0tilføjet af

Hej har brug for hjælp! er meget forvirret :(

Hej
Jeg håber virkelig, at I kan hjælpe mig med det her, for jeg er så fortvivlet og ked af det.
Min kæreste og jeg har været sammen i 8 måneder. Vi er begge to 18 år og bor i samme by og går på skole lige ved siden af hinanden. Vi har haft det perfekte forhold. Vi elsker hinanden og havde aldrig store problemer. Vi nød at bruge massere tid sammen og elskede bare alt ved hinanden.
Men så her for en halv anden måned siden, fik min kæreste et nyt fritidsjob. Han elsker at arbejde der og arbejder derfor 5-6 dage om ugen fra forholdsvis efter skole til midnat. Efter han har fået sit nye arbejde skriver vi sjældnere med hinanden og ser knapt nok hinanden og hans venner ser han heller aldrig.
Vi bliver lidt lettere sure på hinanden, men vi har stadig haft det godt, selv om jeg er blevet meget træt af hans arbejde, men jeg ved godt, at han elsker at være der, og han derfor ikke gider gå ned i arbejdstid.
Så her i denne uge sov jeg med ham onsdag aften. Det var en lillle smule anderledes, men de aftener har vi haft før, altså bare hvor man keder sig lidt mere ved at se film osv, for de sidste 4 uger har alt vi har lavet, når vi har været sammen, at ligge i sengen hele dagen.
Men den nat sover vi sammen og vi har sex 3 gange og han lagde virkelig meget i, at ejg skulle nyde det denne her gang og han var så sød ved mig. Han sagde, at jeg er dejlig og sød osv.
Ugen før det, havde vi ikke set hinanden en halv anden uge, så jeg havde derfor planlagt at vi skulle ligge foran brændeovnen og kigge på regnen. Dette gjorde vi nøgne sammen og han holdt om mig og det avr så perfekt og vi var glade for hinanden.
Så her fredag nat var vi til fest ved vores venner. der var omkring 100 mennesker.
Han var kommet lidt sjælnere hen til mig end han normalt gør. Men alligevel kyssede han mig hele tiden, ville nusse mig og have mig til at sidde på ham. Når jeg snakkede med nogle drenge, sagde han:"hey hun har en fyr" osv han træk mig til ham, og vi snakkede og hyggede som normalt, og han ville HELE TIDEN KYSSE.
Så i løbet af natten fortalte to af hans bedste venner mig, at han havde overvejet at gå fra mig, jeg hiver så fat i ham, da jeg ikke tror, at det er noget alvorligt.Da jeg hiver fat i ham, hiver mig til ham og ville danse tæt, jeg spugte ham så om han ville med ud og snakke, hvilket han selvfølgelig gerne ville.
Jeg spørg ham så ind til det, og så siger han ja, jeg har tænkt over det i 3 uger nu. Jeg føler ikke, at jeg har tid til mig selv eller mine venner, når jeg bruge min fridag på dig og skole. Han har ikke en gang snakket med mig om det? jeg mener vi kunne have løst det på en anden måde.
Så siger han så at han lige pludselig har mistet følelserne for mig.. hvordan kan man det, når man gider kysse, nusse, snakke og have sex med sin kæreste??
Jeg spurgte ham hvorfor han sagde til alle, at jeg har en kæreste, og så sagde han:"jamen jeg kan jo stadig godt lide dig, jeg føler bare at selv om jeg holder så meget af dig, så er vi bare gledet lidt fra hinanden på det sidste og er blevet nemmere sure på hinanden."
Men det tænkte jeg bare på som en overgang vi skulle over, når han var kommet lidt mere i gang med jobbet, i stedet for at give det hele op på forhånd. Det virker så mærkeligt, at han har haft det sådan, når vi har sovet sammen, haft sex, fortalt hinanden hvor dejlige vi er osv, at der så bare ikke skal mere til end det der???
Vi aftalte så dagen efter festen at vi vile prøve igen. Men at vi så skal til at lave noget sjovere med hinanden, så vi nyder mere hinanden. Men kan ikke finde ud af om han gør det for mig skyld, selv om han siger, at han ikke gør.
Men hvis han var så sikker i sin start med, at han ikke gider mere, hvorfor vil han så måske godt, hvis vi laver noget anderledes med hinanden? og vi er sammen på andre tidspunkter, så han også kan ses med sine venner.
Er så ked af det, håber I kan hjælpe mig
Kan ikke finde ud af om han mener, at det er HELT slut? han opfører sig så mærkelig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.