7tilføjet af

Høv, for en gang urimelig fodbold!!

Heldige, omend fightende til det sidste, Bayern München har trykket min "Jeg-hader-Bayern-München"-knap yderligere et tak op.
Surt, surt, surt.
Laudrup og Faxe havde fortjent en plads i semifinalen, for at stå bag et hold som kæmpede som et spansk midterhold sjældent har kæmpet før.
Tarveligt! Men sådan er fodbold jo indimellem.
tilføjet af

Neeeeeeej hvor ufortjent!!!

Det er dog den mest ufortjente UEFA Cup finale billet jeg nogensinde har set et hold få[:*(].
Iøvrigt forstår jeg ikke hvorfor at det i UEFA cuppen ikke skal afgøres på straffe (medmindre forlængelsen ender målløs), men at det i stedet er den samlede målscore (dvs. incl. resultatet af den forlængede spilletid) som bliver afgørende for hvem der skal gå videre. Jeg har aldrig set før at resultatet af forlængelsen også tæller med i det samlede regnskab (hvis det er en almindelig brugt regel, så vil jeg gerne have det af vide).
Dommeren var iøvrigt ikke særlig god, især efter at han efter 6 minutter fejlagtigt vurderede at De La Red var sidste mand. Denne yderst tvivlsomme udvisning blev til gengæld kompenseret med 2 tvivlsomt annullerede Bayern mål, det så blev kompenseret med et Bayern mål der (måske) burde have været annulleret for frispark 🙁.
tilføjet af

Bayern München havde givet op....

Målet til 2-3 tændte Bayern München, inden da havde de mere eller mindre alle opgivende attituder, så jeg er ikke engang enig i, at de fightede til det sidste. Den eneste af de store stjerner der viste ægte fight, hjerte og klubfølelse var Oliver Kahn, der med sit sidste øjebliks raid og frispark der ikke blev dømt gav muligheden for indlægget til Luca Toni og dermed udligningen til 3-3.
- Og Oliver Kahn's tårer bagefter fortjener et anerkendene nik og respekt, men ellers er det kun Bayern München, der kan være så forbandet heldige :((
tilføjet af

Den regel er ikke ny....

- og gælder for alle UEFA's og FIFA's turneringer, den danske pokalturnering osv...
Jeg er ikke enig i at Bayern München tvivlsomt får underkendt 2 mål - på det ene bliver Getafe spilleren tydeligt revet omkuld og på det første kan man sagtens forsvare kendelsen for hånd på bolden (armen som også tæller for hånden). Men når det så er sagt, er det helt sikkert ikke alle dommere, der ville have set hånden på bolden....
tilføjet af

Heldige?

Jeg syntes at kunne erindre at B. München engang førte med 1-0 da tiden løb ud i en champions League, men endte med at tabe 2-1 mod Man. U.
Så helt typisk Bayern er det vist ikke, men ærgeligt var det.
tilføjet af

Som Man. Utd. fan var det super!!

Kan det passe, eller tager jeg helt fejl, når den kamp du snakker om var en finale tilbage i slut 90'erne hvor Teddy Sheringham blev redningsmand for Man Utd?
tilføjet af

Ufortjent....??!!!

Ej hold nu! 🙁 Aldrig har jeg da set et hold fighte så meget som Bayern München gjorde det igår! Havde Getafe ikke haft danske trænere, så var denne debat aldrig nogensinde startet! 🙁 Kors da!!
tilføjet af

Der husker du helt ret.

Og Ole Gunner Solskjær scorede sejrsmålet.
Jeg vil også have lov at sige, at den regel er absurd. Bayern spiller 120 minutter på Getafes bane, mens Getafe kun spillede 90 minutter i München. Derfor havde Bayern bedre tid at score flest udemål. Hul-i-hovedet regel.
Og generelt: Bayern gik videre uden at have vundet, mens Getafe blev slået ud uden at have tabt. Det har jeg aldrig kunnet se nogen mening i.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.