bare ske noget; hun er 23, noget så sød, smuk som en drøm, blid og har formået at slå benene totaaalt væk under mig... MEN hun er 23, snart 24, hvordan kan hun få interesse for mig, en dum knægt på 18❓Vi snakker sammen hver dag og hun er da heller ikke fjendsk overfor mig... Someone, give me a sign !
C
tilføjet af

hva' syns hun om dig?

Har du slet ingen fornemmelse af hvad hun synes om dig? - ser hun dig i øjnene - smiler - hvordan reagerer hun, hvis du f.eks lægger hånden på skulderen af hende?
Har du prøvet at spørge om hun vil med i biografen - gå en tur - et eller andet - kort sagt - du bli'r nødt til at tage initiativet - har du overvejet at hun måske er ligeså vild med dig? - men bare er genert? - at være 23 er ikke altid ensbetydende med at man er cool - og ender det med at hun afviser dig... ja - så kommer du osse over det
tilføjet af

Tja...

Hey !
Altså... vi har fælles interesser og vi kan tale om simpelthen alt... jeg har lidt på fornemmeren at hun synes godt om mig, hun sender et hav af søde sms dagen lang; jeg ved dog at hun desværre har haft et par ret traumatiske oplevelser i sine tidligere forhold, og at hun derfor er en anelse indelukket og nervøs. Jeg vil ikke gå for hårdt på, men hvor ER det svært at lade være !!
C
tilføjet af

tro mig det virker

Slip din indre hulemand fri, giv hende et gok i nødden, og slæb hende ind i din hule.
Hun vil elske det, kvinder tænder på stærke og handlekraftige mænd.
tilføjet af

Øh... tror du nu også det ?

Hej.
Jeg tvivler på at det vil virke positivt, hvis jeg bare springer på hende, men jeg har lysten til det, helt klart; hun er yndig og noget så kærlig. Hun ved hvad jeg føler, men jeg tvivler på hvordan jeg skal "åbne" hende, når hun er usikker og nervøs (hun blev voldtaget som 16-årig og har været i to voldelige forhold).
Jeg vil, om nødvendigt, vente på hende til hun er klar.
C
tilføjet af

Det bedste er nok...

...hvis du nærmer dig stille og roligt. Især mht hendes fortid.
Hvis I har et godt venskab og du blidt fortæller hende at du er glad for hende, burde det kunne bære selv hvis hun ikke føler det samme som dig.
Men en dag, der er ro på + i er alene, kan du jo sætte dig med hende og fortælle at du er meget glad for hende... At hun betyder mere for dig end du først troede hun ville komme til...At du bliver så glad hver gang hun sender dig en sms-----At du får sommerfugle i maven når I skal ses... Og at du gerne vil vide om hun har det på samme måde? eller om der er chance for at hun kommer til at føle det?
For hvis ikke, skal du huske at fortælle hende ( hvis det passer) at dine følelser ikke skal være en stop-klods i jeres venskab.At det ikke kommer til at dominere jeres fremtidige venskabs-sjov... (Altså HVIS nu hun ikke føler det samme som dig)
For under alle omstændigheder, så er det altid rart at vide der er nogen der holder ekstra meget af en.
Held&Lykke.
tilføjet af

........

Hej pige.
Det er lidt sjovt... når man møder hende virker hun xtremt selvsikker, men bliver ligefrem skræmt, altså hun spiller ikke dumsmart, men oser nærmest af selvsikkerhed. Kommer man så tættere ind på hende, opdager man, at hun er nervøs, usikker men alligevel forfærdelig sød, dejlig, kærlig og forbandet smuk.
Jeg vil have HENDE, men kan ikke finde en balancegang her - jeg vil springe på hende, det tør jeg dog ikke, og jeg vil også vente, men jeg er utålmodig !
Shit...
C
tilføjet af

2 voldelige forhold

Der kan du se hun tænder på stærke mænd, det værste du kan gøre, er at være åhhh så sød, hun vil blot betragte dig som en lille sød ven.
Frem med "køllen" tag hende..
tilføjet af

Fin opskrift :-)

Det er effektvit Jensen...vi vil ha´ urmanden frem hos drengene / mændene, men dette enkle middel kan du nå langt.
Go4it :-)
Held og lykke
Piat
tilføjet af

Du er da en nar.

Det der gider jeg ikke spilde tid på; her sidder jeg med en dejlig pige som har været så uheldig med sine første forhold, og så skriver du sådan en omgang forpulet pis !!!??
Hyg dig.
C
tilføjet af

Sorry..læste for sent

At din pige har været udsat for vold...så er den grove metode nok ikke lige sagen..men vær lidt frisk alligevel, hun skal nok vide at sætte grænsen, og du vil hurtigt finde ud af om der er genklang for interessen eller ej.
Undskyld mit tidligere indlæg..jeg vidste ikke bedre.
Pas på jer selv.
Vh..Piat
tilføjet af

Det er ok.

