2tilføjet af

Han elskede os først

En forårsdag for næsten 2000 år siden blev en uskyldig mand arresteret, forhørt og dømt for en forbrydelse han aldrig har begået, og derefter henrettet under tortur. Det var ikke historiens første pinefulde og uretfærdige henrettelse, og sørgeligt nok heller ikke den sidste. Men den død manden led, var forskellig fra alle andres.
At det var noget betydningsfldt der skete, vidnede selv himmelens udseende om i de sidste kvalfulde timer før døden indtraf. Skønt det var midt på dagen, sænkede der sig pludselig et uforklarligt mørke over landet. Som en af bibelskribenterne siger: "Solens lys forsvandt." (Lukas 23:44-45) Umiddelbart før manden udåndede, sagde han de uforglemmelige ord: "Det er tilendebragt!" Ja, ved at ofre livet udrettede han noget ganske enestående. Det var den største kærlighedshandling et menneske nogen sinde har øvet. (Johannes 15:13; 19:30)
Som vi kan tænke, var denne mand Jesus Kristus. Hans lidelse og død denne mørke dag, den 14. nisan år 33, er velkendt. Der er imidlertid en vigtig ting man ofte overser. Skønt Jesus gennemgik store lidelser, var der én som led endnu mere. Der var én som bragte et endnu større offer den dag, en som udførte den største kærlighedshandling der nogen sinde er øvet i universet! Hvilken handling var det? Svaret på dette spørgsmål danner en passende indledning til det mest betydningsfulde af alle emner: Jehovas kærlighed.
Hav en god dag!
_________________
"For Gud elskede verden så meget at han gav sin enestefødte søn, for at enhver som tror på ham, ikke skal gå til grunde men have evigt liv."
(Johannes 3:16) ---------------------------> http://www.watchtower.org/bible/index.htm
tilføjet af

Han elskede os først

<<<Han elskede os først ....næsten 2000 blev en uskyldig mand arresteret, forhørt og dømt for en forbrydelse han aldrig har begået, og derefter henrettet under tortur. Det var ikke historiens første pinefulde og uretfærdige henrettelse, og sørgeligt nok heller ikke den sidste. <<<
just like my story in dk...
nazister i dk er...goth,nazi,satanister,frimurer-elit, politi+muyndigheder..osv.osv.???
stasi-dk mod indvandrere...pia er kun en del af dem, men hun er propaganda .minister, lissonm hele df-ekstremist-parti...
tilføjet af

Ifølge det sidste

du skriver, tyder det på, at troen på Jesu genløsningsoffer er tilstrækkeligt. Altså behøver man ikke få sandheden præsenteret. Den ligger så at sige i Jesu værk, hvis man tror. Ganske enkelt.
Venlig hilsen, Dirk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.