6tilføjet af

Hårvask efter træning???

Tøser! Jeg er begyndt at træne op til 6 gange om ugen for at komme i god form og for at tabe mig. Men jeg synes ikke mit hår kan tåle at blive vasket hver dag med shampoo efter jeg har svedt igennem. Hvad dælen gør i andre?
Jeg skifter mellem svømning og træningscenter. Kan man nøjes med bare at skylle håret med varmt vand når man er i bad uden shampoo?? Mit hår er langt men helt glat. :)
Mange tak!
tilføjet af

6 gange om ugen!!! du må være vanvittig!

du må ikke træne mere end hver anden dag. kroppen skal have tid til at restituere sig i mellem hver træning. du ødelægger din krop på det der.
tilføjet af

Kør løs

Man må da godt træne løs, man skal bare dele sin træning op. Motion en dag, overkrop en anden dag, ben 3 dagen, og forfra igen. Det er bare med at komme igang.
tilføjet af

Nemlig! + et svar på det du spørger om.

Og så til svaret på det trådstarteren spørger om: Ja, du kan sagtens nøjes med at skylle håret efter træning. Det gør jeg, og det virker fint. Jeg putter kun shampoo i mit hår hver anden dag, og ind i mellem i weekenderne springer jeg over, så der går 3 dage i mellem. Hår og hovedbund har overhovedet ikke godt af alt det sæbe.
tilføjet af

brug badehætte til svømning

Det gør jeg. Og så vil jeg anbefale dig en god hårkur.
Personligt bruger jeg som nævnt badehætte. Kommer hårkur i når jeg går i sauna- og sidst men ikke mindst. Når hårkuren skylles ud efter saunaen gør jeg det i koldt vand.
Dit hår bliver lækkert blødt.
fortsat god arbejdslyst
tilføjet af

tør shampoo

ellers så prøv med noget der hedder tør shampoo det kan fås hos din frisør det er ikke rigtigt shampoo men opsuger fedtet på en eller anden måde. Så vasker du ikke håret. Hvis du synes det ikke virker godt nok bare at skylle det.
tilføjet af

Tusinde tak

Mange tak for gode svar...og bare rolig jeg træner altså ikke sygt igennem hver dag, jeg skifter mellem hårhedsstadier selvfølgelig!
Tak :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.