22tilføjet af

han slår

hjlæp... jeg er sammen med en fyr og vi har været sammen snart 4 år. vi har købt hus for et halv år siden. men når vi skændes så siger han alle mulige grimme ting og han har enda slået og skubbet mig et par gange.. jeg har lyst til at forlade ham men tør nok ikke pga huset og de to hunde vi har. vi har heldigvis ingen børn ind nu. jeg ved ikke hvad jeg gør forkert siden han har brug for at reagere på den måde.
hjælp mig
tilføjet af

svar

Du skulle tage at skille dig fra ham.. Hvis du er usikker på jeres forhold er der ikke noget i det! Det er ikke meningen man skal være bange for sin mand.. og dit hus og hundene kan da ikke være så stort et problem.. Det kan jo også gå hen at blive farligt hvis han bliver ved med at være voldig.. bare min mening...
Held og Lykke...
tilføjet af

Det er ikke dig der gør noget forkert!!!

.. men ham er har et stort problem.
Tag på krisecenter for at få ro til at tænke tingende igennem. Her kan du få den hjælp og støtte du har behov for. Personalet kender alle regler i lovgivningen så de kan hjælpe dig igennem junglen.
Jeg ved at det er svært for dig pga. hundene men venter du til der er børn inde i billedet, ja så bliver det ikke lettere for dig. Når du er på krisecenteret kan du også bedre tænke klart så du kan finde en brugbar løsning der passer efter dine behov.
Jeg håber det kan hjælpe dig… det hjalp mig for 12 år siden og jeg er lykkelig, fri og gift med en ny og kærlig mand og vi har fået tre dejlige unger, var jeg blevet var jeg ulykkelig, ensom, bange og utryk i mit eget hjem.
Mit råd KOM VÆK
tilføjet af

Det må han ikke!

Enkelt nok ikke?
Han slår jeres kærlighed i stykker...og dig og dit slevværd! Hvad betyder et skide hus, i forhold til det?
Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder, det behøver jeg heller ikke...for at kunne se, at din realitetssans er slået ud af kurs...du MÅ ikke tænke at et hus og nogle penge/gæld og alt det der fnalder, er VIGTIGERE....end dig...det er det ikke. Tro mig.:o)
Hvis du søger hjælp nu, kan jeres forhold reddes. Hvis du forladert ham, kan jeres forhold ikke reddes. Hvis du ikke gør noget....så skal DU reddes!
Så mit råd er at søge hjælp på et krisecenter for voldramte kvinder...ikke fordi du måske nødvendigvis skal flytte der over, men fordi de helt sikkert ved hvilken slags hjælp, der hjælper!
http://www.voldoghandicap.dk/
Prøv at kigge om der er noget der siger dig noget her
ALt mulig varme og held og lykke fra mig til dig
Halfevil333
~ Naira ~
tilføjet af

Forlad ham øjeblikkelig

Hvis jeg var dig,ville jeg omgående pakke mine ting,og bare komme væk meget hurtig.Hvis du tror,at han vil forandre sig,tager du hel fejl.Han har jo klart og tydeligt vist over for dig,hvad han mener om dig.En mand med respekt for sin dame,og sig selv,ville ikke gøre som din kærste gør.Han er et skvat af rang,og tro nu endelig ikke,selv om han måske vil sige,at han aldrig gør dig ondt mere,vil han gøre det igen,for du har egentlig vist over for ham,at du finder dig i hans opførsel,ved at blive,og det for ham til at fortsætte.-Hus eller ikke hus,kom væk fra ham.
tilføjet af

Kom vidre......nu

Det er da noget møj at du ligefrem skal have af vide af os andre at du skal væk NU. Du ved det helt sikkert godt, at det ikke bliver bedre uanset hvor længe du giver det en chance. Det er dit liv det drejer sig om. Du bliver ikke lykkelíg af at have hunde og hus + en mand der slår dig. Det vigtigste i livet er at du er lykkelig. Du kan altid få andre hunde og et andet hus - men et lykkeligt liv.........det hænger ikke lige om hjørnet - slet ikke hvis du bor sammen med en mand der slå. Det er primitivt at slå. Kom nu, pak dine ting og kom afsted. Det kan lade sig gøre....
Held og lykke fra mig til dig
tilføjet af

