3tilføjet af

Græsslåmaskine går ud

Hej håber nogen kan hjælpe mig med mit problem.
Jeg har lånt en græsslåmaskine og finder efter noget tid ud af at der er hul på tanken, da den brugte en hel tank på 10 min.
Jeg får lappet dette hul med noget sølvpapir og den virker igen.... i ca. en time, hvorefter den går ud og hver gang jeg nu starter den, går motoren ud 2 sek. efter start.
Nogen der ved om dette kan skyldes hullet i tanken, når nu den har kunne køre en time efter jeg "lappede" den, eller kan det være noget andet?
tilføjet af

Græsslåmaskine går ud

Det lyder som om tanken ikke kan ånde....
Der plejer at være et lille hul i benzindækslet, hvor der kan komme luft ind.
Det er nødvendigt, his der ikke kan komme luft ind vil der opbygges et undertryk efterhånden som der bruges benzin, og til sidst kan der ikke løbe mere benzin ud til karburatoren.....Nul benzin, nul græsslåning....
Prøv at tjekke om der en en udluftning der trænger til at blive renset.
tilføjet af

Græsslåmaskine går ud

jeg havde samme problem, da jeg skulle slå græsset for de dovne slaver på godsets plæner i Fjætnam, det viste sig efter nøje studier på de franske bilfabrikker, at det skyldtes at en eller anden undersåt havde lukket for bemzinhanen, hvorfor røret udtørrede, og først da vi fik indfløjet en specialist fra fædrelandet, lykkedes det at rense det tilstoppede rør.
tilføjet af

Hvis du har tippet klipperen mod tændrøret

kan olie løbe ind i kaburatoren og sætte de tynde membraner ud af kraft.
Det ved enhver plæneklipper-mekaniker.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.