9tilføjet af

hjælp! min hår under.....

amene skal væk men jeg kan ikke få dem helt væk med den barber jeg bruge, den flosser huden og nogle gang kommer jeg til at bløde, hvde skal jeg gøre? og hvad skal jeg gøre det med (og når jeg så får dem væk kommer de igen på en halv dag, hvad skal jeg gøre for at stoppe det? )
tilføjet af

Hårfjerner..

Det bedste jeg kender er Veet..findes også til sart hud, brugsanvisning findes i pakken.
Det er hurtigt og nemt..og dufter lidt godt.
tilføjet af

Køb en epilator med ispose til at reducere smerten med

...
tilføjet af

Veet kan give nogle grimme kødsår, ...

der ikke ville læge.
Jeg så en udsendelse i DR1, hvor en pige
skulle opereres. Så sårene efter brug af
Veet kunne hele op.
tilføjet af

pas på

pas på med epileringsmaskine...kender en der brugte en såda under arme´ne og fik huden revet med af....AV
- Så hellere en ekstra gang med skraberen og en god barbergele. Du kan få en gilette specielt til bikinilinie så den er meget god til sart hud, også under armene. Men mit råd: hold dig til skraberen. Grunden til at du kan have problemer er at skraberen ikke er skarp nok. Husk at en engangsskraber kun kan bruges et par gange optimalt.
tilføjet af

En god skraber...

Jeg foreslår også at du holder dig til skraberen, men sørg endelig for at det er en god skraber - evt. en venus, og sørg så for at skifte bladene ofte. Selvom de er meget dyre, betaler det sig i sidste ende! Jeg startede også med engangs-skrabere, men de røg hurtigt ud, da jeg fik grimme sår og knopper. Efter jeg har købt en ordentlig en, er der ingen problemer.
Held og lykke...
tilføjet af

HOLD DIG VÆK FRA VEET

Jeg har set mange undersøgelser der viser at veet er direkte farligt for huden.
Det kan give store brandsår på huden som bliver væskefyldte.
Kan ikke huske de andre bivirkninger men veet er ihvertfald farligt!
tilføjet af

Brug en...

barbermaskine til kvinder, sådan én bruger jeg selv, den er god og den jeg har tåler at blive brugt under bruseren også.
tilføjet af

Laser

Bid i det sure æble og få det fjernet med laser, det gør ondt de gange du får det gjort, og det er dyrere end barberblade, men det er ikke så mange gange det drejer sig om og så er det gjort, og væk!
Igen hold dig fra Veet, jeg har selv meget sart hud og det gør mere skade end gavn, desuden kunne det lyde som at du har meget kraftige hår og så fjerner Veet alligevel ikke det hele.
tilføjet af

veet

lad være med at bruge det lige meget hvor mange og hvor sort hår i har. Mine ben er ødelagt af veet. Jeg har fået ætset huden af nogen steder og på resten af huden på benene har jeg huller der hvor der var hår. Det er meget smertefuldt... så lad være...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.