3tilføjet af

Han holder "for" længe

Hej kloge folkens..
Sidder lige og overvejer om der er nogen der har et godt råd til mig. Min kæreste holder ekstremt længe, de par gange vi har været sammen har han holdt over en halv time og jeg har udført et blowjob på ham, hvor der gik næsten 20 min inden han kom..
Dette er der jo så både positive og negative sider ved. Jeg får tid til at komme når vi er sammen, det er selvfølgelig rart, men jeg vil jo også gerne gøre ham tilfreds det irriterer mig bare ofte at det tager så hulens lang tid. Ofte er det også mig der bliver nød til at melde fra fordi jeg ikke kan mere.
Er der nogen der har erfaringer med dette?
Eller nogen gode råd tl hvad jeg skal gøre, evt. så han kommer hurtigere?
VH hende med den langtids holdbare
tilføjet af

kender det

Ja, jeg kender også til det!
Min kæreste kan også holde sig i lang tid, og det kan godt udmatte mig somme tider! Fx. som du selv skriver med et blow job, så kan man godt gå hen og få hold i nakken og ondt i kæberne, når man har gjort det i så lang tid! Vi har altså talt om det. Det er jo enormt hensynsfuldt af ham, at han venter og først vil sikre sig, at jeg kommer (gerne flere gange), men somme tider vil man jo også bare tilfredsstille ham, eller tage en hurtig omgang...Og somme tider kan jeg mærke at han er ved at komme, men så venter han til jeg kommer, og kommer dermed ikke, og så kan der godt gå lang tid igen...
Men snak med din kæreste om det. Min kæreste tænder fx meget på at se mig lege med mig selv, så det kan være en hjælp hvis det skal gå lidt hurtigt!
Håber, du kan bruge det til noget
Kh
tilføjet af

Brystvortestimulation

Prøv at slikke hans brystvorter mens I har sex. Det virker på mig. Hvis du ikke kan nå, kan llidt spyt på en fingerspids også gøre det.
Held og lykke
tilføjet af

helt ærligt

helt ærligt det er sku ikke din opgave at få ham til at komme, det er din opgave at gøre ting der gør dig liderlig og når han kommer er det en gave fra ham til dig - og hvem gider købe sine egne gaver - ikke jeg, jeg vil overraskes - hver gang.
mht. blow job - er det ikke det samme som at ARBEJDE? - alt over et minut er for meget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.