2tilføjet af

Har lige gennemført Far Cry!

Jeg har lige gennemført Far Cry, spiller det med et nVidia 7900GT kort....kæft det sparkede røv!
Tror jeg har brugt et par timer eller fire hver dag de sidste 2 uger. Det er godtnok noget af et univers...og MEGA flot lavet. OG så fik jeg spillet til kun 79,95 kr!
Jeg har først for 3 mdr siden fået opgraderet min pc fra en 6 år gammel en, som godtnok kunne spille Descent3, men det var også det flotteste grafik.
Jeg forstår slet ikke at et spil som Far Cry SÅ hurtigt bliver forældet, at det skal koste kun 79.95kr i Stereo Studiet! Jeg må sige, at jeg har haft glæde af hver en krone og mere til! :-)
Nu mangler jeg kun spil som 1942, Medal of Honor og hvad de nu ellers hedder. Jeg kan næsten ikke forestille mig nogle spil, der har BEDRE grafik end Far Cry...men er det virkelig tilfældet??
tilføjet af

jamen dog

.....
tilføjet af

Velkommen

til fremtiden. Fedt at høre at du er kommet med på vognen. Det er ikke så sært at FarCry står til de priser, taget i betragtning af hvor "gammelt" det er og med alt det der er kommet i mellemtiden. (det går sgu stærkt i spiludviklingens kredse i disse tider.)
Hvis du syntes at FarCry er lækkert, så kan jeg varmt anbefale spil som HalfLife 2 (+ HL2 Episode 1), Ghost Recon - Advanced Warfighter og F.E.A.R (hvis det er FirstPersonShooters med smækker grafik du er ude efter.) Og så ellers hold øje med det næste spil fra Crytek, som går under navnet "Crysis" og skulle komme næste år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.