7tilføjet af

Gratisavis-epidemi gået amok!

Er jeg den eneste, der synes, at gratisavis-epidemien er gået helt amok? Det var allerede for meget, da de der fyldte busserne og blev delt ud i byen kom i flere og flere variationer og større og større antal, men siden de nu også bliver sendt til vores huse er det da gået fuldstændig amok!
For det første er det min overbevisning, at det er spild af penge. Både de, der går til papir, tryksværte, produktion osv. men også den løn, der betales for at få dem skrevet, uddelt osv...men hvis det kun var det, der var problemet, var det jo ikke nær så slemt. Nej, for ikke kun skal vi døje med at sige nej til alle de ivrige mennesker, der uddeler dem i byen, vi skal også se dem ligge og flyde og svine gader og veje til i stor stil. Det var forståeligt nok, da de flød inde i byen som alt andet affald, men siden de også nu bliver delt ud i vores egne nabolag dækker de fortov, forhaver og græsplæner, og det er et forfærdeligt svinere og spild, som er skrækkeligt at se på.
I dag er nyheder jo ikke svære at få fat i. De er der, når du tænder fjernsynet, radioen, computeren, og hvis du gerne vil vide mere, kan du jo altid købe en af de mange aviser, der er til rådighed i Danmark, så hvor nødvendigt er det at have omkring 5 forkellige små aviser, der alle kan fortælle det samme med forskelligt layout, og så er det vist det? Jeg synes det er helt absurd så langt det er nået med de aviser...og alt det kun pga. reklameindtægter, eller hvad?..For naturligvis er een gratisavis helt i orden, men findes der virkelig folk, der synes at alle disse aviser er en ganske glimrende ide?
tilføjet af

De er til grin

Distrubitionen fungerer slet ikke.
De to gratisaviser bliver reelt kun omdelt 1 ud af 5 hverdage. 4 ud af 5 hverdage udebliver de.
Hvad sker der❓Smider avisbudene dem i søen eller bliver de brændt af ?
Annoncørerne røvrendes da de fleste eksemplarer af aviserne sikkert brændes af på et bål.
tilføjet af

aviser, nej tak

jeg er også træt af de aviser, vi får dem heldigvis ikke endnu, men i princippet er det jo bare mere affald til mig. og synes jeg har rigeligt i forvejen.
der bliver også brugt meget papir på det, og hvis disse bude så bare brænder dem af, er det da et rent spild!
jeg ville klart foretrække en postkasse uden gratis aviser.
mh Jacob
tilføjet af

fordel -- feriejob?

Tja måske er der en fordel med alle de aviser.. Der bliver et par ekstra job til rådighed.. For aviserne skal jo også omdeles..
Men aviser har jeg alligevel aldrig forstået og læse.. Og jeg troede at nu når der kom de der gratis aviser, så ville jeg begynde og læse aviser.. Men intet er det blevet til. For nettet er jo inden for rækkevide, og der kan man jo søge lige på de nyheder man vil ha.. Så for mit vedkommende er aviser bare til og slæbe hen til skaldespanden.
tilføjet af

Mysteriet er løst

Her forleden dag, kom jeg forbi en sø, hvor der sejlede en masse avisbåde.. Det er nok der aviserne er havnet.
tilføjet af

reklamer går også amok

At smide et hav reklamer i postkasserne er til stor ulempe for mange, har man ikke en papirkonteiner i nærheden og ingen bil er det meget besværlig at komme af dette affald, og når posten kommer er der ikke plads til ens private post, samt det fordyre varene, det er os selv der betaler for dette affald.
Selv et NEJ TAK TIL REKLAMER bliver ikke respekteret, skønt en god del klager til Distributøren har ikke hjulpet.
Skider man på folks ønsker
tilføjet af

Det var dog utroligt

bliver "nej tak" skiltet ikke respekteret..
Det var da godt nok lige...
Og når du ligefrem har klaget...
Jeg ville stille mig på lur, næstegang reklamebudet kom forbi.
tilføjet af

Sap sap i papirform

Nej du er ikke den eneste, der synes det er gået amok.
Nu har vi bare fået reduceret avisstørrelsen ned på en halv times nuhedsudsendelser og såvidt jeg kan se er det ret præcist det sammen er står i den ene og den anden af gratisaviserne.
De kan ikke tjene andet formål end lige at orientere sig om, hvad der er af nyheder - nyhedsformidlingen er skåret væk. Altså de større artikler, de tilbundsgående og journalistiske serier. For mig ser det ud som om, det er udskrift af Ritzau i lidt forskelligt layout. Eneste forskel for mig er at Anders Lund Madsen står for klummen hver 4. dag på bagsiden af Urban, og den sætter jeg altid pris på.
Han er ikke som de fleste.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.