7tilføjet af

Hold kæft hvor kan forældre være dumme!

Og det er uanset deres alder, har jeg erfaret...
For at par uger siden var jeg hjemme hos mine forældre til en alm. hyggeaften. Men det skulle det ikke vedblive at være.
Min (pap)mor havde i løbet af eftermiddagen spurgt min far om en masse ting angående Terminal 3 i Kastrup lufthavn, hvor han har arbejdet for nogle år siden. Det kunne han ikke svare på, så papmor og jeg gik på nettet for at finde ud af det. På et tidspunkt stødte jeg tilfældigvis ind i dette billede: http://www.cph.dk/CPH/DK/PRESSE/Fotogalleri/Kvinde+paa+sten+T3.htm og hendes første reaktion var at sige "Hallo????" i et tydeligt anklagende toneleje. Derefter kaldte hun på min far, for at han kunne se billedet.
"Ikke lige nu, jeg skærer kød," råbte han tilbage fra køkkenet. Men det fik hende blot til at gentage kommandoen, denne gang langt mere insisterende. Hans modsvar var: "Jamen jeg står sgu lige og skærer KØD, for fanden!" Meget snerrende.
Da han endelig kom ind ved computeren, sad hun med sammenklemte øjne og kiggede skiftevis på ham og billedet. På det tidspunkt var jeg ikke i tvivl om, hvor denne aften ville ende.
"Hvorfor har du ikke fortalt noget?" spurgte/råbte hun.
"Hvad fanden er der med det billede??" råbte han tilbage. "Er jeg måske med på det!?!??"
"Du kunne fandme godt have fortalt, at det billede lå dér!" nærmest hvæsede hun.
"Og hvor skulle jeg vide det fra?"
Situationen var nu kørt helt af sporet og det var kun far og jeg, der spiste aftensmad. Min papmor sad helt ubevægelig inde i stuen og gloede på computerskærmen.
"Kom nu herind og få noget at spise," sagde min far flere gange, mere og mere irriteret.
"Vil du godt snakke ordentligt til mig?" svarede hun i en direkte modbydelig tone.
"Ved du hvad, nu har jeg flere gange spurgt ligeså pænt," sagde han og gik ind til hende.
"Nej, jeg skal ikke have noget at spise. Jeg er IKKE sulten!"
"Nå nå," sukkede han højlydt, "det må du sgu også selv om så."
Resten af aftenen var et stort skænderi. Jeg har af erfaring lært at holde mig væk, når mine forældre skændes, da de har det med at inddrage alle, der er i nærheden, i det.
Selvom det er nogle uger siden, dette skete, fylder det stadig enormt meget i mit hoved. Et totalt harmløst billede af en kvinde på en sten, foran Terminal 3 - jeg kan overhovedet ikke se, hvad min papmor vil anklage min far for. Måske er hun bare hamrende paranoid.
Jeg mener at der er blevet overreageret fuldstændigt vildt fra begge mine forældre. Er det så normalt at mennesker bliver mere hadske i deres tone overfor hinanden, når de bliver ældre? Min far er 60 og min papmor bliver 55 om kort tid.
Dette er ikke en debat om, hvorvidt mine forældre skal gå fra hinanden eller ej, jeg ville blot fortælle min historie.
tilføjet af

Det lyder som om

det billede betyder noget for din papmor.
Enten kvinden eller det, at kvinden er fotograferet foran Terminal 3.
Kan kvinden være én, din papmor kender ?
Eller kan hun have så lidt forstand på computere, at hun har troet, at billedet lå på din fars computer ?
Det lyder som en jalousi-reaktion for mig.
[l][s][s][l]
tilføjet af

Noia

Jeg tror vidst bare at din papmor har en meget grim paranoia :)
Selvom det er en ubehagelig situation, så kunne jeg ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet - og ville ønske du kunne gøre det samme.
Det hele er jo nærmest morsomt (undskyld)!
Det er ærgeligt at din far lader sig rive med - i kunne jo sagtens have haft en hyggelig aften, selvom papmor sidder og surmuler.
Nogle gange tror jeg at det kan hjælpe, bare at sige det rent ud; "Det her er noget pjat - kan vi ikke bare hygge os og tale om noget andet!?".
Jeg tror egentlig ikke at par bliver mere ondskabsfulde med tiden - ihvertfald er det ikke sikkert at de selv lægger mærke til det.
Min mormor kunne give min morfar et møgfald så resten af familien krøllede tæer, men de elskede hinanden ubetinget - og med årerne kunne vi andre ikke lade være med at grine.
....men der var nu heller ikke noget med at surmule en hel aften.
tilføjet af

sådan er det vist bare

hun er nok ikke blevet værre med alderen, men har altid været sådan! Jeg har også konstateret at selvom man blir ældre er det ikke ensbetydende med klogere..
Min kære far er sgu sær nok, men de kærester han har haft, har været mentale teenagere selvom de er jævnaldrene (50 - 60) og det er desværre ikke positivt ment.. der er rigtig mange måder at være ung i sindet på;)[f]
tilføjet af

Jeg snakkede med hende onsdag aften

....altså for 2 dage siden, hvor hun bl.a. fortalte at hun ofte forestillede sig de vildeste ting. F.eks. ringer min far hjem, når han har fri fra arbejde, på ca. det samme tidspunkt hver dag. Hvis telefonen ringer blot 20 minutter senere end normalt, kan hun forestille sig at det er hospitalet, der ringer for at sige, at han har været ude for en ulykke.
Eller hvis det ringer på døren uden hun forventer nogen, kan hun forestille sig, det er to betjente, der står og skal overbringe en sørgelig nyhed.
Det rystede mig lidt, at hun har sådanne tanker. Men det må vel et eller andet sted betyde, at hun elsker og bekymrer sig om min far.
tilføjet af

Såh...hermed har du nu spildt din tid

på noget hamrende ligegyldigt...
mennesket er en underlig skabning...
tilføjet af

Og du synes....

...det at snakke med sine forældre om deres tanker er "hamrende ligegyldigt"?
Det var dog noget bavl at lukke ud, hvis jeg må sige det lidt bramfrit.
tilføjet af

Jamen, hvis det virkeligt hjælper

at snakke med din stedmor om de tanker...så er det jo sån set ikke så meget at snakke med os inde på sol.dk om...fordi hvad kan vi gøre ved det..?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.