6tilføjet af

hjælp mig, kvinder

syndes du at mænd skal have hår under armene? hvis nej, tænder i så på det lige som vi mænd tænder på en helt glat armhule
tilføjet af

vi tænder på

..mænd, der har selvtillid nok til at tro på sig selv! Hår kan både være tiltrækkende og frastødende, det er dybt forskelligt fra pige til pige hvad vi synes der er lækkert at se på. Mit råd til dig: Se sig selv i spejlet og find ud af, hvad du SELV synes passer bedst til dig. Accepter dig selv som du er og sig til dig selv at du er lækker, så ligger verden for dine fødder :-)
tilføjet af

Jep

mænd der er barberet under armene...mums!!;o9
tilføjet af

hår under armene

Min kæreste barberer sig ikke under armene og det synes jeg er helt fint. Jeg synes han er mandig, sexet og lækker alligevel. Jeg har dog hørt om en pige der syntes det ligefrem var frastødende når hendes kæreste ikke barberede sig under armene. Det er altså individuelt.
Knus
tilføjet af

til truntetrine

undskyld jeg stjal dele af dit navn. Det lagde jeg egentlig først mærke til bagefter. Håber ikke du bon'er mig for plagiat.... Hihi =)
tilføjet af

hrmm

Personligt foretrækker jeg at min kæreste barberer sig eller klipper det lidt. Men gør hvad du selv føler ser godt ud !
tilføjet af

altså

Enten kan du trimme det ellers fjern det. Der er ikke mange kvinder der tænder på en ordenlig dusk under armene.. og det gælder vist generelt hele kroppen.. triiiiiiim det ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.