4tilføjet af

Gulvbrædder.

Vi skal lægge et trægulv på et cementgulv. Hvis man lægger brædderne med en lim f.eks. lige på cementen, kan man så gå gulvet til så det ikke svinger eller knager. Eller er man nødt til først at lægger en ramme og sætte brædderne op på? Vi har lavt til dørtrin derfor vil vi helst bare lægge træbrædderne lige på cementen.
Håber på nogle gode ideer at komme videre med.
tilføjet af

Lyder som

Noget værre fusk, de gulvbrædder skal have et underlag af 2x2" strøer og på cementen skal der være noget fugtafvisende ellers trækker fugten jo op i gulvbrædderne..
Og hvad er det for et dæk der er støbt?? er der isolering under?? ellers skal isoleringen være under brædderne og det betyder igen at strøerne skal være tykkere..
Har man først startet på at lave noget klamp er det svært at rette op.. Og man laver altså dørtrinnet til SIDST!
tilføjet af

jodada

OMG lyder til i IKKE skal gøre det selv.
Det er jo ikke som at strikke en trøje der BARE kan pilles op igen.
tilføjet af

Lime dem fast

Med hvad ?
Det I vil lave skaber kun problemer.
Jeg var inde i et hus for nogen tid siden hvor de havde lagt gulvbrædder på cement uden at bruge strøer, men det var en speciel type der føltes blød, hvilket selvklart gav mindre støj og slid, og iøvrigt var det udført af en prof.
Tal for Jeres egen skyld med et firma om det, er det i et byggemarked og I føler at I får en ringe vejledning så find en anden.
tilføjet af

Tak

for svar fra alle. Ja vi tænkte nok der skulle strøer på først, men ville lige høre om andre havde erfaring med at lægge bjælker lige på gulvet. Det fugtafvisende har vi også klar. Har lagt godt gulv i værelse på strøer og uden problemer. Dørtrinnet er der jo nu, så det kan vi ikke ændre på. Vi gør det selv og det skal nok blive godt 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.