3tilføjet af

Gratis togkort til hjemløse i København (med link)

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=445128/
Har engang hørt, at samme ordning blev tilbudt de hjemløse i Rom,Talien, da Metroen åbnede dér engang i 60'erne eller 70'erne.
Resultatet var, at de hjemløse brugte togene som permanent varmestue og beslagde dermed alle pladserne for de betalende passsagerer.
Det er vel ikke de samme erfaringer, vi skal hen at gøre med S-togene???
Ikke at jeg misunder de monetære mindrebemidlede en vis nedsættelse i taksterne i de offentlige befordringsmidler.
Men alligevel!!
tilføjet af

Jeg hæfter mig...

...ved ordlyden "Medlemmerne af Borgerrepræsentationen foreslår, at de hjemløse får et gratis togkort betalt af staten, DSB og Hovedstadens Udviklingselskab (HUR)"
Staten❓Det vil sige du og jeg er med til at betale for et gratis togkort ?
Det skal ikke lyde hårdt eller fordømmende, men hvorfor skal en vestjyde som jeg være med til at betale for en hjemløs københavner ?
Det må da være et kommunalt problem ?
Hvad skal de hjemløse i byer som Ålborg, Århus, Odense, Esbjerg så have - gratis cykler ?
tilføjet af

Lyder som en god ide.. også for vestjyder

med det gratis togkort til hjemløse - koster en bondegård at give dem bøder i togene og smide dem i fængsel, når de ikke har betalt dem. Læste om en fyr som fik 30 dage og 88.000 i bøde fordi han havde samlet 172 togbøder.
Men vestjyden der har da en pointe. Lad hver landsdel betale for sig selv. Så slipper københavnerne nemlig for at betale milliarder i den kommunale udligningsordning til jyderne som mange københavnere finder temmelig uretfærdig, da vestjyder har flere penge mellem hænderne end københavnere - især pga. de meget høje huspriser herovre.
tilføjet af

Jow...

Ja ja, så er den her jo igen !
"Wa-wa hvorfor skal vi betale til jyderne - buhu"
1. Det er ikke kun i København der er høje huspriser - det er der såmænd også her i vestjylland
2. Jeg vil da hellere end gerne lade jer stakkels københavnere slippe for at betale til jyderne. Men det betinger, at flere OFFENTLIGE instanser flytter til Jylland - flere offentlige instanser i Jylland = flere arbejdende funktionærer = mere forbrug lokalt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.