Hej Piat.
Det er da ok, det svære for mig er at finde en middelvej, så jeg hverken skræmmer eller keder hende.
C
tilføjet af

nar eller ej

visse kvinder render altid ind i voldelige mænd, og 2 stk. i en alder af kun 23 er sgu mindst 1 for meget.
tilføjet af

Tja.

Nu ved jeg jo, hvad VOLDTÆGT og VOLD har gjort ved hende; hun har dog en extrem livsglæde, hun er utrolig nem at gøre glad og hun er villig til at ofre sig for dem, hun holder af - men for pokker, hvor er der langt ind til hendes hjerte, forstået på den måde, at hun afviser een totalt og lukker sig inde, hvis man maser for meget på.
Du gjorde mig sgu lidt sur da du skrev, at jeg skal lege hulemand; jeg tror tværtimod, at nænsomhed er den rette vej; vold avler vold :-)
C
tilføjet af

hulemand

OK jeg holder mine hulemands teorier for mig selv, held og lykke med erobringstogtet.
Men lyt til det her, for jeg taler af erfaring:
At have et forhold til en person der har haft store problemer/været udsat for noget grimt, tidligt i sit liv er ikke nogen dans på roser.
Den slags "problemer" har det med at vokse i personens hovede, jo ældre han/hun bliver. Det kan nemt udvikle sig til psykiske problemer - og livet sammen med en der er ramt af f.eks depressioner kan være meget svært at kapere.
tilføjet af

Skal nok ikke springe på

med hendes fortid vil hun så bare opfatte dig som enten en led sto... eller som endnu en mand der ikke tænker på andet. Og når han så er færdig - er man ikke mere værd. Piger med disse oplevelser er faktisk meget skrøbelige og kommer let til at tænke sådan.
Jeg har selv haft lignende erfaringer som din veninde. Og ja jeg er også stærk og selvstændig udenpå. Der er ingen der kan røre min jern-maske og der er intet usikkerhed at spore hos mig. Hvorfor skulle jeg lade paraderne falde? Sidste gang jeg virkede "usikker" skete der ikke ligefrem gode ting.
For de fleste der virker overdrevne stærke er der nok en grund.... Hvorfor ellers overkompencere - tænk lidt på det *S*
Jeg er rimelig sikker på at din veninde...hvis hun er det mindste som mig - (billedligt talt) har en "stor" stærk selvsikker Quinde som "forside", men kigger man efter sidder hendes lille indre pige óg er usikker, og af og til sidder hun og græder i det fjerneste mørkeste hjørne.... Og gør den lille pige det, må "forsiden" jo bare se endnu stærkere ud...
tilføjet af

Nemlig.

Hej pige.
Det er jo dét ! Jeg ved så ikke, om jeg skal tale med hende om de oplevelser, hun har haft, eller om jeg bare skal lade som ingenting ?
En anden (underlig) ting: hun får enorm opmærksomhed fra fyrene... på gaden, i byen, til fest, på sin uddannelse... men hun virker komplet ligeglad. Burde hun ikke være smigret eller i det mindste glad for det❓Det virker på mig som om, at hun får det dårligt over at gå rundt og være lækker.
C - som er forvirret
tilføjet af

Kender det

Ja hvorfor skulle hun søge opmærksomhed - du skriver selv hun blev voldtaget. Så er fremmed opmærksomhed ikke det fedeste.
Du skal ikke lade som ingenting - og når hun bringer det på bane, så være åben til at tale om det. Men bring det ikke på bane i tide og utide. For tænker hun ikke på det, har hun ikke brug for at et kommer på bane.
Men start med at fortælle hende om dine følelser...For så ved hun jo du "ikke vil hende noget ondt"
Kan ikke huske om du skrev det - hvor længe har du kendt hende?
tilføjet af

Sjovt

og rende ind i en fyr på 18, med samme problem som en selv. Forskeller er KUN at jeg er en pige på 23 der er total vild med en fyr på 18!
Jeg selv aner ikke hvordan jeg skal gribe det an, da jeg selv er for genert til og gøre noget ved det + han virker en smule afvisende.
Men held og lykke på din vej.
tilføjet af

Hold nallerne væk

Du er 18 gammel, du skal ikke indlade dig på et så kompliceret forhold som det må være at være kæreste med en pige der er blevet voltaget. Jeg mener hun er 23 år og det skete da hun var 16, hvis det stadig påvirker hendes forhold til mænd skal hun have hjælp og det er jeg bange for at det er ikke noget en 18 årig ung mand skal/kan klare.
Kvinden
tilføjet af

lukker af

jeg kan godt forstå at hun lader være med at lade sig smigre over opmærksomheden. som voldtægtsoffer, må man være ekstremt indelukket og bange for kontakt og gentagelser.
Men som nogen skrev tidligere, så tror jeg at et forhold med en pige som hende, vil være utrolig svært at komme igennem. Det ville selvfølgelig være godt at snakke med hende, men ellers ville jeg mene at hun også klart skal have noget professionel hjælp, eller om ikke andet komme i en gruppe med andre ofre, så hun kan få afløb fra sine frustationer. Men tror aldrig hun vil glemme det, og lægge det 100 % bag sig. Så jeg ville passe på med at involvere mig med voldsramte. Ellers skal du vide at din psyke er 120 % til at kunne klare hende.
tilføjet af

Tænk dig dog om!

