1tilføjet af

HJÆLP - SURPRISE FØDSELSDAG

Hej alle.
Jeg skal holde surprise fødselsdag for min kæreste på fredag og har derfor inviteret nogle venner over. jeg skal have mad udefra til omkring 12-13 personer. Vi bor i StorKBH nogle som ar nogle gode forslag til noget lækkert mad :)?
tilføjet af

HJÆLP - SURPRISE FØDSELSDAG

Hej Camillla, det lyder som en god overraskelse [(:]
Hvad med eventuelt at få lavet tapas, de er nemme at håndtere. De er også nemme at lave og behøver ikke koste så meget. Du kan finde masser af opskrifter på nettet, hvis du vil have yderligere inspiration, kan du tage et kig på tapasopskrifter.
Jeg holdt en større fødselsdag og fik også maden bragt, fik serveringshjælp og oprydningen var inkluderet, det var super nemt og billigt på ahandyhand. Jeg var glad og tilfreds, fik nemlig rigtig gode tapas - serveringen var professionel og al oprydning var bare klaret, skulle ikke spekulere over noget som helst!
Du skal oprette en opgave på hvad du har brug for - lav den i god tid, så får du masser af tilbagemeldinger og bud på hvad du eventuelt kunne servere til din surprise-fødselsdag samt mulighed for at finde billig serveringshjælp ;)

Held og lykke 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.