5tilføjet af

Hjælp miig vil du ikke nok... plzzzz

kender/har du nogle hjemmesider. hvor der er snydekoder til crash bandicoot 3:warped. Hvis du bare har nogle snydekoder er det fint. Jeg kunne godt tænke mig en snydekode, der kan føre en til warp room 4. På forhånd tak for hjælpen.
Seje pigen
tilføjet af

er der andet

du gerne vil stjæle?
tilføjet af

her

tilføjet af

At bruge snydekoder

er jo absolut ikke at stjæle, men at give op på halvvejen, og det må han vel selv om, - ik'
Venligst Brosb
tilføjet af

crash badicoot warped playstion 1 warproom 4 kode

99 Liv:
Mens du spiller, så tryk på: L1, R1, X, Cirkel, Cirkel, Trekant, Firkant, R1, L1.
Spyro The Dragon Demo:
Tryk Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Firkant på titel skærmen.
Hot Cold Bonus Level:
Gå til Level 14 og ca. halvvejs igennem skal du finde rumvæsnet som krydser skiltet på venstre hånd. Løb ind i skiltet og du bliver transporteret til Level 31.
Hemmelig bane 31: Hot Coco:
Gå til bane 14 Road Crash og start som normalt.
Ca. halvvejs inde i banen står et mystisk Alien Crossing skilt i venstre side af vejen. Kør ind i det, og når det vælter bliver du Warped til bane 31.
Hemmelig bane 32: Eggipus Rex:
Gå til bane 11 Dino Might! og brug Yellow Gem platformen. I denne svære del af banen skal du fortsætte indtil du bliver jagtet af den gigantiske Triceratops. Når du når til Pterodactyl nummer to, skal du gå ind i den og lade den fange dig. Du skulle nu bliver Warped til bane 32.
Gennemfør 105%:
Når du har samlet alle Gems og Guld/Platin Artefacts fra de to ekstra hemmelige baner, vil du have gennemført 104% af spillet.
Gå tilbage til Main Warp Room og gå hen til Coco (der står ved siden af SAVE GAME skærmen). Endnu en Clear Gem vil vise sig. Når du tager den vil du få vist et lille fyrværkeri og du gennemfører nu spillet med 105% i Complete Status.
Uka Uka:
Tryk og hold Trekant + Cirkel + X + Firkant mens du spiller, for at få en Uka Uka. Bemærk: Max een gang pr. liv.
Sådan får du den hemmelige "Crash Bandicoot: The Wrath Of Cortex" Demo
På "main" skærmen, hold Firkant knappen nede i 13 seokunder, og tryk herefter X(13), Firkant(2) og tryk så på alle knapperne på din "control pad" (undtaget er +). håber det er koder nok!!!
tilføjet af

jeg mangler også koder

hej med dig. jeg mangler selv koder til det spil. jeg kan ikke komme i gennem verden 2 jeg sider meget fast det kan være at du kan hjælpe mig med at komme vider? jeg vil syndes at det vil være fedt vis du kan det. kan gange tak på forhånd
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.