væk nu

Som alle andre siger, så kom væk nu, selvom om han lover bod og bedring, og ligge på knæ for dig, vil han tæve dig igen på et tidspunkt, næste gang banker han dig måske til invalid.
tilføjet af

har han først slået en gang

så går han det igen og igen og igen og det bliver værrere og værrere for hver gang, du ender med at stå med knust hjerte, smadret selvtillid, ingen venner, ingen selvstændighed og jeg var lige ved at sige værst af alt ingen tillid til andre.
alt dette ved jeg desværre af bitter erfaring og idag ved jeg at jeg skulle være gået da hånden blev hævet første gang.
Kom væk! Hvis du ikke vil tage på et krisecenter, så opsøg en gammel veninde evt. en han ikke kender til, måske en du ikke har talt med i mange år, eller en eks-kæreste, de er som regel klar til at hjælpe hvis du banker på deres dør i den situation du er i nu.
Og når du er væk, kontakter du en advokat og lader ham/hende tage sørge for ALT kommunikation med din nuværende samlever, for ellers får han dig overtalt/truet til at komme tilbage.
Som sagt, mit råd kommer af egen erfaring, jeg ville ønske der var en der havde givet mig det råd dengang for jeg lod mig overtale til at komme tilbage hele 2 gange, og fik så mange tæsk at jeg knap kunne røre mig bagefter.
tilføjet af

Med retten til at leve et anstændigt liv

Hej "uheldige"
Du skriver ikke hvor gamle i er, men uanset hvor gammel du så end er, er der ingen der har ret til at yde hverken den ene eller anden form for vold imod andre (uanset religion og tro)
Så uanset hus, hunde ol. så kom ud af det forhold før det er for sent, du kan altid få et nyt hus eller andre hunde, men DU HAR KUN ET LIV;og det liv er du selv ansvarlig for, og du får ikke andre, så det er bedre at forlade ham idag fremfor imorgen, for er han først begyndt med vold fører det mere med sig indtil........ og så er det for sent.
tilføjet af

Kom hurtigst muligt væk

Hej din stakkel!
Jeg kan kun sige til dig at du skal komme væk fra det forhold i en fart inden det måske udvikler sig til noget mere voldsomt.
Her er en adresse, hvor du kan læse meget mere om hvor forkert dit forhold er - der er også debat på den side og du kan ringe til en hotline og få gode råd med på vejen. www.kvinderikrise.dk/
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden.
Knuz herfra
tilføjet af

UD OG DET NU.........

Så er det ud og det kan kun gå for stærkt, op i r.... med hus og hunde, når han først en gang har slået dig, så gør han det igen............
Du kunne jo også begynde at gå til boksning men.....
tror nok du skal vælge det første......
har du ikke noget familie du kan snakke med, det er ikke spor flovt, det er ikke dig der gør noget forkert.... så.... ud af det hus NU.......
tilføjet af

.......

Kæreste dig.
Kan du se at komme væk i tide. Du bliver nedbrudt fysik og psykisk hvis du vælger at blive der. Du ved jo godt selv at det ikke nytter noget. Så nu skal du se at samle noget mod til at komme væk fra ham.
Pas nu på dig selv. Og pøj-pøj.
tilføjet af

Han Slar

Jeg har varet gift 38 ar, og min mand har aldrig lagt en hand pa mig. En mand som slar er ikke en rigtig mand. Du skal forlade ham, hus kan du da altid kobe, og det samme med dine hunde. Der kommer en dag hvor han maske slar dig ihjel, han er ikke vard at blive sammen med. Min mor sagde altil der er et helt land fylt med mand sa man behover da ikke at ende op med en som misbruger en.
tilføjet af

STYR JER DOG

at manden har givet hende en lussing eller 2 betyder da ikke at han ikke elsker hende,hun skal da bare lære at føje sin mand og indordne sig under hans præmisser.
det er da det mindste man kan forlange af en kvinde.
tilføjet af

jamen dog....

der har vi jo igen et eksempel på én af de der sygelige personer, der bare ikke kan finde ud af at bidrage konstruktivt til debatten.
Få dog et liv...!
tilføjet af

Lever du alene?