Du skriver fordi hun har haft krise skal han holde sig væk - GU SKAL HAN EJ... Selvfølgelig påvirker det hende stadig... Det vil det nok altid gøre. Og så er det da hun VIRKELIG har brug for en der holder af hende MED hendes traumer mm. Skal man bare skride fordi det er lidt svært...
Jeg synes det er flot han står ved hendes side.... Det bliver jo også lettere for hende at åbne og give slip hvis der er en ved hendes side, der kender historien,men stadig er der...
Alder har intet med det at gøre... Bare fordi man er 30 er man ikke nødvendigvis bedre egnet til at klare svære stunder eller om end mere moden.
tilføjet af

har været udsa for lign.

kære jensen.
jeg har været udsat for lignende.. ik voldtægt, men vold gennem hele min opvækst. giv hende tid til at kunne lide dig, og lære nogle sidder af dig at kende. vis interesse for det hun laver, og del nogle ting med hende som er vigtige for dig. lad vær md at presse på på. det er det værste du kan gøre. hun kan måske finde p at sige ja til at være sammen med dig, selvm hun ik har lyst. for når man har været udsat for vold og pres, så har man svært ved at sige nej. især nu når hun har kendt dig i et halvt år. lad det komme af sig selv. vær der for hende, men igen lad vær med at presse på. ik oget med at købe gaver eller lign. du behøver ik at spørge hende til hendes følelser for dig. tro mig, før du ved af det, så er hun din. bare vær der for hende, og del nogle ting som betyder oge for dig med hende.
når hun skriver smsér, så lad vær med at besvare med det samme. lad hende savne dig. lad hende savne at høre fra dig. og tro mig.. så skal det hele nok gå.
held og lykke :)
ps. alderen betyder absolut intet
tilføjet af

kvinder tænder på...

- at manden står ved hvem han er. - vi tænder sgu da ikke på at en mand bare bruger sin vilje og sine kræfter *GG* - det er for plat.
Så en fin blandig af at turde gøre det han har lyst til, og så at han faktisk er i stand til at "læse hende" - se hendes behov og lyster - det tænder.
(det er direkte usexet med en mand der spør om lov/ men lige så usexet med en mand, der tror hen er guds gave!)
Så:: vær dig selv. Og stå ved din lyst! Det er fedt!!
knus - og go for it!
(har selv børn med en 7 år yngre - sååå - alder er bare tal - det er kemien der tæller. *S*)
tilføjet af

OPDATERING :-)

Hey !
Tusind tak for jeres gode råd, de fik mig til at tage chancen og invitere hende hjem til mig i går... hun var nervøs, skeptisk og læse mine hensigter på et sekund - MEN jeg fik vist hende hvad jeg føler... og til alt held viste det sig, at hun er smaskvild med mig !!! - hun turde bare ikke fortælle det af frygt for at blive såret igen.
Endnu en gang, jeg er meget taknemmelig for rådene. Speciel tak til "pige" for de gode svar.
Ha det.
C
tilføjet af

Mit hjerte jubler på dine vegne

TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE.
Hvor er det bare godt at høre. Glæder mig du ikke lod dig skræmme.
For ja, det bliver ikke altid nogen dans på roser - men hvilket forhold er det?
Og hendes største problem kender du jo.... Og det ser ikke ud til at skræmme dig. Så hvis du hjælper hende med at bekæmpe hendes indre dæmoner, har I en meget lykkelig fremtid i vente.
tilføjet af

der kan du se

Hulemands taktikken virkede, hjem i hulen med hende, og hun var din....
tilføjet af

øhhh.....nej

Ved du hvad hulemands-taktik er? Det var da langt fra det han gjorde. Han kastede sig jo ikke frådende over hende - men snakkede sig frem....
tilføjet af

OK så

en moderne version af hulemands taktikken !!!
tilføjet af

hehe!

Spændende debat, det var sjovt at følge udviklingen, og at læse de forskellige råd... og selvom hr. Hulemand måske ikk har ramt lige på med taktikken, se må jeg tage hatten af for dit gåpåmod =) hehe...
Og nå ja, tillykke Jensen.. sådan skal det sku gøres...
tilføjet af

hehe!

Spændende debat, det var sjovt at følge udviklingen, og at læse de forskellige råd... og selvom hr. Hulemand måske ikk har ramt lige på med taktikken, se må jeg tage hatten af for dit gåpåmod =) hehe...
Og nå ja, tillykke Jensen.. sådan skal det sku gøres...
tilføjet af

gemmer du roserne bag køllen?

gok i nødden! *GGGGGGG*..hvis du er en stor hykler og spiller gentlemand bag en hulebor, som jeg tror at du er..måske det går, men ellers NEJ- stærke mænd, ja tak, men ikke bester!! hvis du bor i Christiania eller færdes i narko og luder miljøet..skulle du så prøve at møde andre miljøer og lære andre slags kvinder at kende end dem du træffes med!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.