6tilføjet af

Hårtab

Hey.
Jeg er en fyr på 23, som allerede nu er ved at være tyndhåret. Det vil jeg bare ikke acceptere. Det er et stort problem for mit selvværd. Jeg kan virkelig ikke forstå at der sker allerede nu. Der er ingen i min familie der lider af hårtab. Hvad sker der? Jeg har været ved hudlægen, og han siger at det er normalt (!!!!) for mænd i min alder at tabe hår...Hvad?
Er der nogle der har lignende problemer? Evt nogle løsninger? Jeg vil gøre alt.... Hårtransplantationer er nok det sidste...
Please help!!!
tilføjet af

Medicin

Man kan få noget medicin mod hårtab, jeg kan ikke huske hvad det hedder, men du kan sikkert finde navnet ved at søge på nettet.
Jeg mener det er noget man skal sprøjte i håret og man skal gøre det regeltmæssigt (vist nok hver dag) ellers falder hårene af som de ellers ville have gjort. Det er så vidt jeg ved ikke helt billigt.
En af mine kammerater bruger det og er meget tilfreds med resultatet. Sig til hvis du ikke kan finde produktet, så spørger jeg ham om det næste gang vi ses.
tilføjet af

Bliv kronraget ;-)

alvort ment.
Det ser ret kikset ud med "måne" eller tendens til "flegnskaldethed" i starten bare med høje tendinger.
Selv yngre mænd ser ældre ud, hvis de lider af dette problem, men synes ikke at det samme gælder kronragede mænd. Det kan se enormt sexy ud efter min mening og mange mænd uden de problemer bliver kronraget så du kan ikke se forskel på årsagen ;-)
Jeg har en søn som har været kronraget, også som helt ung. Han skulle lige prøve mor af ;-) Han har også haft MEGET langt hår, begge dele klæder ham vældigt godt, så mor kunne ikke chokeres ;-)
Lige nu er han ganske alm. kortklippet, han har vist opgivet at chokerer ;-) Det lykkedes dog EN gang hvor han fik lavet "hanekam"...det kunne mor ikke lide, men jeg kommenterede det ikke ;-)
Måske du skulle overveje en kronragning, det vil ihvertfald ikke gøre dig ældre end du er.
Det er en billig løsning og du kan gøre det selv
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Leimo og Finasteride

Hejsa,
Jeg har en kammerat, som har fået Finasteride på recept og har købt en leimo laserhaircomb.
http://www.laserhaircomb.com
Den koster 450 dollars derinde, men jeg har på Ebay set en Fra Danmark sælge dem til ca. halvpris.
http://cgi.ebay.com/Leimo-Laser-Hair-Comb_W0QQitemZ9522551418QQcategoryZ31413QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Min ven er tilfreds med Leimoen og Finasteride, som har stoppet hårtabet og har fået nogle af hårene tilbage.
tilføjet af

Skriv til mig

Hej
Jeg er journalist på Danmarks Radio og arbejder pt. på historie om midler mod hårtab. Vil du ikke kontakte mig og fortælle din historie til lidt research. Min mail er chrg@dr.dk og mit nummer er : 28 54 11 71.

Mvh
Christian Grønning
tilføjet af

Prøv hairpro laser

Prøv Hairpro laser (den har min ven købt og han er også tilfreds med resultatet). Den blev udviklet af NASA http://www.shytobuy.dk/hairpro-laser.html
tilføjet af

medicinen mod hårtab hedder propecia

og forresten medicinen mod hårtab hedder propecia... held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.