For du har vist ikke forstand på at leve sammen
med andre mennesker. Desuden lever vi ikke
længere i stenalderen. Hvor manden behandlede
kvinden, som en underdanig og føjelig fange...
Det virker ikke som om din sjæl har udviklet sig
ret meget de sidste 2000 år, er udviklingen gået
helt i stå???
tilføjet af

der har vi ham

Hva fanden er det der er gaaet galt i dit hovede man.. foeje sin mand? ej nu maa du sgu stoppe.. jeg vil godt gaette at du er en gammel stodder i 50erne, intet liv, ingen kvinde eller NOGET. du burde lige kigge engang paa dine holdninger inden du smider dem ud paa nettet.. du goer kun dig selv til grin
tilføjet af

Søde ven....

Gå straks ind på hjemmesiden www.kvinderikrise.dk...læs hidtorierne der, og overvej så igen, om ikke du skal tage benene på nakken!
INGEN skal finde sig i vold, hvadenten det er mand eller kvinde, eller om det er psykisk eller fysisk vold!
Knus
TUQ
tilføjet af

pas på

med at tro at der er meget der bliver bedre hvis...
- du søger hjælp på krisecenter og vender tilbage til manden
- hvis du foreslår parteapi
- venter nogle år med at flygte
- får børn med manden
- tænker på hvad andre vil sige
- osv. osv.
Det bliver ikke bedre men...
- Han kommer med tiden til at slå ofter og hårdere.
- Han kommer med tiden til at slå ofter og hårdere.
- Han kommer med tiden til at slå ofter og hårdere.
- Han kommer med tiden til at slå ofter og hårdere.
- Han kommer med tiden til at slå ofter og hårdere.
KOM VÆK MENS DU KAN!!!
tilføjet af

kom væk nu ellers...

Jeg har selv levet med en mand der begyndte at tjatte til mig da vi havde købt hus. Jeg fik de første bank da jeg stod med vores 3 mdr. gammel datter i armene, et hold venner så på da vi var hos dem.
4år sener valgte jeg at gå... der havde vi to børn og en hund. Jeg tog på krisecenter i Herning og der var et team af fast og frivillig personale døgnet rundt som havde kompetence til at give mig den støtte jeg havde behov for.
De hjalp mig med at overskue mine rettigheder, de gav mig min selvtillid tilbage, de hjalp mig til en bolig i nærområdet så mine børn ikke skulle flytte dagpleje eller børnehave. Jeg flyttede ud af krisecenteret efter ca. 1½ mdr. så det gik rimelig hurtigt.
Vennerne valgte at sige at de ikke havde set noget... selv om at det var dem der ringede efter politiet da han bankede mig hos dem... så dem ser jeg ikke mere, men jeg kan heller ikke bruge dem til noget. Men det er ikke det værste! Det værste er at jeg aldrig slipper helt af med min voldelige eksmand selv nu efter 10år, ved du hvorfor?.... fordi jeg har to børn med manden.
Så mit råd til dig få ingen børn med en voldelig mand og kom ud af det samliv NU.
se evt. www.lokk.dk
Held og lykke med din proces
Knus fra en der er på den modsatte side
tilføjet af

Ring 70 266 112 eller 70 20 30 82 (døgnet rundt)

Kære du,
Det er alvorligt det du beskriver.
Du er i et voldeligt forhold. Og, hvis ikke han vil gå i behandling for det, bliver det kun værre.
Det er IKKE DIG, der gør noget forkert.
Men sådan begynder man at tænke, når man er sammen med en mand der vil kontrollere/ dominere en. Også det bliver værre og værre.
Til sidst kan man tro man er ved at blive skør, og slet ikke kan gøre noget "rigtigt". Så er man inde i det der kaldes voldsspiralen.
Du vil få brug for hjælp til at bryde med ham, og komme ud af forholdet.
Den hjælp kan du få flere steder. Måske er der nogen af dine venner eller familie, der kan støtte dig. Men tit, kan de ikke forstå hvor slemt det er.
I stedet kan du hente hjælp hos:
Netværk for voldsramte kvinder, tlf. 70 266 112 kl. 20-22 hver aften.
Eller du kan ringe, anonymt hvis du helst vil det, for rådgivning og støtte på:
tlf. 70 20 30 82 (de svarer døgnet rundt, er vildt søde, og meget erfarne i at hjælpe netop med det du står midt i).
Som du har fortalt din historie, er den også typisk for det voldelige forhold. Hans voldsomhed kommer hen ad vejen. Sjældent fra starten af. Og den vil øges med f.eks. konstant kritik og hån af dig, måske latterliggørelse, måske at nægte dig penge/låne jeres bil osv.
Puf, skub, slag. Alt det er hans måde at afreagere på. Og du er den han føler det er ok at lade det gå ud over. Han siger måske også det er din egen skyld. - at du bare ku´ lade være med ...
Men det er HANS skyld. Og kun hans skyld, at han slår, skubber osv. Uanset hvad du har sagt, er det HAM, der styrer hans egen hånd. Det er iKKE din skyld.
- håber du vil række ud efter hjælp før du havner på skadestuen, eller det der er værre.
mange kærlige hilsner
en bland mange andre kvinder, der har været i et ligenende forhold, men har fået hjælp, og er kommet ud.
tilføjet af

