10tilføjet af

Grå guld

Hvorfor lyver arbejdsgiverne? De er slet ikke interesseret i at ansætte de arbejdsledige, og slet ikke de langtidsledig eller dem over 60 år.
http://medlemsservice.danskmetal.dk/sw38138.asp
tilføjet af

Det grå guld.

Efterløn som 60 årig , det kan efterhånden ikke lade sig gøre.
Politikerne - vi SKAL arbejde så længe vi vil og kan.
Vi SKAL allesammen " stå til råddighed" for arbejdsmarkedet , og vi SKAL søge arbejde hele tiden.
Arbejdsgiverne SKAL " stå til råddighed " for de arbejdsløse - uanset alder.
tilføjet af

Det Grå Skrald

Hej.
Hjemme hos os siger vi "Det Grå Skrald", ingen vil ansætte os på over 55 år - kun som job med løntilskud = gratis arbejdskraft som aktivering.
Fra 1.1.07 skal vi også aktiveres som 58-59 årige, men de lovede seniorjobs kommer før i 2008, så vi bliver flere og flere til aktivering i job med løntilskud som gratis arbejdskraft fremover.
Fortsat god dag
tilføjet af

Rigtigt arbejde.

Ja, hvorfor skulle arbejdsgiverne ansætte os i rigtig ansættelse, når vi kan fås gratis hmmm - hvad der foregår i hovedet på politikerne, kunne jeg da godt tænke mig at få oplyse.
- Men ingen vil ansætte os over 55 år.
tilføjet af

Ja ja ja

jeg glæder mig til jeg bliver så gammel at jeg bliver hældt ud. Jeg synes arbejde tager for meget af min fritid......
tilføjet af

Det grå guld

jeg har søgt over 250 såkaldte ledige stillinger, været til over 100 samtaler, fået bekræftet at mit CV og dermed kompetencer var ok, men i slutfasen blev der næsten hver gang spurgt om jeg var berretiget til løntilskud, jeg svarede nej, for så var det jo løntilskuddet de var interesseret i og ikke mine kompetencer, jeg er 57 år, og mener ikke når der er mangel på arbejdskraft, at arbejdsgiverne skal have løntilskud og jeg skal arbejde for stempelpengene i ordinært job, den er helt gal med Hr. Hjort`s arbejdsmarkedspolitik, nu er jeg begyndt med at sige hvis jeg skal have løntilskud med så er jeg ikke interesseret i jobbet, det har givet positivt resultat, jeg er startet i nyt job pr. 01.10.06 på markedsvilkår til god fast hyre, og mit drømmejob, så bare bliv ved, sig nej til løntilskud, du vil blive belønnet, taler af erfaring, en helt anden indgangsvinkel til jobsamtaler, God weekend til jer alle.
tilføjet af

Meget rigtig

Det er nu engang sådan at efterlønssatsen er en del lavere end understøttelsen, det alene skulle motivere mange til fortsat at arbejde, men de over 60 år bliver tit moppet ud af arbejde, eller fyret, og de har vanskeligt for at få arbejde.
tilføjet af

På tide at

man indsamlede underskrifter fra alle der ikke kunne få rigtig jobs, til beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen. Og med krav om et af de jobs han siger der er.
tilføjet af

Hvilke kompetencer besidder du?

Hvis der er et eller andet du er god til, så burde du også kunne få arbejde.
Så hvad kan du tilbyde arbejdsgiveren, når du står over for ham?
tilføjet af

Kun dem der

ikke har forstand på det virkelige arbejdsmarkedet kan komme med så dumme holdninger.
Mange af de arbejdsløse sender mange ansøgninger ud over det de er forpligtet til, på relevante jobs. Arbejdsgiverne skulle have lige så mange pligter som de arbejdssøgende, så skulle du høre ramaskrig "de ville flytte sin virksomhed ud af landet", og det er nok også rigtigt, for en sådan arbejdsbyrde og pres som de arbejdsløse har, er der ikke mange arbejdsgivere der kan stå model til.
tilføjet af

Arbejde tar tid

Hej MilleMarie
Du skriver at arbejde tager for meget af din tid.
Har du nogensinde overvejet at finde noget at lave som formes af dig selv?
Vi gjorde op vores liv op for et par år siden og besluttede at sadle om - idag er vi selv herre over tidsfordelingen i vores liv.
Vi arbejder ud fra filosofien - jo flere man hjælper til succes, jo større succes får vi i vores eget liv.
Og vi er lige ved at sammensætte en annonce som skal i Børsen - fordi ekspansionen og folks fokus på¨livskvalitet, giver mulighed for endnu flere partnere - altså folk som vil eje deres liv.
Vi kan træffes på malmskov@c.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.