6tilføjet af

Har brug for lidt hjælp

Hejsa.
Jeg er en 36 årig enlig mand der, som de fleste, nyder, at hygge mig med de lidt frække sider her på nettet. Sagen er den at jeg er weekendfar og har en søn på 8 år. Min søn vil meget gerne spille computerspil, søge på "www.gratis ting.dk" o.s.v på min computer, men jeg har det skidt med at han kan falde over en af de lidt uheldige internetadresser oppe i "adresse-rubrikken" øverst på skærmen. Mit spørgsmål til jer er så, hvordan jeg fjerner/sletter disse adresser igen efter brug således at knægten ikke går ind på nogle sider, der ikke er egnede for ham???
Jeres hjælp vil blive meget værdsat.
tilføjet af

er der virkelig

ingen hjælp at hente her på sol???
tilføjet af

meget enkelt

Du går ind i funktioner og derefter internetindstillinger og klikker på ryd oversigten på første side under generelt, så bliver adresselinien tømt.
Jeg har få gange brugt offentlige "putere" og undre mig over at faktisk ingen rydder oversigten over sider de har været på.
M.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Med XP

kan man gå ind og være administrator, og dermed lave restriktioner på sin PC.
Opdel din PC til at den har flere brugere.
Mvh Mandrillen
tilføjet af

Her

http://www.spywarefri.dk/vaerktoj.htm#emptytemp og doownload IE Privacy Keeper
tilføjet af

Du kan også

Altså du kan også downloade Mozilla Firefox og sætte den op til at slette alle cashes og lister når den lukkes.
Min pc benyttes også af flere, og det er ikke alle der behøver at vide hvor jeg har luret.
Derudover skal du have en ordentlig antivirus, for der er altså mange af de sider der lægger alle mulige trojanere og spyware ind i din maskine. Her bruger jeg selv Avant antivirus, som indtil videre har nuppet det hele og er gratis for privatpersoner.
tilføjet af

Fjernet efter 1 dag

2 løsninger:
1. Virker med det samme
Inde i internet explorer (som jeg går ud fra at du bruger) og oppe i toppen trykker du på Funktioner og går ind i Internetindstillinger, så kan du trykke på "Ryd oversigten", og så sletter den så alle de adresser der stod.
2. Virker efter 1 dag
Lige ved sidan af "Ryd oversigten", står der noget med 20, den stiller du på 1, og så sletter den automatisk alle siderne der har været besøgt efter 1 dag.
Håber du kan bruge det til noget ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.