7tilføjet af

Hjælp! jeg var min kæreste utro, og fortyder det ikke rigtig!

Hej...
Min Kæreste sidder i fængsel og jeg kan først komme til at se ham om to måneder! Har selvfølgelig gået hele tiden og sagt at jeg aldrig kunne finde på at være utro! Sådan havde jeg det også lige indtil i fredags.. Jeg sad opppe ved en af mine veninder og ventede på at de andre skulle komme..
Han kom så da vi sad og snakkede og vi begyndte så at snakke sammen.. Han var der indtil han skullle på arbejde kl 21-01..
Så kom han igen, og jeg skulle ud og trække frisk luft.. han skulle over og hente noget tyggegummi og så gik jeg bare med.. vi sad ovre ved ham, og kunne godt mærke at han ville være sammen, men holdt mig tilbage og virkede uinteresseret... vi gik over til min veninde igen og sad hele natten og flirtede lidt...
Han skulle så noget om formiddagen og kom igen da kl var tre eller sådan .. vi var gået lidt kolde alle sammen, og vi valgte så at gå ... Jeg gik så med ham over i hans lejlighed igen.. og han begydte at røre lidt ved mig.. og så kunne jeg ikk holde mig tilbage mere.. Jeg sov ved han indtil i dag.. og har aldrig oplevet så god sex.. og Han er vildt dejlig, lækker, sød og sjov!!!
Jeg er bange for at min kæreste finder ud af det, selvom han ikke gør.. vi blev enige om at INGEN skulle vide det.. både fordi jeg ikke var interesseret i at blive taget i utroskab, og fordi han ikke var interesseret i at folk skulle vide det, pga af hans alder (jeg er 15 og han er 25, det er alligevel 10 års forskel!)
Men jeg kan ikke lade være med at tænke på ham nu... han var simpelthen så dejlig, og en gud i sengen! Jeg er bange for at det ikke er sidste gang vi er sammen og bange for at jeg får følelser for ham..
Hvad skal jeg gøre!????
Knus!!
tilføjet af

hmm...

Jeg synes at du skal fortælle din kæreste det, det er bedst at du fortæller ham det, før han selv finder ud af det...! jeg ved godt at det er svært at fortælle sådan noget, men hvis du har følelser for ham den anden...så slå op og kom sammen med den anden..!

håber at du kan bruge det her til noget..!
tilføjet af

Til jer begge ..

Jamen for fan'.. han finder jo nemlig ikk ud af det!! Jeg elsker sgu min kæreste, men jeg trængte til lidt "ømhed"... altså at være samn med nogen! Det savnede jeg! Og så var det at han var så dejlig! Og det kan godt være at jeg føler lidt for ham, fordi jeg savner min kæreste.. jeg kan ikk slå op med ham, for så knækker han helt sammen! Vil vente til han kommer ud af fængslet og ser på det til den tid...
Venter også og ser på hva ham jeg var samn med siger.. han var jo ikk interesseret i at folk skulle vide det pga. alderen!
tilføjet af

hmm

Dit navn er meget beskrivende.
Sys ærligt du skulle sige det til din kærste nu, du har vel mulighed for at besøg ham?
Sys du gør ham en bjørnetjeneste ved ikke at sige det til ham, du elsker ham? så sig det til ham...
tilføjet af

Svar

Nej jeg har ikke mulighed for at besøge ham.. vi må kun ringe sammen og skrive breve..
Der er egentlig ingen grund til at sige det, for han vil alligvel ikk finde ud af det.. det var også første og sidste gang jo.. der er ingen grund til at såre ham, og gøre ham utryg...
tilføjet af

ømhed

Alle har brug for ømhed, det er en menneskeret og naturlov, for uden bekræftelse og ømhed, bliver man sgu skør!!
Som chanette siger, enten drop ham, for han ryger nok ind igen, men også, det er dig der skal lære og erfare, og du vælger selv, udfra hvad du er klar til, så hold din hemmelighed hos dig selv, som et dejligt minde.. eller go for ham den anden, og oplev det!! du har hele livet;) og det er sgu skønt at leve det!
Den ømme
tilføjet af

Enig - bryd

Enig...bryd med ham i fængslet. Det lyder ikke som om han er værd at samle på. Dog skal det ikke være grunden for at du bryder med ham - og det er det jo heller ikke.
Dog...hvis du nu pludselig opdager at din nye ven "bare ville have sjov - og ikke andet"...ved du først hvor meget du har dummet dig.
Utroskab...så bliver det ikke dummere. De der mener andet, har ikke fattet en bjælde af ordene tillid og venskab.
tilføjet af

okay

sagde du du var 15, og så sover du allerede ude hos fremmede mænd?????
Saml benene, og sov hjemme til din kæreste kommer ud igen, for hvis du virkelig elsker ham, så var du ham ikke utro. Tænk lidt over det lille pige, man er ikke sej, bare fordi man kan score når man har en kæreste!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.