Det handler ikke om at forstå ham! - det handler om at du skal passe på dig

Det handler om, at h a n har en skadende og ulovlig måde at behandle dig på, når han ikke er enig med dig (når I skændes).
Du kan bruge de næste mange år på at prøve at forstå ham. Imens vil hans vold bliver grovere. - og du vil blive ved med at prøve at forstå DIN røv i laser...
At forstå ham, fjerner ikke volden.
Det eneste der kan fjerne hans vold, er at du fjerner dig fra ham! Gå mens du kan. - og bagefter kan du med hjælp fra andre komme til at forstå hvad der skete mellem jer.
Du kan ikke komme frem til en løsning alene sammen med ham!
- for i er i et voldeligt forhold, og hans reaktion er at slå, når han "ikke kan tåle" det du gør/ siger.
Du kan se på www.askovgaarden.dk - ring til dem, fortæl du har en fyr, der slår. De kan hjælpe med hvad han kan gøre, hvis han vil holde op med at slå.
Men DU kan ikke gøre andet end at flytte dig fra hans vold. Uanset hvor meget du elsker ham, må han ikke skade dig. Det er ikke kærlighed.

Hvis du vil et liv med den mand, kan du se frem til at bruge næsten al din tid og alle dine kræfter på at undgå flere bank, flere ydmygelser og kritik. ... er det sådan du vil leve?
Og dit selvværd vil smuldre, til du ikke længere ved hvem du egentlig selv er.
Imens, så er det kun et spørgsmål om held, hvor slemt du kommer til skade af hans vold.
- måske "kommer han til" at skubbe dig ned ad en trappe,
- eller "han kommer til" at køre dit ben over,
- eller "han kommer til" at skubbe dig gennem et vindue... eller.............
- vil du stadig kæmpe for at forstå ham mens du bor i volden?
Eller vil du ud af det, passe godt på dig selv, og så få hjælp til at forstå hvad og hvorfor han gør sådan?
Du behøver ikke at leve i volden mens du kommer til at forstå hans adfærd (volden).
knus, pas på dig - det er DIT ansvar.
tilføjet af

kære du som tog dig mod

for 1 måned siden.
Til lykke.
Og så lidt håb her:
Jeg er selv gået fra et voldeligt forhold, også med børn. Problemerne er ikke helt slut, men børnene og jeg har en hverdag uden angst, uden nedgørelser og evig kritik. Og børnene oplever ikke længere dagligt ydmygelserne. I stedet har de fået plads til deres liv og skal ikke længere bruge al deres opmærksomhed på hvad der mon nu sker mellem mor og far.
Det tager tid før alting finder en rimelig plads. For med børn sammen kan man desværre ikke kappe alle bånd. Og så tager ting tid, så tålmodighed og strategi bliver noget man må lære at leve med. Men det er et bedre liv. Og det mærkes.
Selv tror jeg det tar nogle år inden jeg er repareret(psykisk) og har en god balance igen. Det er ok for jeg har fundet professionnelle der er vant til at hjælpe voldsramte. Og så findes der et netværk for voldsramte kvinder: www.netvaerk.org
Her er mange som du, uddannede og i øvrigt stærke kvinder, der er havnet i et forhold der blev voldeligt. Måske du kan bruge det til støtte?
Godt gået kvinde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.