7tilføjet af

huden på fingrene falder af!

🙂 hej alle min storebror er i lære som cykelmekaniker men der er et problem. Huden på hans fingrespidser falder af hvis han laver noget med hænderne. det falder også af hvis han er i bad eller vasker op... er der nogle der kan hjælpe???
tilføjet af

huden på fingrene falder af!

Ja, det kan lægen.
tilføjet af

Lægen....

Hold nu op Fruppe...
Hvad fanden ved læger om den slags?
De har trods alt kun omkring 7 års uddannelse i bagagen, men herinde på Solen sidder de rigtige lænestolseksperter som kan svine alle andre til hvis man ikke lige er enig med dem...
Så det giver vel god mening at spørge herinde.
Ironi kan havre været anvendt under produktionen af dette indlæg
tilføjet af

huden på fingrene falder af!

Hvad fanden ved læger om den slags?
De har trods alt kun omkring 7 års uddannelse i bagagen

Og de laver også fejl 😉
At noget af den øverste hudoverflade selv på de tyndhudede steder løsner sig ved længere tids påvirkning i selv rent vand og når man sveder kender vi alle, men når huden falder af så der måske ligefrem bliver rødt og let sviende bør man omgående søge læge.
Skarlagensfeber kan udløse at huden falder af, men det er jo en børnesygdom som jeg selv har haft.
tilføjet af

Læger...Fejl? UMULIGT!

Det er menneskeligt at fejle siger man, men som bekendt er læger ikke mennesker hvorfor der ikke tillades nogen som helst form for fejl fra deres side 😉
Men Fruppe, bare lige for at rydde misforståelser af vejen før de opstår, så er jeg helt enig med dig i, at trådstarter(s bror) bør konsultere den lokale medicinmand.
tilføjet af

Læger...Fejl? UMULIGT!

Ja det er i den grad ironisk skrevet, for læger ved netop INTET om den slags! Det kunne jo også være der blev tænkt på noget alternativt her, istedet for en hormoncreme fra lægen? For alternative behandlinger ved lægen så absolut intet om!
Det kunne jo tænkes at der var andre der havde prøvet det, og dermed have nogle erfaringer selv? Må man nu ikke spørge om den slags mere, uden at folk straks råber: LÆGEN!
Jeg ved faktisk ret meget om sygdomme og hvad man kan gøre ved det UDEN skadelige bivirkninger, men det her ved jeg så bare ikke lige noget om.
tilføjet af

huden på fingrene falder af!

Hej Jeg har selv haft voldsom eksem pga arbejde i køkken. 17 hudlæger og godt 250 forskellige ting er testet for at finde årsagen. desværre uden resultat. i november kontaktede jeg en homoøpat ved navn Gunnar Hvass. 2 mdr senere var jeg 90 % helbredt og nu ca 8 mdr senere er alt eksem faktisk væk. det kostede mig 900 spir det var det hele. værd at prøve.
tilføjet af

huden på fingrene falder af!

Skrevet af tibiaCLAUSa
Nu har jeg diabetes og måtte have hugget et ben af, da der kom et stadig større og dybere fodsår netop med hud, der faldt af og såret voksede hurtigt og hvor jeg fik koldbrand (gasgangræn), det er nok ikke det, men jeg har ikke selv prøvet at miste hud på fingerspidserne, MEN på det tilbageblevne ben havde jeg i en periode hudøshed mellem tæerne, men der er nu vokkset ny hud ud, men på grund af betændelsestilstand i et tå måtte jeg for 4 år siden have det halve af en tå fjernet på det "raske" ben via en speciallæge og var indlagt for en kort bemærkning.Det er muligt at lægen ikke kan klare problemt, men han/hun kan se om det er noget der er farligt.
Min mor har haft hudløshed (mest som vabler) på hænder og fingre på grund af eksem som følge af allergi mod nikkel og de fleste vaskemidler, og hun måtte lægebehandles.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.