3tilføjet af

højden?

Hejsa🙂
Jeg er en pige på 15, jeg vil gerne vide om jeg stadig kan vokse i højden? jeg er 1.65, men jeg vil gerne være højere, jeg spiser sundt, meget frugt og grønt ..
tilføjet af

du skal

huske at strække ud, det kan godt give et par cm.
lissom hvis du har for små bryster, kan du prøve at hive i dem😃
Pjat til side🙂
Mit bedste råd er at du skal lære at elske dig selv. Det lyder måske dumt i en tid hvor alt foregår i overflade overflade overflade...MEN tro mig, uanset hvad du gør kan du ikke ændre på den du er, slet ikke højden.
Fake og plasticpatter er sell-out, kun dem der tør være sigselv er flotte, frække, lækre m.m.
Det virker somom du føler et begyndende mindreværd ang. din højde, men igen, tro mig, der er mange "lækre" mænd der er totalt vilde med lave piger.
De fleste søde og rigtige mænd er desuden gode til at gennemskue fake, og fake er totalt turn-off. . rigtige mænd vil have rigtige kvinder, der tør stå ved hvem de er og leve det helt ud.
Konklusion: hvis du går og bøvler med selvværdet så er det det du skal fokusere på og ikke på hvordan du kan ændre dit udseende grundlæggende.
En kvinde der er semi-perfekt er super meget mere atraktiv end en "perfekt-faker"...
Lær at tro på dig selv og at du er den bedste til at være dig, det vil hjælpe dig på mange planer i dit liv. . . go vind😉
tilføjet af

hlælp :0)

Jeg kan ikke fortælle dig hvor høj du bliver.. men vil tror du bliver lidt højre.
Du kan selv tænker lidt over det her, et svar på det om spørgsmål om det:
jeg tror du har misforstået noget mht hvornår man stopper med at vokse. Det er rigtigt, at piger ikke vokser så meget fra det tidspunkt man har fået sin mens, men det er helt almindeligt - både for drenge og piger at vokse frem til man er ca 18-20 år. Man ophører derfor ikke med at vokse, men vokser blot langsommere Kroppens vækst stopper først for alvor når man er midt i 20'erne.

Vh Update
tilføjet af

Det er de færreste, der er udvoksede som 15-årig

- en tommelfinger regel siger at du vokser 5 cm efter din første mentruation er indtruffet. Kan du huske hvor høj du var dengang?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.